„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 19 ianuarie 2010

Bietii oameni, vaccinati de doua ori, ca vitele, sa iasa statistica bine

SURSA: http://www.urbaniulian.ro/

Vineri 15 decembrie am vazut cum in comuna Adancata din judetul Ialomita, mai multi cetateni, in special persoane in varsta, erau pus si simplu VACCINATE DE DOUA ORI. Cat de lipsit de profesionalism poate sa fie personalul medical sa faca asa ceva ?
Am promis unei asistente medicale ca nu-i voi dezvalui identitatea insa am rugat-o sa imi spuna de ce sunt persoane care sunt pur si simplu vaccinate de doua ori si mi-a spus :
” Ni s-a spus ca trebuie sa vaccinam cat mai multi oameni, si in orice caz faptul ca trebuie sa epuizam stocul de vaccin primit de la judet. Cum tinerii nu s-au prea inghesuit, seful ne-a zis ca putem vaccina persoanele si de doua ori, mai ales ca nu se inscrie nicaieri faptul ca am facut doua vaccinuri la acelasi pacient; Totul este sa nu ne intoarcem la dispensar cu vaccinuri nefacute”.
Socant! Deci suntem inapoi cu 25 de ani cand se faceau raportarile de productie la hectar. Tot ce conteaza este sa se raporteze “la judet” ca s-au epuizat stocurile de vaccin primite.
” Pai si cei care s-au vaccinat de doua ori nu patesc nimic ? ” am incercat eu sa ma lamuresc .
” Ni s-a zis sa le spunem ca nu vor avea probleme, ca oricum gripa nu este asa de rea, si pana la urma este ca si cum ai avea o garantie dubla impotriva bolii; cum oamenii sunt speriati ca pot sa moara ca baiatul ala de la Carcotasi, au acceptat sa faca cate doua vaccinuri; binenteles ca nu va putea nimeni sa verifice acest lucru pentru ca intepatura se vindeca repede” mi-a spus asistenta medicala.

(http://www.urbaniulian.ro/2010/01/17/afacerea-cantgrip-romani-vaccinati-de-doua-ori-legatura-cu-privatizarea-institutului-cantacuzino-afaceri-cu-sanatatea-romanilor/)

2 comentarii:

  1. off-topic, but ... -

    http://yafa.unblog.fr/2010/01/22/pagina-pentru-ioana/

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate nu prea este off-topic ci are legătură cu vaccinarea. Avem, pe zi ce trece, tot mai multe cazuri de cancer la copii și tineri, boală considerată pînă nu de mult specifică bătrânilor.
    Este strigător la cer cum sunt introduse direct în fluxul sanguin, din fragedă pruncie, substanțe în concentrații de mii de ori mai mari decât cele maxim admise in apa potabilă și care în modul cel mai evident induc boli grave și nimic altceva, invocându-se pentru asta necesitatea vaccinării.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul