„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 7 iunie 2008

***********A scazut rata autismului dupa inlaturarea mercurului din vaccinuri





Un articol aparut in martie 2006 in "The Journal of American Physicians" arata ca dupa inlaturarea mercurului din vaccinurile obligatorii, raportarea cazurilor de autism sau alte tulburari neurologice la copii a scazut cu pana la 35%.

Pe masura ce a crescut numarul de vaccinuri obligatorii pentru copii, a crescut si doza de thimerosal (conservant pe baza de mercur folosit in trecut la vaccinuri) injectata copiilor, care depasea doza toxica stabilita de agentiile guvernamentale. Este cunoscut ca mercurul dauneaza celulei nervoase la concentratii foarte mici. Multe vaccinuri contineau mercur. Se estimeaza ca in anii '90 aproximativ 40 milioane de copii au fost injectati cu vaccinuri continand mercur. Intre 1989 si 2003 a fost o explozie a autismului. Incidenta autismului (si a altor tulburari asociate) a crescut, iar astazi exista in SUA mai mult de 500.000 de copii care au autism. In 1999, la recomandarea American Academy of Pediatrics si U.S. Public Health Service, thimerosal a fost scos din vaccinuri ca o masura de precautie, fara a se afirma daca exista vreo legatura directa intre thimerosal si autism.

Chiar daca thimerosal a fost scos din vaccinurile obligatorii pentru copii, el este inca folosit in unele formule de vaccin antigripal (din SUA) administrate copiilor, precum si in unele vaccinuri folosite la copii mari si adulti (vaccinul dipftero-tetanus si tetanus monovalent).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul