„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

vineri, 6 martie 2009

Efectul vaccinurilor asupra creierului: vaccinuri, depresii si degenerare neuronala la varste de peste 50 de ani

In loc de introducere:

„Orice cercetator care a studiat comparativ evidentele asupra mitei si coruptiei in comertul international a ajuns la concluzia ca industria farmaceutica este una dintre cele mai corupte, daca nu cea mai corupta dintre toate industriile. In cercetarea mea am descoperit dovezi ale unor mite substantiale la 19 din primele 20 cele mai mari companii farmaceutice din SUA. Exista dovezi ca sumele de bani au fost platite catre orice tip de oficial guvernamental care ar fi putut contribui la sustinerea intereselor companiilor farmaceutice: mita pentru cabinetele ministrilor pentru aprobarea promovarii medicamentelor, mita catre birocratii asigurarilor sociale care fixeaza pretul de achizitie pentru medicamentele compensate de stat; mita catre inspectorii de sanatate care verifica fabricile companiilor farmaceutice; mita catre oficialii vamali, administratorii de spital, colectorii de taxe, partide politice si multi altii.

Dar o amenintare mai mare la adresa sanatatii mondiale (decat coruptia) este frauda in studiile legate de siguranta medicamentelor. Sobolanii mor in studiile clinice pentru noi medicamente si sunt inlocuiti cu animale vii; sobolanii care dezvolta tumori sunt inlocuiti cu sobolani sanatosi; doctorii care sunt platiti cu 1000 dolari per pacient pentru a testa un nou medicament arunca pilulele la toaleta si apoi fabrica rezultatele astfel incat compania sa auda ce vrea sa auda”Dr. John Braithwaite ( Canberra’s Australian National University ) http://www.newint.org/issue165/corrupt.htm mai multe detalii in cartea sa „Corporate Crime in the Pharmaceutical Industry” despre Dr. John Braithwaite: (http://www.anu.edu.au/fellows/jbraithwaite/_documents/JohnBraithwaite_CV.pdf)

Regula nr. 7: Sclavii batrani nu folosesc nimanui; doar cresc chetuielile si le pot da idei daunatoare sclavilor tineri. Orice cale de a micsora numarul scalvilor batrani este buna.



Efectul vaccinurilor asupra creierului: vaccinuri, depresii si degenerare neuronala la varste de peste 50 de ani – un alt motiv pentru evitarea vaccinurilor recomandate

Sursa, locatie, titlul original: How Vaccines Can Damage Your Brain: Vaccines, Depression and Neurodegeneration After Age 50: Another Reason to Avoid the Recommended Vaccines

Autor: Russell L. Blaylock, M.D. http://www.russellblaylockmd.com/

S-a estimat ca 14.8 milioane de americani sufera de depresii majore si 6 milioane dintre ei sunt de varsta a treia. Daca includem manifestarile de tip anxios care insotesc, de obicei, depresia, numarul sare la 40 milioane de adulti. La un cost de 44 miliarde de dolari per an necesari doar pentru ingrijirea persoanelor in varsta, impactul asupra bugetului national este serios. Spre sfarsitul vietii , depresia tinde sa dureze mai mult si sa fie mai severa decat depresia aparuta la varste mai tinere si, de asemenea, depresia este asociata cu o rata mare de suicid.

Inainte se considera ca o depresie majora se datoreaza deficientei de anumiti neurotransmitatori in creier, in mod particular a monoaminelor care includ serotonina, norepinefrina si dopamina. Desi modificarile legate de acesti neurotransmitatori sunt de gasit in depresiile majore, exista din ce in ce mai multe dovezi care indica faptul ca principala cauza este o inflamatie cronica, de intensitate joasa, a creierului. In plus, acum se stie ca cytokines inflamatorii au ca efect coborarea seminifcativa a nivelul de serotonina pe termen lung, printr-un numar de mecanisme diferite.

Cercetatorii au mai descoperit ca cele mai multe persoane ce sufera de depresii majore prezinta nivele mari (in lichidul spinal si in plasma sanguina ) ale unui alt neurotransmitator numit glutamat. Acesta este acelasi glutamat ce se foloseste ca aditiv alimentar, de exemplu MSG (monosodium glutamate), proteinele hidrolizate, cazeinatul de calciu sau sodiu, proteinele izolate din soia, proteina vegetala concentrata sau izolata, etc. [...] Glutamatul liber existent in afara neuronilor este foarte toxic pentru conexiunile creierului si pentru celulele creierului – in special din cauza excitotoxicitatii.

Aceasta conexiune intre nivelul mare de glutamat si majoritatea depresiilor a fost descoperita accidental, atunci cand cercetatorii au observat ca ketamina ( o substanta anestezica) poate determina disparitia depresiei pentru o perioada lunga de timp. Ketamina este un medicament cu efect puternic in blocarea receptorilor de glutamat ( receptorii NMDA).

Se stia de ceva timp ca depresia poate cauza pierderi de neuroni in zona hipocampusului, adica in cea mai importanta zona a creierului legata de memoria recenta ( memoria declarativa sau de lucru), aceasta memorie fiind cea mai afectata in boala Alzheimer. Se considera ca aceasta deteriorare a creierului aparea in depresiile pe termen lung, dar asa cum s-a constatat dupa folosirea unor teste sofisticate, chiar daca creierul nu se deterioareaza (la nivel celular), memoria poate fi afectata. Unele antidepresive au capacitatea de a inversa pierderea de memorie dar si deteriorarea creierului.

Ceea ce s-a descoperit era ca nivelul mare de glutamat ( via excitotoxicitate) distrugea conexiunile creierului si, mai tarziu, chiar celulele din hipocampus iar antidepresivele scadeau nivelul de glutamat in creier. Studii ulterioare au confirmat faptul ca medicamentele care blocheaza excitotoxicitatea reduc, de asemenea, depresiile si ca unele anti depresive reduc nivelul de glutamat al creierului.

Legatura intre nivelul mare de glutamat in creier si inflamatie

Un volum imens de cercetari a demonstrat legatura intre inflamatia cronica a creierului, nivelul ridicat de glutamat ( in creier) si depresiile majore. Acum stim ca, pe masura de inaintam in varsta, nivelul de citokine (imune) inflamatorii creste ( de exemplu interleukin-1ß (IL-1), IL-6 si TNF-a). Nivelul de inflamare al corpului creste, cele mai mari valori fiind observate la varstele inaintate – la 80 – 90 de ani.

Aceasta crestere a starii inflamatorii in organism creste riscul imbolnavirii de boli legate de aceasta stare, asa cum sunt cancerul, artrita, slabiciunile musculare ( motorii), oboseala, perturbarile de somn, pierderile de memorie si starea confuza. Persoanele bolnave de Alzheimer si Parkinson au nivele chiar mai mari ale acestor citokine inflamatorii – mult mai mari.

Atunci cand substantele ce determina starea inflamatorie in creier au concentratii mari in creier, asta conduce la crestearea vulnerabilitatii celulelor creierului la un numar mare de toxine ce sunt in mediul inconjurator. Folosind tehnici sofisticate, un studiu a demonstrat ca daca expunem celulele creierului la un nivel scazut de pesticide apare un nivel scazut de toxicitate; daca expunem aceleasi celule ale creierului la un singur stimulent imunitar, prejudiciile sunt relativ mici. DAR DACA SCHIMBAM ORDINEA si expunem intai celulele creierului la stimulentul imunitar si abia apoi la aceeasi doza mica de pesticide, aceasta poate distruge un numar mare de celule ale creierului.

Importanta acestei observatii consta in faptul ca vaccinul a facut celulele creierului sa fie hipersenzitive la toxine, astfel incat chiar concentratii care, in mod normal, nu ar cauza probleme, in acest caz distrug majoritatea neuronilor. Una dintre cele mai puternice conexiuni intre toxinele din mediu ( pesticidele) si bolile neurologice este cea care apare in boala Parkinson. Motivul pentru care aceasta boala este foarte frecventa in randul populatiei in varsta este nivelul foarte mare de citokine inflamatorii. Asta explica si incidenta mare de Alzheimer, care ajunge la 50% dupa varsta de 80 de ani.

Conexiunea cu depresiile a fost decoperita accidental. Doctorii ce foloseau citokine imune pentru tratamentul pacientilor cu cancer sau hepatita au descoperit ca 1/3 dintre pacienti dezvoltau depresii majore in cateva zile de la inceperea tratamentului; depresia disparea cand tratamentul se incheia. Alte studii (in care nivelul citokinelor inflamatorii erau masurate la persoanele ce sufereau de depresii majore) au aratat ca cei mai multi dintre pacienti aveau nivele foarte mari de de citokyne inflamatorii.

Spre surpriza lor, au descoperit ca multe dintre medicamentele antidepresive in mod obisnuit micsoreaza nivelul citokynelor inflamatorii iar pacientii care nu raspundeau la tratament erau cei ce aveau cele mai mari nivele de citokyne inflamatorii.

Deci cum sunt toate acestea legate de excitotoxicitate? Oamenii de stiinta neurologi stiau de ceva timp ca citokynele inflamatorii cauzau in creier eliberarea unor mari niveluri de glutamat, practic cu cat era mai mare gradul de inflamare cu atat era mai mare nivelul de glutamat in creier. Cele mai mari niveluri sunt in lobii prefrontali si in sistemul limbic, zonele cu rolul cel mai important in controlarea starilor de bine. MSG ( glutamatul de sodiu) creste, la randul lui, gradul de inflamare.

Vaccinarea si inflamatia creierului

Multe studii au aratat ca atunci cand vaccinezi un animal nivelul cytokinelor inflamatorii din corp nu numai ca cresc dramatic, dar tot atat de dramatic cresc si substantele inflamatorii din creier. Creierul are propriul sistem imunitar care este in mod intim conectat cu sistemul imunitar din restul organismului. Principalul tip de celule imunitare din creier se numeste microglia. In mod normal, aceste celule ale creierului sunt intr-o stare, sa-i spunem, stationara, relaxata. Odata activate se pot deplasa printre celulele creierului ca o amoeba.

In starea stationara ele elibereaza substante chimice ce sprijina cresterea si protectia celulelor creierului si a conexiunilor lor ( dendrite si sinapse). Dar atunci cand sunt activate, elibereaza un numar de substante foarte nocive, inclusiv citokine inflamatorii, chemochine, complementi, radicali liberi, produse ale peroxidarii lipidice si 2 excitotoxine: glutamat si acid quinolinic.

In esenta, aceste celule imunitare ale creierului urmaresc sa omoare invadatorii, atunci cand sistemul imunitar al organismului a transmis un mesaj urgent ca exista o invazie. In majoritatea infectiilor, aceasta faza nu dureaza mai mult de cateva zile pana la 2 saptamani, timp in care sistemul imunitar distruge invadatorii. Odata ce acest lucru este atins, sistemul imunitar isi diminueaza activitatea pentru a permite ca toate sa revina la normal iar creierul sa repare prejudiciile produse de propriul sistem imunitar.

Ceea ce stiau cercetatorii este ca in aceasta perioada de activare, oamenii se simt rau si simptomele lor sunt similare depresiei – numite generic „simptome psihice ale bolii” . Cei mai multi dintre noi au experimentat aceasta stare atunci cand sufeream de vreo boala virala : nu te poti odihni, iritabilitatea, nevoia de a sta departe de oameni, tulburari de somn, oboseala si dificultatile de concentrare.

Studiile au aratat ca exista 2 faze in aceste „simptome”: una in care avem simptome ca de gripa si a doua in care exista simptome similare depresiei si care pot sa dureze o perioada. Studiile au mai aratat ca toate aceste simptome sunt datorate nivelelor mari de citokine inflamatorii din creier, care provin din activarea microgliilor.

Un numar de studii au aratat ca dupa varsta de 50 de ani, oamenii au perioade prelungite de „simptome psihice”, perioada fiind mai lunga decat in cazul oamenilor tineri. Acesta este unul dintre motivele din pricina carora la persoanele in varsta simptomele gripei persista luni de zile dupa expunerea propriuzisa.

Exista si un alt fenomen imun care joaca un rol important in leziunile creierului cauzate de vaccin. Cercetatorii au descoperit ca atunci cand vaccinezi un animal, celulele imunitare ale creierului (migroglia) se activeaza partial, sunt intr-o stare de alerta. Daca sistemul imunitar este din nou activat ( in termen de zile, saptamani, luni) aceste celule se alerteaza la maxim si incep sa determine secretia substantelor chimice distructive la un nivel mult mai mare decat cel normal. Aceasta reactie exagerata poate fi foarte distructiva si ii face pe oameni sa se simta foarte depresivi.

Stimularea sistemului imunitar cu un vaccin este cu mult diferita de contractarea unei boli in mod natural. Vaccinurile sunt alcatuite din doua tipuri de componente: agentul impotriva caruia te vaccinezi ( de exemplu virusul de pojar) si un activator al sistemului imunitar numit adjuvant imunologic. Acesti adjuvanti sunt substante precum compusii cu aluminiu, MSG ( monoglutamat de sodiu), compusi lipidici sau chiar mercur. Scopul lor este sa faca sistemul imunitar sa reactioneze cat de intens posibil pe o perioada cat mai lunga.

Studiile au aratat ca acesti adjuvanti, dintr-un singur vaccin, pot cauza supra-activarea imunitara pentru o perioada chiar si de 2 ani. Asta inseamna ca celulele microglia din creier sunt si ele active, eliberand continuu substante chimice distructive. Exista un studiu care arata ca o singura injectie cu o substanta ce activeaza sistemul imun poate cauza supra activarea imuna a creierului pe o perioada de peste 1 an. Si asta este extrem de distructiv.

Vaccinarea antigripala si extinderea planului de vaccinare pentru persoanele in varsta

Autoritatile sanatatii publice si medicii sunt intr-o permanenta campanie pentru a vaccina persoanele in varsta in fiecare an cu vaccinul antigripal precum si pentru a creste numarul de vaccinuri noi.

Atunci cand eram neurochirurg, spitalele aveau un ordin care spunea ca toate persoanele in varsta sa fie vaccinate antigripal, exceptie faceau doar cei pentru care medicii spuneau ca este contraindicat; eu nu recomandam niciodata vaccinarea. Acum vaccinarea se face in mall-uri, corturi si oriunde este un mic loc ce le permite sa se instaleze. Si mai grav este ca folosesc minciuni si tactici de infricosare a persoanelor in varsta asa incat acestea sa accepte vaccinarea antigripala ( una dintre minciuni este ca 36.000 de persoane in varsta mor in fiecare an din cauza gripei).

Pe masura ce inaintam in varsta, sistemul nostru imunitar, inclusiv acel sistem imunitar special al creierului, elibereaza din ce in ce mai multe citokine imune inflamatorii. Asta face ca microgliile ( celule imunitare ale creierului) sa fie intr-o stare de permanenta alerta, asa cum am spus mai devreme. Deci, atunci cand iti faci primul vaccin antigripal microgiliile tale reactioneaza brusc si raman in starea aceasta pentru o perioada lunga de timp, uneori ani. Multe persoane in varsta spun ca dupa vaccinul antigripal au avut gripa. Producatorii vaccinurilor rad condescendent si raspund ca este imposibil aceste lucru pentru ca vaccinurile antigripale contin virusi morti ( atenuati). Adevarul este ca ceea ce relateaza aceste persoane este o stare prelungita de simptome de boala ca raspuns la vaccin. Pentru corp vaccinul este mai rau decat boala. Amintiti-va! Nimeni nu inregistreaza numarul de persoane in varsta care mor dupa administrarea vaccinului antigripal, mai ales daca mor dupa cateva luni, ceea ce se poate intampla, mai ales daca au o boala cronica sau sunt infirmi.

Iata adevarul socant! Persoanele in varsta au deja un nivel crescut al citokinelor inflamatorii in corpul lor si in creierul lor, iar stimularea acestor microlgii deja in alerta pana la instalarea unei supra-stimulari cronice a sistemului imunitar al creierului nu va creste NUMAI riscul de a dezvolta boli neurodegenerative dar va creste substantial si riscul manifestarii unor depresii majore. Si asta creste riscul de suicid in mod dramatic.

Anxietatea este o problema majora in depresii iar vaccinarea inrautateste aceasta stare. In fapt, vaccinarea, mai ales vaccinarile multiple, vor mentine creierul intr-o stare inflamatorie care se perpetueaza de la sine pentru ca excesul de glutamat eliberat in creier, precum si glutamatul din mancare vor creste activitatea migrogiala si excitotoxicitatea.

[....]

Majoritatea oamenilor folosesc pesticide in casa lor si studiile au aratat ca concentratiile [substantelor] folosite in casa sunt suficiente pentru a favoriza aparitia bolii Parkinson la persoanele susceptibile sa dezvolte boala. Vaccinarile, asa cum au aratat studiile, cresc enorm acest risc. Majoritatea medicilor nu cunosc aceste cercetari importante.

Amintiti-va ca autoritatile publice de sanatate insista ca persoanele in varsta sa se vaccineze antigripal in fiecare an. Asta mentine o stare aproape continua de activare a microgliilor. Recent, neurologii au anuntat ca incidenta bolilor neurodegenerative a fost subestimata si bolile neurologice au ajuns la o incidenta infioratoare. Si nu au nici o explicatie pentru acest lucru. Dar in ultimele 3 decenii, numarul de persoane in varsta vaccinate antigripal a crescut de la 20% ( inainte de 1980) la peste 60% azi.

Ca si cum asta nu ar fi suficient de trist, acum autoritatile publice de sanatate si societatile cu specializare medicala adauga un nou set de vaccinuri pentru cei cu varste peste 50 de ani, iar acest set include vaccinurile pneumococcic si meningococcic. Ceea ce se ingnora cu desavarsire de catre promotorii acestor vaccinuri este efectul dozelor multiple de adjuvanti imunitari din fiecare dintre aceste vaccinuri.

Hai sa spunem ca mergi la doctor si medicul iti spune sa iti faci vaccinul antigripal, pneumococcic si meningococcic, toate trei in aceeasi zi. Astfel esti scutit de alte vizite la medic. Ceea ce doctorul tau ignora sa iti spuna este ca ceea ce iti administreaza este o doza tripla de adjuvant imunitar, totul intr-o singura zi. Si asta inseamna ca organismul tau, creierul tau va fi asaltat de o doza masiva de activatori imunitari puternici, despre care se stie deja ca activeaza sistemul imunitar al creierului la niveluri periculoase chiar si atunci cand este administrata o singura doza. Dovezi ale acestui mecanism ( de activare a sistemului imunitar al creierului si distrugerea celulelor creierului) exista deja nu numai in studiile pe animale dar si in studiile pe oameni.

Mercurul si Aluminiul

Sunt si alte modalitati prin care vaccinurile provoaca dezastre asupra creierului. Majoritatea vaccinurilor contin compusi ai aluminiului. O multitudine de studii au aratat ca aluminiul, mai ales in combinatie cu fluorurile, este o puternica toxina pentru creier si se acumuleaza in creier. Cu fiecare vaccin, se administreaza o noua doza de aluminiu. Aceste administrari precoce de aluminiu nu se acumuleaza numai la locul injectiei ci se raspandesc spre creier unde intra in neuroni si celulele gliale ( astrocite si microglii). Un numar de studii au aratat ca aluminiul poate activa microglia si activarea se mentine pe perioade lungi de timp. Asta inseamna ca aluminiul din vaccin aduce microglia in faza de a reactiona exagerat. Urmatorul vaccin actioneaza crescand reactia inflamatorie si eliberarea de excitotoxine, glutamat si acid quinolinic.

Este necesar sa luati in considerare ca orice infectie, atac, rana la cap sau o expunere la toxine va amplifica reactia inflamatorie a creierului, declansata initial de vaccin. Studiile au aratat ca, cu cat sistemul imunitar este mai in alerta ( activat), cu atat mai mult persoana are sanse mai mari sa sufere de boli neurodegenerative.

Mercurul este si el un activator puternic al microgliilor si reactia apare chiar la concentratii extrem de mici, nanomoleculare. Din cauza nenumaratelor sale reactii cu compusii sulfidrici din organism ( care sunt peste tot), mercurul poate otravi un numar de enzime atat sistemic cat si in creier. De un interes special este abilitatea mercurului, in mod special a etilmercurului ( compusul cu mercur ce se gaseste in vaccinuri sub denumirea de timerosal) de a inhiba regularizarea nivelului de glutamat la nivelul creierului. ( Practic inhiba proteinele de transfer ptr glutamat care controleaza scoaterea glutamatului in afara neuronului, unde ar produce leziuni.)

In esenta, mercurul, in concentratiile in care este prezent in vaccinuri, genereaza excitotixicitate, creste radicalii liberi din creier si produsii peroxidarii lipidice, inhiba enzime critice ale creierului, inhiba enzimele antioxidante si deterioareaza abilitatea de reparare a ADN-ului. Vaccinul antigripal contine suficient mercur pentru a face toate acestea. Este necesar sa va amintiti ca fiecare vaccinare antigripala adauga o noua cantitate de mercur la cea provenita din vaccinarea din anul anterior, iar mercurul se acumuleaza progresiv in creierul vostru.

In plus, aluminiul din vaccinuri aduce microglia intr-o stare similara alertei si atunci cand este combinat cu mercurul, devine mult mai toxic pentru creier. Si acum, de parca asta nu ar fi deja destul, trebuie sa luam in considerare contaminarea vaccinurilor cu alte virusuri si componente virale. Studiile au aratat ca aceasta contaminare nu este un fenomen rar; intr-un studiu desfasurat asupra vaccinurilor produse de companiile farmaceutice majore arata ca aproape 60% din vaccinuri sunt contaminate. Atunci cand au fost confruntate cu aceasta situatie, producatorii doar au dat din umeri si au spus – „Nu credem ca sunt daunatoare”

Dar studiile spun altceva. S-a demonstrat ca insertia doar a unor fragmente virale ( nu este necesara prezenta virusului intreg) este suficienta pentru a declansa sistemul migrolial al creierului si excitotoxicitatea, conducand la degenerarea creierului. Acesta este mecanismul considerat ca fiind cauza dementei declansate de virusul HIV in cazul unui numar mare de persoane ce au SIDA. Fragmente de virus (gp140 si Tat) sunt „inghitite” de catre microglia si asta declanseaza inflamatia cronica a creierului si excitotoxicitatea. Virusul herpesului si al pojarului pot sa declanseze acelasi proces.

Pericolul Vaccinurilor cu virusi vii

Sunt multe studiile care arata ca virusii vii folositi in vaccinuri pot ajunge in creier si pot sa stationeze acolo toata viata. Un astfel de studiu ( bazat pe rezultatele obtinute in urma autopsierii unor persoane in varsta) a aratat ca 20% din creier continea virusi vii de pojar si 45% din organe erau infectate. Acesti virusi suferisera nenumarate mutatii, adica puteau fi tot atat de potenti ca si celelalte tulpini de pojar dar puteau fi si mult mai virulenti. Partea proasta este ca in cele mai multe cazuri cauzeaza o distrugere lenta a tesuturilor fara sa existe vreun simptom de infectie. Si asta a fost demonstrat in mai multe studii.

Vaccinurile cu virusi vii sunt realizate folosindu-se un proces de atenuare a patogenitatii virusului prin trecerea virusului printr-o serie de culturi. Problema este ca reversul procesului poate sa se produca in organism. Exista studii care au aratat ca atunci cand organismul nostru produce radicali liberi ( si producem „tone” de astfel de radicali liberi intr-o viata) virusii din tesuturile corpului nostru sufera diverse mutatii. Asta este ceea ce s-a descoperit in studiul despre care vorbeam mai devreme ( pe persoanele autopsiate).

Acesti virusi pot declansa inflamatia si degenerarea creierului, din nou demonstrat in studii – exista o degenerare cronica a creierului pe parcursul deceniilor de viata. Pentru ca aceste degenerari sunt atat de indepartate in timp de momentul vaccinarii, medicii le atribuie ca si cauza varsta pacientului sau zestrea lui genetica , adica orice numai vaccinurile nu.

Virusologii sunt ingrijorati ca astfel de virusi vii mutanti pot infesta alte persoane, conducand la epidemii complet neasteptate de catre autoritatile de sanatate.

Concluzii

Recomandarile curente ale CDC pentru adulti includ un total de 14 inoculari separate cu agenti infectiosi si adjuvanti puternici. Ca sa fim drepti, unele dintre aceste inoculari au de a face cu conditii de risc medical speciale [..] Daca eliminam aceste inoculari, femeile sunt expuse la 10 vaccinuri iar barbatii la 7, daca urmeaza recomandarile CDC, recomandari pe care medicii le respecta.

Conform cu recomandarile CDC, vaccinarile multiple pentru o singura boala sunt separate de o perioada ce nu trebuie sa depaseasca 4 saptamani, adica o perioada suficient de scurta pentru a vaccinurile sa produca activarea si apoi hiperactivarea celulelor microglia din creier. Am vazut deja ca asta declanseaza un proces de inflamare a creierului si excitotoxicitate ce conduc nu numai la depresii, anxietate si cresterea ratei de suicid dar cresc si riscul de a dezvolta o boala neurodegenerativa.

Asa cum am mentionat inainte, intr-o vizita la medic, unei persoane i se administreaza mai multe vaccinuri si asta inseamna ca organismul sau este expus unei mari doze de adjuvant. Studii realizate pe diverse specii de animale dar si pe oameni, arata ca aceste inoculari supra-activeaza mecanismul de inflamare a creierului si aceasta inflamare poate ajunge sa dureze ani.

In plus, aditivii din vaccinuri, asa cum sunt mercurul si aluminiul, sunt toxine extrem de puternice pentru creier si se stie ca se acumuleaza in creier, de-a lungul anilor, declansand mecanismele excitotoxice si inflamatorii. Contaminantii din vaccinuri, asa cum sunt bacteriile, mycoplasma si fragmentele virale pot, de asemenea, sa produca o stare prelungita de inflamare la nivelul creierului si degenerarea neuronala.

Pentru ca persoanele in varsta au deja in corpul lor un nivel inalt al cytochinelor inflamatorii, riscul la care sunt expusi este mai mare. Cei foarte tineri ( bebelusii si copiii mici) sunt si ei expusi unui risc foarte mare pentru ca creierul lor parcurge perioada cu cea mai mare dezvoltare si exact in aceasta perioada – primii doi ani de viata – li se administreaza cel mai mare numar de vaccinuri. Copiilor li se administreaza 22 de vaccinuri in primul an de viata, iar unul dintre ele contine o doza pediatrica completa de mercur. La fel ca si adultii, ei sunt injectati cu mai multe vaccinuri intr-o singura vizita la medic ( pana la 9 inoculari). Asta-i nebunie si, in opinia mea, este criminal.

Vaccinurile antigripale nazale sunt si mai rele pentru ca introduc un virus viu in pasajul nazal, iar virusul poate parcurge apoi traiectoria nervilor olfactivi ajungand in acea parte a creierului cere este prima si cea mai afectata de boala Alzheimer. Un numar de studii au aratat ca virusii si bacteriile pot ajunge , pe aceasta ruta, in creier. Intr-un studiu cercetatorii au introdus o bacterie in nasul unui soarece ( cu ajutorul unui spray) si au observat o dezvoltare rapida a unor leziuni de tip Alzheimer in creierul soarecelui.

Deci .. ce ar trebui sa faca persoanele in varsta? In primul rand, studiile arata ca deficientele imunitare la persoanele in varsta au de a face, in primul rand, cu dieta. Carotenii, asa cum sunt beta-carotenii, alfa-carotenii, luteina si licopenul cresc semnificativ imunitatea persoanelor in varsta. Zincul, magneziul si seleniul joaca si ele un rol esential. Ar trebui evitate grasimile omega – 6 ( uleiul de porumb, floarea soarelui, canola, soya, arahide) pentru ca eleveaza inflamatia si scad imunitatea. Omega 3 prezent in uleiurile de peste este, de asemenea, imuno-supresant. DHA nu este. Un sistem imunitar sanatos inseamna ca poti lupta cu infectiile eficient si rapid.

Exercitiile regulate precum mersul pe jos sau exercitiile cu greutati de 3-5 ori pe saptamana imbunatatesc sistemul imunitar, dar exagerarea duce la supresia imunitatii. Zaharul si carbohidratii rafinati scad imunitatea si inflameaza creierul. Exercitiile fizice protejeaza creierul impotriva efectelor imbatranirii si degenerarii.

Somnul adecvat este, de asemenea, vital pentru sanatatea creierului si pentru buna functionare a sistemului imunitar.

Autoritatile publice de sanatate, purtatorii de cuvant ai societatilor medicale majore mint populatia in legatura cu siguranta vaccinurilor. Acum avem suficiente informatii din nenumarate studii pentru a opri aceasta politica dezastruoasa de vaccinare. Suntem in fata unui dezastru in aceasta tara ( SUA) si dezastrul este in curs de desfasurare acum.

Referinte:

1. McGeer PL and McGeer EG. Local neuroinflammation and progression of Alzheimer’s disease. J Neurovirology 202; 8: 529-538.

2. Tavares RG, et al. Quinolinic acid stimulates synaptosomal glutamate release and inhibits glutamate uptake into astrocytes. Neurochem Int 2002; 40: 621-627.

3. Eastman CL, et al. Increased brain quinolinic acid production in mice infected with a neurotropic measles virus. Exp Neurol 1994; 125; 119-124.

4. Glass JD and Wesselingh SL. Microglia in HIV-associated neurological diseases. Microsc Res Tech 2001; 54: 95-105.

5. Turowski RC and Troozzi PL. Central Nervous System toxicities of cytokine therapy: In: Plotnikoff NP, et al, Eds. Cytokines, Stress and Immunity. Boca Raton, CRC Pres, 1998, pp 93-114.

6. Mrak RE, et al. Glail cytokines and Alzheimer’s disease: Review and pathogenic implications. Human Pathol 1995; 26: 816-823.

7. Klatschmidt C, et al. Stimulation of inotropic glutamate receptors activates transcription factor NFkB in primary neurons. Proc Nat Acad Sci USA 1995; 92: 9618-9622.

8. Gao HM, et al Distinct role for microglia in rotenone-induced degeneration of dopaminergic neurons. J Neurosci 2002; 22: 782-790.

9. Dyatlov VA et al. neonatal lead exposure potentates sickness behavior by Listeria monocytogenes infection in mice. Brain Behav Immun 2002; 16: 477-492.

10. Nakai Y, et al. Apoptosis and microglial activation in influenza encephalopathy. Acta Neuropath (Berl) 2003; 105: 233-239.

11. Anderson T et al. NMDA-receptor antagonist prevents measles virus-induced neurodegeneration. Eur J Neurosci 1991; 3: 66-71.

12. Conner TJ, et al. Depression stress immunological activation: the role of cytokines in depressive disorders. Life Sciences 1998; 62: 583-606.

13. Renault PF, et al. Psychiatric complications of long-term ineterferon-alpha therapy. Arch Internal Medicine 1987; 147: 1577-1580.

14. Adams F et al. Neuropsychiatric manifestations of human leukocyte interferon therapy in patients with cancer. JAMA 1984; 252: 938-941.

15. Broderick PA, et al. Interleukin-1a alters hippocampal and norepinephrine release during open field behavior in Sprague-Dawley animals: differences from the Fawn-Hooded animal model of depression. Prog Neuropsychopharmacol Biology 2002; 26: 1355-1372.

16. Katayama Y, et al. Detection of measles virus nucleoprotein mRNA in autopsied brain tissues. J General Virology 1995; 76: 3201-3204.

17. Nicolson GL et al. High frequency of systemic mycoplasma infections in Gulf War Veterans and civilians with amyotrophic lateral sclerosis. J Clin Sci 2002; 9: 525-529.

18. Blaylock RL. Interaction of cytokines, excitotoxins, and reactive nitrogen and oxygen species in autism spectrum disorders. JANA 2003; 6: 21-35.

19. Blaylock RL. Central role of excitotoxicity in autism. JANA 2003; 6: 7-19.

20. Blaylock RL. Food additive excitotoxins and degenerative brain disorders. Medical Sentinel 1999; 4: 212-215.

21. Blaylock RL. Chronic microglial activation and excitotoxicity secondary to excessive immune stimulation: Possible factors in Gulf War Syndrome and Autism. J Amer Phys Surg 2004; 9: 46-51.

22. Pilc A, et al. Mood disorders: regulation by metabotropic glutamate receptors. Biochem Pharmacol 2007; (Epub ahead of print)

23. Palucha A, Pilc A. The involvement of glutamate in the pathophysiology of depression. 2005; 18: 262-268.

24. Paul IA, Skolnick P. Glutamate and depression: clinical and preclinical studies. Ann NY Acad Sci 2003; 1003: 250-272.

25. Pittenger C, et al. The NMDA receptor as a therapeutic target in major depressive disorder. CNS Neurol Disorders Drug Targets 2007; 6: 101-115.

26. Magaki S et al. Increased production of inflammatory cytokines in mild cognitive impairment. Exp Gerontol 2007; 42: 233-240.

27. Gao H-M et al. Synergistic dopaminergic neurotoxicity if the pesticide rotenone and inflammogen lipopolysacchride: relevance to the etiology of Parkinson’s disease. J Neurosciences 2003; 23: 1228-1236.

28. Holmes C et al. Systemic infection, interleukin 1ß, and cognitive decline. J Neurol Neurosurgery Psychiatry 2003; 74: 788-789.

29. Godbout JP et al. Exaggerated neuroinflammation and sickness behavior in aged mice after activation of the peripheral innate immune system. The FASEB J 2005; 19: 1329-1331.

30. Perry VH et al. The impact of infection on the progression of neurodegenerative disease. Nature Rev Neuroscience 2003;4: 103-112.

31. Feiring B et al. Persisting responses indicating long-term protection after booster dose with meningococcal group B outer membrane vesicle vaccine. Clin Vaccine Immunology 2006; 13: 790-796.

32. Vaccine Excepients and Media Summery Center for Disease Control and Prevention. (also the source for recommended vaccines for adults and children).

[33] van Dam AM, Browns M, Louisse S, Berkenbosch F. Appearance of interleukin-1 in macrophages and in ramified microglia in the brain of endotoxin-treated rats: a pathway for the induction of non-specific symptoms of sickness? Brain Res 1992;588:291–6.

[34] Quan N, Stern EL, Whiteside MB, Herkenham M. Induction of proinflamatory cytokine mRNAs in the brain after peripheral injection of subseptic doses of lipopolysacchride in the rat. J Neuroimmunol 1999;93: 72–80.

[35] Muller N, Schwarz MJ. The immune-mediated alteration of serotonin and glutamate towards an integrated view of depression. Mol Psychiatry 2007; 12:988–1000.

[36] Comnrinck MI, Perry VH, Cunningham C. Peripheral infection evokes exaggerated sickness behavior in preclinical murine prion disease. Neuroscience 2002;112:7–11.

[37] Blaylock RL. Interaction of cytokines, excitotoxins, and reactive nitrogen and oxygen species in autism spectrum disorders. JANA 2003;6:21–35.

[38] Kim W-G, Mohney RP, Wilson B, et al. Regional difference in susceptibility to lipopolysacchride-induced neurotoxicity in the rat brain.: role of microglia. J Neuroscience 2000;20:6309–16.

[39] McGeer PL, Schwab C, Parent A, Doudet D. Presence of reactive microglia in monkey substantia nigra years after 1-methyl-4-phenyl-1,2,3,6-tetrahydropyridine exposure. Ann Neurol 2003 Nov.;54:599–604.

[40] Blaylock RL. Central role of excitotoxicity in autism. JANA 2003;6:7–19

[41] Blaylock RL. Food additive excitotoxins and degenerative brain disorders. Medical Sentinel 1999;4:212–5.

[42] Dyatlov VA et al. neonatal lead exposure potentates sickness behavior by Listeria monocytogenes infection in mice. Brain Behav Immun 2002; 16:477–92.

[43] Fattoretti P, Bertoni-Freddari C, Balietti M, et al. The effect of chronic aluminum (111) administration on the nervous system of aged rats: clues to understanding its suggested role in Alzheimer’s disease. J Alzheimer’s Dis 2003;5:437–44.

[44] Campbell A. Inflammation, neurodegenerative diseases, and environmental exposures. Ann NY Acad Sci 2004; 1035: 117-32.

[45] Campbell A, Becaria A, Lahiri DR, et al. Chronic exposure to aluminum in drinking water increases inflammatory parameters selectively in the brain. J Neurosci Res 2004;75:565–72.

[46] Platt B, Fiddler G, Riedel G, Henderson Z. Aluminum toxicity in the rat brain: histochemcial and immunocytochemical evidence. Brain Res Bull 2001;55:257–67.

[47] Tsunoda M, Sharma RP. Modulation of tumor necrosis factor alpha expression in mouse brain after exposure to aluminum in drinking water. Arch Toxicol 1999;73:419–26.

[48] Perry VH et al. The impact of infection on the progression of neurodegenerative disease. Nature Rev Neuroscience 2003;4:103–12.

[49] Charleston JS, Body RL, Bolender RP, et al. Changes in the number of astrocytes and microglia in the thalamus of the monkey Macaca fascicularis following long-term subclinical methylmercury exposure. Neurotoxicology 1996;17:127–38.

[50] Kim P, Choi BH. Selective inhibition of glutamate uptake by mercury in cultured mouse astrocytes. Yonsei Med J 1995;36:299–38.

[51] Juarez BI, Martinez ML, Montante M, et al. Methylmercury increases glutamate extracellular levels in frontal cortex of awake rats. Neurotoxicol Teratol 2002;24:767–71.

[52] Giaugaspero M, Vacirca G, Harasawa R, et al. Genotypes of pestivirus RNA detected in live virus vaccines for human use. J Vet Med Sci 2001; 63:723–33.

[53] Harasawa R, Tomiyama T. Evidence of pestivirus RNA in human vaccines. J Clin Microbiol 1994;32:1604–5.

[54] Brown DR, Schmidt B, Kretzschmar HA. Role of microglia and host prion protein in neurotoxicity of a prion protein fragment. Nature 1996; 380:345–7.

[55] Forioni G, et al. Neurotoxicity of a prion protein fragment. Nature 1993; 362:543–6.

[56] Hult B, Chang G, Masliah E, Everall I. Neurobiology of HIV. In Rev Psychiatry 2008;20:3–13.

[57] Erdmann N, Zhao J, Lopez AL, et al. Glutamate production by HIV-1 infected human macrophages is blocked by the inhibition of glutaminase. J Neurochem 2007;102:539–49.

[58] Glass JD, Wesselingh SL. Microglia in HIV-associated neurological diseases. Microsc Res Tech 2001;54:95–105.

[59] Eastman CL, et al. Increased brain quinolinic acid production in mice infected with a neurotropic measles virus. Exp Neurol 1994;125;119–24.

[60] Anderson T et al. NMDA-receptor antagonist prevents measles virusinduced neurodegeneration. Eur J Neurosci 1991;3:66–71.

[61] Dewey RA, Morrissey G, Cowsill CM, et al. Chronic brain inflammation and persistant herpes simplex virus 1 thymidine kinase expression in survivors of syngenic glioma treated by adenovirus-mediated gene therapy: implication for clinical trials. Nat Med 1999; 5: 1256-63.

[62] Katayama Y, et al. Detection of measles virus nucleoprotein mRNA in autopsied brain tissues. J General Virology 995;76:3201–4.

[63] Nicolson GL et al. High frequency of systemic mycoplasma infections in Gulf War Veterans and civilians with amyotrophic lateral sclerosis. J Clin

Sci 2002;9:525–9.

[64] McGeer PL, McGeer EG. Local neuroinflammation and progression of Alzheimer’s disease. J Neurovirology 202;8:529–38.

[65] Nakai Y, et al. Apoptosis and microglial activation in influenza encephalopathy. Acta Neuropath (Berl) 2003;105:233–9.

[66] Vaccine Excepients and Media Summery Center for Disease Control and Prevention. (Also source for recommended vaccines for adults and children.)

[67] Boelen E, Stassen FR, van der Ven AJ, et al. Detection of amyloid beta aggregates in the brain of BALB/c mice after Chlamydia pneumonia infection.

Acta Neuropathol 2007;114:255–61.

[68] Geier DA, King PG, Geier MR. Influenza Vaccine: Review of effectiveness of the U.S. immunization program, and policy considerations. Journal

of American Physicians and Surgeons 2006 Fall;11(3):69–74.

[69] Simonsen L, Reichert TA, Viboud C, et al. Impact of influenza vaccination on seasonal mortality in the U.S. elderly population. Arch Intern Med

2005; 165: 265–72.

[70] Sugita M. The biological half-time of heavy metals. The existence of a third, “slowest” component. Int Arch Occup Environ Health 1978;41(1):

25–40.



Editorial Note

Vitamina D s-a dovedit a fi extrem de eficienta in protectia impotriva gripei. NEcesarul administrarii unor doze suplimentare de vitamina D este sprijinita de 2 cercetari relativ noi:

Cannell JJ, Vieth R, Umhau JC, Holick MF, Grant WB, Madronich S, Garland CF, Giovannucci E. Epidemic influenza and vitamin D. Epidemiol. Infect. 2006 Dec;134(6):1129–40.

Travera-Mendoza LE, White JH. Cell defenses and the sunshine vitamin. Scientific American 2007 Nov.;2007:62–72.

Dr. Blaylock http://www.russellblaylockmd.com/ is a board certified neurosurgeon, author and lecturer. He attended the LSU School of Medicine in New Orleans and completed his general surgical internship and neurosurgical residency at the Medical University of South Carolina in Charleston, South Carolina. During his residency he ran the neurology program for one year and did a fellowship in neurosurgery after his residency. For the past 25 years he has practiced neurosurgery in addition to having a nutritional practice. He recently retired from both practices to devote full time to nutritional studies and research.

During his residency training he worked with the eminent neurosurgeon, Dr. Ludwig Kempe. Together they developed the transcallosal removal of intraventricular tumors, which is still used today. Dr. Blaylock presented their cases utilizing this technique to the Congress of Neurological Surgeons. They also developed the ventriculolymphatic shunt in the treatment of hydrocephalus. In addition, they conducted neuroanatomical studies together with the aim of developing improved approaches in vascular intracranial surger

Dr. Blaylock serves on the editorial staff of the Journal of the American Nutraceutical Association and is the associate editor of the Journal of American Physicians and Surgeons, official journal of the Association of American Physicians and Surgeons. He has a monthly nutrition newsletter, published by NewsMax.com, The Blaylock Wellness Newsletter.

Dr. Blaylock serves as the medical consultant for the Fluoride Toxicity Research Collaborative. He was recently awarded the Integrity in Science award by the Westin Price Foundation. Presently, he is a visiting professor in the department of biological sciences at Belhaven College in Jackson, Mississippi.
At present he is a member of the American Association of Physicians and Surgeons, the American Nutraceutical Association, the International and American Associations of Clinical Nutritionist, the International Academy of Oral Medicine and Toxicology, American College of Nutrition, American Association for Health Freedom, National Health Federation, American Academy of Anti-Aging Medicine and the Price-Pottenger Nutrition Foundation. He was recently appointed as a member of the Scientific Advisory Panel of the Life-Extension Foundation.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul