„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 3 februarie 2009

Vaccinarile "obligatorii" sunt periculoase

In tara noastra, conform Programului National de Vaccinare, exista 9 vaccinuri obligatorii si gratuite, impotriva hepatitei B, tuberculozei, difteriei, tetanosului, tusei convulsive, rujeolei, rubeolei, oreionului, poliomielitei. Din anii 80, au aparut insa serioase si justificate indoieli in privinta necesitatii si utilitatii acestor vaccinuri, precum si dovezi de necontestat ca efectele lor negative, pe termen scurt, sunt vaste, iar pe termen lung, cu atat mai dramatice (in unele cazuri) si ingrijoratoare, cu cat ele n-au fost analizate, asa cum s-ar fi cuvenit, ci doar constatate si trecute sub tacere. Un celebru pediatru american, R.S. Mendelsohn, a avut surprinzatorul curaj, pentru un medic, de a atrage atentia in cadrul unei emisiuni televizate si prin intermediul unei carti de mare succes asupra faptului ca toate vaccinurile sunt relativ benigne, neexistand nici o dovada stiintifica foarte convingatoare (dimpotriva), care sa permita afirmatia ca ele elimina in mod real incidenta bolilor copilariei. Vaccinurile sunt, de fapt, virusi lenti, care se ascund in organism, manifestandu-se mult mai tarziu. Asa ca, de la semne de mai mica importanta: febra, crize de plans, reactii cutanate, inapetenta aparute imediat dupa vaccinare, la imbolnaviri severe, aparent cu etiologie neprecizata (convulsii, retard mental, encefalita, panencefalita sclerozanta, meningita aseptica, semipareza, afazie, necroliza epidermica toxica, diabet juvenil, tulburari de coagulare a sangelui, polinevrite inflamatii ale nervilor periferici), reumatism sau maladii autoimune scleroza in placi, cancer de diverse tipuri, ca maladia Hodgkin, lupus eritematos diseminat, sindrom Guillain Barre, nu e decat un pas. Parintilor nu li se spune nimic din toate acestea si, prin urmare, nu au habar de posibilele urmari nefaste ale inocularilor obligatorii. De obicei, medicii nostri pediatri pomenesc de posibile usoare reactii alergice si de faptul ca eficacitatea vaccinurilor este de 85-90%. Acum aproape 30 de ani, Congresul Academiei Americane de Pediatrie a propus o rezolutie prin care parintii sa fie informati clar, precis, concis cu privire la "partile bune" si "cele mai putin bune" ale vaccinarilor. Ideea a fost minunata, dar a ramas doar o simpla propunere, fara finalitate. Ceea ce nu a impiedicat pe unii pediatri americani ca dupa epidemia de rujeola din 1978 sa refuze vaccinarea propriilor copii, sustinand ca au facut aceasta alegere din punctul de vedere al parintilor, nu al profesionistilor in medicina.
In ambele cazuri, daca acceptam sau nu "tratamentul", avem de suportat consecinte neplacute: ne confruntam cu maladii provocate sau avem de infruntat legea. Inainte de orice decizie e bine sa ne informam, sa intrebam, sa citim, sa chibzuim, sa vedem ce, cum, cat riscam, si intr-o situatie, si in alta. Astazi, rujeola e rara, difteria si poliomielita au disparut, rubeola n-are gravitate, testul tuberculinic s-a dovedit imperfect mai primejdios si mai nesigur decat boala in sine (exista banuitul deces al noilor nascuti datorat vaccinului Di-Te-Per, Difteric-tetanos-pertussis). Atunci, de ce oare trebuie sa vaccinam copiii impotriva acestor boli care pur si simplu nu-i "ataca"? Nu putem actiona impotriva legii sau a autoritatii medicale? Eu cred ca a sosit timpul ca noi toti sa capatam acest drept, fara teama ca vom fi pedepsiti pentru gandurile noastre. In fond, a contrazice e un pas pe drumul progresului. Fireste, foarte multi medici nu sunt deloc "tandri" cu pacientii informati, inteligenti, curiosi, precauti sau cu confratii care indraznesc sa spuna lucrurilor pe nume si sa critice situatii ce tin de profituri banesti, intunecand sistemul de sanatate. Nu sunt in masura sa dau o rezolvare acestei dispute. Am incercat doar sa scot in evidenta elemente esentiale de informare, pentru ca parintii sa dobandeasca propria opinie despre utilitatea vaccinarilor.

6 comentarii:

  1. Gardasil ucide:
    http://www.youtube.com/watch?v=yfU6y6KhEOI

    RăspundețiȘtergere
  2. Interviu luat de Jon Rappoport

    Dr. Mark Randall este pseudonimul unui cercetator in vaccinuri care a lucrat multi ani in laboratoarele unor companii farmaceutice mari si la Institutul pentru Sanatate al SUA. In ultima decada, Mark s-a pensionat; a spus ca „este dezgustat de ceea ce a descoperit despre vaccinuri”.
    De cand am inceput actiunea „Gata cu stirile falsificate”, am atacat subiecte despre asertiunile non-stiintifice periculoase despre siguranta si eficacitatea vaccinurilor. Mark a fost una dintre sursele mele. Mark este constient de scopul cartelului medical si „obiectivele de depopulare, control al mintii si obtinerea unei populatii debile”.
    Candva ai fost sigur ca vaccinurile sunt varful de lance al medicinii bune.
    Da, am fost. Am ajutat la dezvoltarea catorva vaccinuri. Nu o sa spun care.
    De ce ?
    Vreau sa-mi pastrez anonimatul.
    Crezi ca ai putea avea probleme daca ai vorbi deschis ?
    Cred ca mi-as putea pierde pensia.
    Pe ce motiv?
    Motivul nu conteaza. Acesti oameni au diverse posibilitati sa-ti creeze probleme, daca ai fost vreodata parte din Club. Stiu una sau doua persoane care au fost puse sub supraveghere si hartuite.
    Deci nici o sansa pentru exprimarea libera. Ce se afla in spatele acestor hartuiri ?
    Vaccinurile sunt ultima baricada a medicinei moderne; justificarea finala pentru toata „stralucirea” medicinei moderne.
    Crezi ca oamenilor ar trebui sa li se permita sa aleaga, daca se vaccineaza sau nu ?
    La nivel politic, da. La nivel stiintific, oamenii au nevoie de informatii ca sa poate alege corect. Una este sa spui alegerea este buna. Dar, daca atmosfera este plina de minciuni, cum poti sa alegi? De asemenea, daca FDA era condusa de oameni onorabili, aceste vaccinuri nu ar fi primit licenta.
    Exista istorici medicali care spun ca declinul general al bolilor nu se datoreaza vaccinurilor.
    Stiu. Pentru o lunga perioada de timp am neglijat munca lor, pentru ca mi-a fost teama de ceea ce as fi putut afla. Eram in afacerea care dezvolta vaccinuri. Intreaga mea viata depindea de continuarea acestei munci.
    Si apoi?
    Am facut propriile mele investigatii. Am inteles ca declinul bolilor se datoreaza conditiilor imbunatatite de viata. Apa mai curata. Sistem avansat de canalizare. Nutritie. Hrana proaspata. Scaderea saraciei. Microbii pot fi peste tot, dar atunci cand esti sanatos nu contactezi boala.
    Ce ai simtit cand ai finalizat propriile tale investigatii ?
    Disperare. Am realizat ca lucrez intr-un sector bazat pe o colectie de minciuni!
    Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele ?
    Da. De exemplu DPT. Vaccinul ROR. Dar unele loturi de vaccinuri sunt mai periculoase decat alte loturi din acelasi vaccin. Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase.
    De ce?
    Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.
    De ce ni se prezinta statistici care par sa arate ca vaccinurile au fost miraculos de eficace in combaterea bolilor?
    De ce? Ca sa dea iluzia ca aceste vaccinuri sunt folositoare. Daca un vaccin ascunde simptomele vizibile ale unei boli precum rujeola, toata lumea trage concluzia ca vaccinul este un succes. Dar, sub acest nivel, vaccinul poate distruge chiar sistemul imunitar. Si daca acel vaccin cauzeaza alte boli - sa spunem meningita – faptul este mascat pentru ca NIMENI NU CREDE ca un vaccin ar putea face asta. Si conexiunea nu se face!
    Se spune ca vaccinul antivariola a provocat variola in Anglia.
    Da, dar cand te uiti la statisticile disponibile, vezi cu totul altceva. Sunt orase in Anglia unde oamenii care NU au fost vaccinati NU au facut variola. Sunt alte locuri unde oamenii au fost vaccinati antivariola si au trait experienta unei epidemii de variola. Iar variola oricum era in declin puternic atunci cand a fost introdus vaccinul.
    Deci ceea ce spui tu este ca ni se servesc date false.
    Da. Este exact ceea ce spun. Este o istorie ce a fost construita special pentru a convinge oamenii ca vaccinurile sunt sigure si eficiente.
    Tu ai lucrat in laboratoare, unde puritatea era o problema.
    Oamenii cred ca aceste laboratoare, locurile de fabricare, sunt cele mai curate din lume. Si asta NU este adevarat. Contaminarea apare tot timpul. Obtii tot felul de chestii care ajung in vaccinuri.
    Ca de exemplu virusul SV40 de la maimute „aluneca” in vaccinul polio.
    Da, bine, asta s-a intamplat. Dar nu asta voiam sa spun mai devreme. SV40 a aparut in vaccinul polio pentru ca este un vaccin produs folosind rinichii de maimuta. Eu voiam sa spun altceva. Conditiile reale de laborator. Greselile. Erorile din nepasare. SV40, care a fost mai tarziu gasit in tumorile canceroase – este ceea ce as numi o problema structurala. Este o parte acceptata a procesului de productie. Daca folosesti rinichi de maimuta, deschizi usa germenilor, pe care nu-i stii, dar sunt in acel rinichi.
    OK, pentru moment hai sa ignoram distinctia intre diferite tipuri de contaminanti. Ce fel de contaminanti ai gasit in vaccinuri in multii ani de lucru?
    Bine. O sa-ti spun ce am gasit eu dar si ce au gasit alti colegi. Uite o lista partiala.
    In Rimavex (vaccinul pentru rujeola), am descoperit variati virusi de la pasari.
    In vaccinul antipolio am descoperit acanthamoeba, care este numita si amoeba „mancatoare de creier”.
    Simian cytomegalovirus in vaccinul antipolio.
    Simian foamy virus in vaccinul pentru rotavirus.
    Virusi cauzatori de cancer la pasari in vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola).
    Variate micro organisme in vacinul anti antrax.
    Am descoperit enzime inhibitoare potential periculoase in mai multe vaccinuri.
    Virusi de la rate, caini si iepuri in vaccinul antivaricela.
    Virusul avina leucosis in vaccinul anti gripal.
    Pestivirus in vaccinul ROR.
    Hai sa clarificam. Toti acesti contaminanti nu au ce cauta intr-un vaccin.
    Corect. Si daca incerci sa calculezi consecintele a ceea ce acesti contaminanti pot sa cauzeze, ei bine, nu prea stim pentru ca nu au fost facute testari sau au fost mult prea putine. Este ca un joc de ruleta. Iti joci sansele. De altfel, multi oameni nu stiu ca unele vaccinuri antipolio, vaccinuri pentru adenovirusi, rubeola sau hepatita A si pojar au fost facute din tesuturi de la fetusi umani avortati. Uneori am gasit ceea ce cred ca erau fragmente bacteriene si virus polio in aceste vaccinuri – fragmente care probabil proveneau de la tesuturile fetale. Cand te uiti dupa contaminanti in vaccinuri, descoperi chestii care-s aiuritoare. Stii ca nu ar trebui sa fie acolo, dar nu stii exact cum au ajuns acolo. Am gasit ceva ce am crezut ca este un mic „fragment” de par uman si de asemenea mucus uman. Am gasit ceva ce poate fi numit doar „o proteina straina” ceea ce poate insemna orice, poate insemna proteina de la un virus.
    Clopotele de alarma suna peste tot.
    Cum crezi ca m-am simtit? Aminteste-ti, vaccinul merge direct catre fluxul sanguin fara sa treaca printr-unul dintre obisnuitele sisteme de aparare imunitare.
    Cum au fost primite concluziile tale ?
    In esenta a fost “Nu te ingrijora, nu exista alta cale. In fabricarea vaccinurilor folosesti diverse tesuturi de animale si aici apar aceste contaminari.” Nici macar nu mentionez chimicalele standard ca aldehida formica, mercurul, aluminiul, care sunt puse INTENTIONAT in vaccinuri. Doar am mentionat cativa dintre contaminantii biologici. Cine stie cati altii mai sunt? Alti contaminanti pe care nu-i gasim pentru ca nu stim dupa ce sa ne uitam. Daca tesutul folosit la vaccin provine de la, sa zicem, o pasare, cati germeni pot exista in acel tesut? N-am nici cea mai mica idee. Nu avem idee ce ar putea fi sau ce efecte ar putea avea asupra oamenilor.
    Si dincolo de ideea de puritate? Aceasta informatie este destul de vaga.
    Ai de-a face cu o premisa falsa despre vaccinuri. Si anume aceea ca in mod sigur (intrisec) stimuleaza sistemul imunitar sa creeze conditiile unei imunitati pentru o boala. Dar nu functioneaza asa. Un vaccin se presupune ca va crea anticorpi care, indirect, ofera protectie impotriva impotriva bolii. Oricum, sistemul imunitar este mult mai mare si mult mai implicat decat „anticorpii” si „celulele killer” respective
    Sistemul imunitar este…?
    Tot corpul, in mod real. Plus mintea. Totul este un sistem imunitar, se poate spune. Din aceasta cauza apar acei indivizi care raman sanatosi in mijlocul unei epidemii.
    Deci nivelul general de sanatate este important!
    Mai mult decat important. Este VITAL.
    Cum sunt prezentate in mod fals statisticile legate de vaccinari?
    Exista multe cai. De exemplu, presupunem ca 25 de persoane care au fost vaccinate impotriva hepatitei B ajung sa aiba hepatita. Ei bine, hepatita B este o boala de ficat. Dar poti sa numesti boala de ficat multe chestii. Poti schimba diagnosticul. Si astfel ai acoperit radacina problemei.
    Si asta se intampla ?
    Tot timpul. Este normal sa se intample daca doctorii AUTOMAT presupun ca persoanele care au fost vaccinate nu se imbolnavesc de acele boli pentru care au fost vaccinate. Vezi tu, este un cerc vicios. Este un sistem inchis. Nu admite greseli. Nu este posibila nici o greseala. Daca o persoana care a fost vaccinata pentru hepatita face hepatita sau alta boala, presupunerea AUTOMATA este ca nu are nimic de a face cu vaccinul.
    In anii de munca in domeniul vaccinurilor, cati medici ai intalnit care au admis ca vaccinurile sunt o problema ?
    Niciunul. Au fost cativa care in mod privat intrebau ce fac ei de fapt si de drept. Dar niciodata nu ieseau public, nici macar in cadrul propriilor companii.
    Care a fost punctul de cotitura pentru tine ?
    Am avut un prieten al carui bebelus a murit dupa un vaccin DTP.
    Ai investigat cazul?
    DA, neoficial. Am aflat ca bebelusul era perfect sanatos inainte de vaccinare. Nu exista nici un motiv care sa induca decesul in afara de vaccin. De atunci au pornit dubiile mele. Bineinteles, am dorit sa cred ca bebelusul a primit un vaccin dintr-un lot cu probleme. Dar pe masura ce am investigat, am aflat ca nu acesta era motivul. Am fost atras intr-o spirala de indoiala care a crescut cu timpul. Am continuat sa investighez. Am aflat ca, contrar cu ceea ce credeam, vaccinurile NU sunt testate in mod stiintific. Nu exista studii pe termen lung pentru nici un vaccin. De ce? Pentru ca, din nou, presupunerea creata este ca vaccinurile nu cauzeaza probleme. Deci de ce sa verifice cineva? Mai mult decat atat, o reactie la vaccin este definita astfel incat sa se considere ca toate efectele adverse apar imediat dupa vaccinare. Dar asta nu are sens, in sine, pentru ca vaccinul, in mod evident, actioneaza in corp o perioada lunga dupa administrare. Reactiile la vaccin pot fi graduale. Deteriorarea poate fi graduala. Probleme neurologice se pot dezvolta in timp. De fapt, aceste probleme apar chiar si in conformitate cu analizele conventionale. Deci de ce sa nu fie la fel si cu vaccinurile? Daca otravirea chimica poate aparea gradual, de ce nu ar fi la fel si cu un vaccin care contine mercur?
    Si asta este ceea ce ai descoperit?
    Da. Avem de-a face cu corelatii, in majoritatea timpului. Corelarile nu sunt perfecte. Dar daca ai 500 de parinti ai unor copii care au probleme neurologice intr-o perioada de 1 an dupa vaccinare, asta ar trebui sa fie suficient pentru a declansa o investigatie intensa.
    Si a fost suficient pentru a declansa investigatia?
    Nu. Niciodata. Asta spune ceva. Persoanele care fac investigatiile nu sunt interesate sa se uite la fapte. Ei PRESUPUN ca vaccinurile sunt sigure. Deci, atunci cand investigheaza cazurile rezultatele, intotdeauna exonereaza vaccinurile. Ei spun „vaccinurile sunt sigure”. Dar pe ce anume isi bazeaza judecata? Se bazeaza pe definitii si idei care automat exclud condamnarea vaccinurilor.
    Au fost numeroase cazuri cand o campanie de vaccinare a esuat. Cand oamenii au dobandit bolile pentru care au fost vaccinati.
    Da, exista multe astfel de cazuri. Si aceste evidente sunt pur si simplu ignorate. Expertii spun, DACA spun ceva, ca este doar o situatie izolata si ca, per total, vaccinul s-a dovedit sigur. Dar, daca aduni toate aceste situatii unde boli si efecte secundare au aparut, constati ca NU sunt doar situatii izolate.
    Ai discutat ceea ce vorbim noi acum cu colegii, atunci cand lucrai inca la dezvolatarea vaccinurilor?
    Da, am discutat. De mai multe ori mi s-a spus sa-mi tin gura. Mi s-a spus clar ca ar trebui sa ma intorc la munca si sa uit ceea ce am spus. In unele ocazii am intalnit frica. Colegii incercau sa ma evite. Simteau ca ar fi putut fi etichetati ca „vinovati prin asociere”. Una peste alta, am avut grija de mine, m-am asigurat ca nu-mi creez probleme singur.
    Daca vaccinurile fac rau, de ce sunt administrate?
    In primul rand, nu exista DACA. Chiar fac rau. O intrebare mai grea este sa decizi daca fac rau in acele persoane care par sa nu arate efecte secundare. Apoi discutam despre o cercetare care ar trebui facuta, dar care, pur si simplu, nu se face. Cercetatorii ar trebui sa incerce sa descopere un fel de harta, un flow chart care arata exact ce fac vaccinurile in momentul in care intra in corp. Aceasta cercetare nu a fost niciodata facuta. Si un alt aspect este: de ce sunt administrate? Am putea sta aici 2 zile sa discutam despre asta. Asa cum ai spus de multe ori, la diferite niveluri din sistem, oamenii au motive diferite. Banii, frica de a pierde job-ul, dorinta de a castiga faima, prestigiu, premii, promovare, un idealism deplasat, obiceiul de a nu gandi si multe altele. Dar la nivelurile superioare ale cartelului medical, vaccinurile sunt prima prioritate, pentru ca ele cauzeaza o slabire a sistemului imunitar. Stiu ca este greu de crezut dar este adevarat.
    Cartelul medical, la cel mai inalt nivel, nu este ingrijorat pentru sanatatea oamenilor, ci vrea sa le darame sanatatea, sa-i faca mai slabi. Intr-un moment al carierei mele, am avut o lunga conversatie cu un om care a ocupat o pozitie inalta in guvernul unei natiuni africane. El mi-a spus ca era constient de ceea ce se intampla. Mi-a spus ca Organizatia Mondiala a Sanatatii este lancea intereselor de depopulare. Exista ceva, o miscare ascunsa in Africa, alcatuita din diferiti oficiali care incearca sa chimbe sortii pentru saraci. Aceasta retea de oameni stie ce se intampla. Ei stiu ca vaccinurile sunt folosite pentru distrugerea tarilor lor, sa-i pregateasca pentru a fi preluati de puterile globale. Am avut sansa sa vorbesc cu mai multe persoane din aceasta retea.
    Thabo Mbeki, presedintele Africii de Sud, este constinet de situatie?
    As spune ca este partial constient. Poate ca nu este 100% convins, dar este pe drumul de a realiza care este intregul adevar. Stie deja ca HIV este o pacaleala. Stie ca medicamentele pentru SIDA sunt otravuri care distrug sistemul imunitar. Si mai stie, de asemenea, ca daca vorbeste despre problema vaccinurilor, oricum ar face asta, va fi catalogat drept lunatic. Are suficiente necazuri dupa declararea convingerilor lui despre SIDA. Intrebarea este: care ar fi strategia care ar avea succes? Pentru acesti oameni, asta este o problema dificila.

    Si in tarile industrializate?
    Cartelul medical are putere, dar se diminueaza. In principal, pentru ca oamenii au libertatea de a lua medicamentele respective. Oricum, daca problema alegerii (dreptul de a accepta sau a respinge un medicament) nu strange la un loc aceste informatii despre vaccinuri, sunt pe cale de a castiga. Autoritatile medicale incearca sa se acopere spunand ca 20.000 de copii fac hepatita B in SUA fara sa se cunoasca motivele, deci fiecare bebelus trebuie vaccinat. Ma indoiesc de aceasta cifra de 20.000 si de asa numitele studii care stau la baza lor.
    Andrew Wakefield, medicul britanic care a descoperit legatura intre vaccinul ROR si autism a fost concediat din pozitia pe care o avea la spitalul din Londra.
    Da. Wakefield a facut un serviciu extraordinar. Corelarile sale intre vaccinuri si autism sunt uluitoare. Poate ca stii ca sotia lui Tony Blair este implicata in tratamentele alternative. Exista posibilitatea ca vacinul ROR sa nu fi fost administrat copilului lor. Recent, Blair a evitat intrebarea in interviurile de presa si a parut pur si simplu sa obiecteze fata de invazia in viata personala de familie. Oricum, cred ca sotiei lui i-a fost pusa botnita. Cred ca daca ar avea o sansa, ar declara ca este alaturi de familiile care au copii ce au suferit sever din cauza vaccinarii cu ROR. Cred ca a facut un fel de intelegere cu sotul ei sa pastreze tacerea, indiferent de situatie. Ar putea sa faca enorm de mult bine daca si-ar incalca promisiunea facuta nu doar sotului ei. Mi s-a spus ca este presata si nu numai de catre sotul ei. La nivelul la care se afla ea, MI6 si autoritatile britanice de sanatate sunt implicate. Este considerata o problema de securitate nationala.
    Ei bine, este o problema nationala de securitate, daca intelegi cartelul medical.
    Este o problema de securitate globala. Cartelul opereaza in fiecare natiune. Zealotii sai pazesc sanctitatea vaccinurilor.
    In cadrul Institutului National de Sanatate (NIH), care este starea?
    Oamenii se intrec pentru fondurile de cercetare. Ultimul lucru pe care se gandesc sa-l faca este sa provoace status quo-ul. Sunt deja intr-un razboi pentru bani. Nu au nevoie de mai multe necazuri. Este un sistem foarte izolat. Depind de ideea ca, la nivel larg, medicina moderna are succes la fiecare frontiera. A admite existenta unor probleme sistemice in orice zona echivaleaza cu a arunca indoiala asupra intregii intreprinderi. De aceea este necesar sa se inteleaga ca NIH este ultimul loc unde ar putea exista vreo demonstratie. Dar tocmai invers este adevarat. Daca 5000 de oameni ar aparea acolo cerand probe despre actualele cercetari, daca ar cere sa stie ce beneficii reale de sanatate au fost oferite publicului din miliardele de dolari consumate pe aceasta facilitate, atunci s-ar putea sa inceapa ceva. O scanteie s-ar aprinde. S-ar putea sa obtii, cu alte demonstratii, tot felul de rezultate. Cativa cercetatori ar incepe sa „scape” informatii. Oameni in costume business, in tinuta de jogging, mame si copii. Oameni bogati si oameni saraci. Toate felurile de oameni.

    Ce poti spune despre puterea distructiva combinata din vaccinurile administrate copiilor in prezent?
    Este o prefacatorie si o crima. Nu exista studii reale, indiferent de natura lor, realizate pentru acest aspect. Din nou, se presupune ca vaccinurile sunt sigure si astfel orice numar de vaccinuri administrate impreuna sunt, de asemenea, sigure. Dar adevarul este ca vaccinurile nu sunt sigure. Deci daunele potentiale cresc atunci cand administrezi mai multe vaccinuri intr-o perioada scurta de timp.
    Apoi avem sezonul gripei.
    Da. Ca si cum numai in toamna zboara acesti germeni din Asia spre SUA. Publicul inghite astfel de presupuneri. Daca se intampla in aprilie, atunci este o raceala. Daca se intampla in octombrie, este gripa.
    Regreti ca ai lucrat toti acesti ani in domeniul vaccinurilor ?
    Da. Dar dupa acest interviu o sa regret mai putin. Si muncesc in alte feluri. Dau informatii catre anumite persoane, atunci cand cred ca le vor folosi bine.
    Ce anume vrei sa inteleaga publicul ?
    Ca cei care trebuie sa dovedeasca siguranta si eficacitatea vaccinurilor sunt cei care il produc si-l licentiaza pentru uzul public. Doar asta. A proba asta nu tine de mine sau de tine. Si pentru a dovedi, ai nevoie de studii bine facute si pe termen lung. Ai nevoie de monitorizare. Ai nevoie sa intervievezi mame si sa asculti ce spun mamele despre bebelusii lor si ce s-a intamplat dupa vaccinare. Ai nevoie de toate astea. Toate cele care nu sunt acum.
    Informatiile care nu exista acum.
    Da.
    Pentru a evita orice confuzie, as vrea sa rezumam, inca o data, problemele de sanatate pe care le pot cauza vaccinurile. Ce fel de boli, cum se intampla.
    Fundamental, discutam despre doua potentiale urmari. Una: persoana se imbolnaveste de la vaccin. Se imbolnaveste de boala (de una din formele de boala) pentru care a facut vaccinul. Sau nu se imbolnaveste de ACEA boala dar, mai tarziu, in timp, sau poate imediat, sau poate nu, acea persoana dezvolta alte conditii simptome medicale care sunt cauzate de vaccin. Aceste boli pot fi autism sau boli ca meningita. Poate deveni redus mintal.
    Exista vreo posibilitatea de a compara frecventa relativa a acestor efecte?
    NU. Urmarirea este foarte slaba. Putem doar sa ghicim. Daca intrebi dintr-o populatie de 100.000 de copii care au primit vaccinul antirujeola cati dintre ei au facut boala si cati au dezvoltat alte probleme de la vaccin, nu exista un raspuns de incredere. Asta este ceea ce spun. Vaccinurile sunt o superstitie. Si ca orice superstitie, nu aduce informatii pe care sa le folosesti. Obtii povesti din care, cele mai multe, intaresc superstitia. Dar, din multe campanii de vaccinare putem aduna aduna piesele care reveleaza unele lucruri extrem de suparatoare. Oamenii au suferit dupa vaccinari. Suferinta este reala si poate fi adanca si poate insemna moarte. Aceasta suferinta NU este limitata la cateva cazuri, asa cum suntem condusi sa credem. In SUA exista grupuri de mame care depun marturie pentru autism si vaccinarile copilariei. Ele au iesit in fata si stau drepte la intalniri. Ele incearca, de fapt, sa umple golul care a fost creat de cercetatori si doctori care intorc spatele intregii probleme.
    As vrea sa te intreb ceva. Daca ai un copil, sa spunem in Boston si il cresti cu hrana buna si exercitii fizice in fiecare zi si este iubit de parintii sai si nu este vaccinat impotriva rujeola, care ar fi sanatatea lui comparativ cu un alt copil din Boston care mananca nepotrivit si se uita 5 ore pe zi la TV dar este vaccinat ?
    Evident ca sunt multi factori implicati, dar as paria ca sanatatea primului copil ar fi mai buna. Daca face rujeola, daca o face in jur de 9 ani, sansele sunt sa faca o forma mai slaba decat cea pe care ar putea sa o faca al doilea copil. As paria pe primul copil oricand.
    Cat timp ai lucrat cu vaccinurile?
    Mult timp. Mai mult de 10 ani.
    Uitandu-te in urma, poti sa gasesti vreun motiv sa spui ca vaccinurile sunt bune, de succes?
    Nu, nu pot. Daca as avea acum un copil, ultimul lucru pe care l-as permite ar fi vaccinarea. M-as muta din statul in care sunt daca ar trebui. Mi-as schimba numele de familie. As disparea. Cu familia. Nu spun ca se va ajunge la asta. Exista modalitati de a scapa din sistem, daca stii cum sa faci. Sunt exceptii pe care le poti declara, in fiecare stat, bazate pe motive religioase sau viziune folozofica. Dar daca lucrurile s-ar inrautati, m-as misca.
    Si totusi, sunt copii care sunt vaccinati si par sanatosi...
    Cuvantul important este „par”. Ce putem spune despre copiii care nu se pot concentra la invatat? Sau copiii care au crize de tantrum uneori? Ce putem spune despre copiii care nu sunt in deplinatatea facultatilor mintale? Stiu ca sunt multe cauze pentru asta, dar vaccinurile sunt una dintre aceste cauze. N-as risca. Nu vad de ce as risca. Si, sincer, nu vad nici un motiv sa las guvernul sa aiba ultimul cuvant. Asa cum am spus mai devreme, nu exista un teren de joc daca terenul este plin de minciuni. Si cand sunt implicati bebelusi, parintii sunt cei care decid. Acei parinti au nevoie sa stie tot adevarul. Cum ramane cu copilul despre care am spus ca a murit din cauza unei doze de DTP? In baza caror informatii au actionat acei parinti?
    Oamenii din PR-ul medical, impreuna cu presa, sperie parintii cu scenarii despre ceea ce s-ar putea intampla daca copii lor nu ar face vaccinarile.
    Ei fac sa para o crima refuzul unui vaccin. Egaleaza cu a fi un parinte neadecvat, rau. Poti sa combati asta cu informare mai buna. Este intotdeauna o provocare sa lupti cu autoritatile. Si numai tu poti sa decizi daca o faci sa nu. Este responsabilitatea fiecarei persoane sa decida. Cartelului medical ii place acest pariu. Pariaza ca frica va invinge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    despre vaccinurile obligatorii la animale, stiti ceva ?
    Am o pisica si mi-e cam teama sa-i fac vaccinuri.
    In trecut am mai avut vreo 2 pisici si nu le-a mfacut vaccinuri si nu au avut nici o problema.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinurile obligatorii la animale se fac pentru a proteja oamenii care stau in preajma lor.
      Efectele secundare la oameni nu sunt bine studiate, la pisici cu atat mai putin, dar conteaza ca acestea sa nu faca o anumita boala pe care dvs si comunitatea ar putea-o contacta.

      Ștergere
  4. Acest articol incepe eronat....nu exista OBLIGATIVITATEA vaccinarii in Romania...aveti dreptul de a refuza vaccinarea...

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul