„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 1 iunie 2008

Un indemn criminal "VACCINEAZĂ-TE!"


Articol de Gred Ciola

traducere si adaptare de Ionut Mihai (AIM)

Până nu am intrat în băcănia de lângă mine nu am realizat la ce modalităti penibile se pot deda companiile farmaceutice pentru a-si face propagandă mincinoasă. Când am ajuns la casa de marcat, o tânără care-mi împacheta cumpărăturile mi-a zâmbit si mi-a spus: “V-ati vaccinat antigripal?” Am rămas mut de uimire.

Am privit-o si am întrebat-o: “Administratorul magazinului te pune să întrebi asta pe toată lumea?” Mi-a răspuns că “nu, dar angajatii sunt încurajati să întrebe clientii dacă doresc să fie vaccinati”. M-am uitat cu milă la acea tânără si i-am spus: “În niciun caz nu as pune acea otravă în corpul meu”.

Curioasă să afle de ce ar face cineva o afirmatie atât de categorică, am început o conversatie iar în următoarele 10 minute i-am spus totul. Am întrebat-o dacă are vreo informatie despre vaccinul antigripal si s-a dus până la pupitrul cu pliante de reclamă. Mi-a arătat unul dintre ele. Cu litere mari îngrosate, în partea de sus a pliantului scria “VACCINEAZĂ-TE!” Dar, în afară de vaccinul antigripal, erau promovate si vaccinul anti-pneumonie si anti-tetanos/difterie. Atunci mi-am dat seama că trebuie să vorbesc despre toată această nebunie. Conform pliantului, gripa este numita BOALĂ. Vă puteti imagina? O boală e ceva care necesită interventie medicală. Probabil că de-acum încolo vor fi numite boli si răceala, tusea, durerea de cap, durerile de stomac, etc.

Îmi amintesc foarte bine când au început în urmă cu câtiva ani să promoveze vaccinul anti-gripal. Era destinat bătrânilor si celor cu imunitatea scăzută.

Dar acele vremuri au trecut. Pentru că acest grup restrâns de “bolnavi” era prea mic iar banii încasati din vaccinuri erau prea putini. Asadar, erau prea putini oameni de otrăvit, pentru pretentiile financiare ale companiilor producătoare. Acum vaccinul este promovat ca fiind un fel de panaceu contra gripei, pentru toată lumea. Dar, înainte ca dvs, sau prietenii dvs, sau colegii, sau membrii familiei dvs.să acceptati păcăleala numită vaccin anti-gripal, trebuie să cunoasteti la ce riscuri vă expuneti.

Vaccinurile contin agenti toxici Stiati că vaccinurile contin substante foarte toxice, de la aluminiu (care declansează boala Alzheimer), formaldehidă (responsabilă cu modificari genetice severe), microorganisme periculoase, thimerosal (mercur), până la etilenglicol, glicol, sau alti adjuvanti toxici? În plus fată de aceste toxine, vaccinul anti-gripal este preparat din fluide ale embrionilor de pui de găina inoculate cu un anume tip de virus gripal care se presupune în mod oficial că protejează împotriva variantelor de virus gripal “asteptate” să apară în sezonul respectiv. Eficienta protectiei vaccinului împotriva gripei variază de la 30 la 40 %. Procentul nu este deloc încurajator dacă aveti în vedere multiplele pericole la care vă expuneti odată cu introducerea în corp a toxinelor continute în vaccin. Cum se poate afirma că prin expunerea la otrăvuri neurotoxice ca mercurul, formaldehida sau resturi de ADN animal veti dobândi cresterea inumitătii corpului uman? Mercurul este pe locul doi în topul celor mai otrăvitoare substante chimice de pe această planetă.

Prima pe listă este plutoniul radioactiv. Pentru a obtine thimerosal, se începe de la mercur. Apoi, toxicitatea acestuia se intensifică prin transformarea în etil-mercur. Se adaugă apoi aluminiu care are un efect sinergic împreună cu mercurul, potentându-i toxicitatea de până la zece mii de ori. Si asta se face pentru a “steriliza” vaccinul.

Gânditi-vă la această nebunie: ni se spune că, daca dorim să ne păstrăm sănătatea, este interzis să atingem, să inspirăm, să inghitim mercurul dintr-un termometru spart, si totusi este “normal” să acceptam să fim injectati cu exact aceeasi otravă în corp, prin vaccinare. De fapt, cu greu mai poti găsi pe piată termometre cu mercur, doar ni se vrea binele nu? Dar nu vă îngrijorati, companiile farmaceutice stiu deja ce este mai bine pentru dvs!

Să vedem acum ce este cu formaldehida. Această substantă este un gaz toxic, fără culoare, solubil în apă si cu un miros sufocant. Formaldehida se foloseste în prezent pentru dezinfectarea si conservarea vaccinurilor. Cu toate acestea, nu există încă niciun studiu stiintific despre siguranta pe termen lung a utilizării formaldehidei în vaccinuri. De fapt, cei care acceptă să fie vaccinati sunt chiar cobaii pe care se fac în prezent aceste studii, si numai 10 % din efectele secundare raportate de specialisti sunt publicate oficial. De fapt, o simplă căutare pe internet vă poate duce la sute de adrese unde sunt raportate astfel de efecte deloc “secundare” datorate vaccinurilor, inclusiv cele anti-gripale. Ceea ce veti găsi vă va zdruncina părerea despre vaccinuri.

Dacă publicul ar fi corect informat si constient de toate toxinele chimice care exista întrun vaccin, atunci nimeni nu ar mai vrea să fie vaccinat vreodată.

Din nefericire, medicul dvs. nu vă va spune niciodată despre asta, agentiile de presă nu vor scoate o vorbă despre asta, iar agentii de marketing care ajută companiile farmaceutice să promoveze vaccinurile sunt total nepăsători chiar si după ce află de aceste pericole. Doar banul contează.

Vaccinul anti-gripal ajută la răspândirea gripei

Este chiar ironic faptul că vaccinul anti-gripal dă o mana de ajutor în răspândirea epidemiei de gripă. În ultimii ani se pare că epidemiile de gripă au fost atent programate în societate. La sfârsitul lunii octombrie, dintro dată apare o foarte activă epidemie de gripă. Nu este deloc o coincidentă faptul că exact în această perioada oamenii sunt vaccinati anti-gripal. Oficialii din sănătate ne fac să credem că tocmai de aceea ar trebui să ne vaccinăm cu totii.

O altă imensă păcăleală perpetuată de cartelul farmaceutic este ideea că vaccinul contine virus gripal inactiv sau mort. Imensă prostie! Dacă virusul ar fi mort, atunci vaccinarea nu ar duce la stimularea unui răspuns de imunizare. Oficial, se spune că vaccinul contine un virus cu activitate “atenuată”. În cartea “Sfintenia sângelui uman: vaccinarea nu este imunizare”, Tim O’Shea, o mare autoritate în domeniul pericolelor vaccinurilor, explică ce înseamnă de fapt virus “atenuat”: “Atenuat înseamnă mort pe jumătate. Virusul este slăbit într-atât încat capacitatea lui de a declansa un răspuns inflamator în corpul uman se afla imediat sub limita valabila în cazul a 99 % dintre oameni. Prin acceptarea inocularii unui virus sau a unei bacterii cu actiune atenuată facem ceea ce natura nu a permis niciodată. Pur si simplu violăm integritatea fluxului sanguin uman. Am păcălit sistemul imunitar pentru a nu declansa un răspuns de apărare la invazia agentului patogen.

Dacă virusul nu ar fi atenuat, sistemul imunitar ar declansa imediat o actiune eficientă de anihilare si eliminare a invadatorului”.

Aceasta dovedeste că cei care primesc vaccinul sunt întro stare contagioasă timp de câteva săptămâni, timp în care nu fac decât să răspândească public virusul. Vaccinul nu numai că manipulează sistemul imunitar, dar mai contine si microorganisme străine de corpul uman care se pot înmulti foarte usor în interiorul nostru. Autoritătile afirmă în mod ridicol că acesti germeni nu sunt contagiosi. Există multi experti renumiti care atrag atentia că numărul de oameni care contactează gripa ar fi cu mult mai mic dacă nu s-ar administra vaccinurile. Cea mai sigură metodă de a nu face gripă este să nu fii în preajma celor care au făcut vaccinul.

Vaccinul nu garantează imunitatea

Medicii si companiile farmaceutice ignoră statisticile care arată că chiar si cei care se vaccinează fac gripă. În schimb, suntem bombardati cu o propagandă penibilă despre cât de mult ne ajută vaccinarea. De exemplu, în 2004 oamenii au aflat de la stiri că vaccinurile administrate în 2003 nu au avut niciun efect de protectie pentru sezonul gripal anual. La fel este în fiecare an.

Un exemplu relevant s-a petrecut în Canada în 2003. O casă de îngrijire a trimis un ordin intern ca întreg personalul medical să fie vaccinat anti-gripal, iar cei care nu acceptau erau trecuti absenti si riscau desfacerea contractului de muncă. O asistentă medicală a refuzat însă să fie vaccinată, desi întreaga ei echipă o făcuse. Spre surprinderea ei, toată lumea a făcut gripă în acel sezon, în afară de ea. Această poveste nu este deloc singulară, însă mass-media nu e deloc interesată de aceste aspecte, multumindu-se să încaseze banii din publicitatea făcută la vaccinurile anti-gripale.

Încercând să prezică ce tip de gripă va apare în sezonul curent, specialistii nu fac decât să o ia pe ghicite, devenind penibili. În plus, vaccinul nu protejează deloc împotriva întregului spectru de agenti patogeni care afectează aparatul respirator.Ceea ce nu se spune este că aceste vaccinuri slăbesc sistemul imunitar, pe termen lung.

Nu se stie ce efecte negative au mercurul, aluminiul, formaldehida sau alti “adjuvanti” asupra sistemului imunitar. Se stie însă că unii dintre acesti agenti chimici afectează activitatea ADN-ului. Si atunci, de unde stim că ADN-ul nu va actiona gresit, odată modificat de acesti componenti chimici? În plus, chiar dacă nu ai făcut gripă fiind vaccinat, corpul tau este mult mai susceptibil să nu poată lupta împotriva altor virusi si agenti patogeni. Oare merită riscul? Asta e decizia pe care trebuie să o iei. Datorită faptului că articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri si apoi preluate de alte reviste si site-uri, fără a specifica originea lor, vă informăm că adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=301 si este publicat la Active Information Media.Tim O’Shea mai scrie în cartea sa: “Un vaccin contine o versiune a agentului patogen, întro formă slăbită. În ceea ce priveste gripa, din momentul în care virusul a fost izolat si multiplicat pentru a fi apoi distribuit în doze de vaccinare, virusul a avut suficient timp pentru a se transforma devenind o varietate atât de diferită de cea existentă în vaccin, încât eficienta acestuia este foarte mică”.

Chiar Michael Decker, de la Aventis (companie producătoare de vaccinuri), recunoaste că în momentul în care se descoperă tulpina (varietatea de

virus)

corectă, e deja prea târziu. Vaccinul nici nu ia în considerare faptul că virusul are o formă diferită pentru fiecare persoană, deci nu se justifică deviza “un vaccin pentru toti”. Dacă chiar ar fi util, nu ar mai fi nevoie ca în anul următor să faci un nou vaccin, pentru că imunitatea natural dobândită tine o viată.

Ati observat că cei care se vaccinează anti-gripal se tot îmbolnăvesc mai mereu? Oare pentru că nu-i lasă răgaz corpului să învete să lupte singur împotriva gripei?

Nu poti să te astepti la o întărire a sistemului imunitar dacă injectezi direct în sânge o multime de agenti ce contaminează sângele, virusi, bacterii, neurotoxine, conservanti si disruptori de ADN. Vaccinurile sar peste posibilitătile naturale de apărare oferite de ficat, rinichi, colon, sistemul limfatic si sistemul imunitar, deversând substante toxice direct în corp.

Corpul tău nu stie cum să procedeze atunci când mercurul, aluminiul, formaldehida si diverse microorganisme sunt lansate împotriva lui întocmai ca o bombă. Unii oameni ajung chiar întro stare de soc. Altii mor sau sunt foarte afectati iremediabil imediat după ce au fost vaccinati.

Alternative naturale

Există destule produse naturale eficiente care ajută la cresterea eficacitătii sistemului imunitar pentru a te tine departe de gripa sezonieră fără să fie nevoie să injectezi în corp otrăvuri neurotoxice si alte substante contaminante.

Nu poti să-ti întăresti sistemul imunitar pe căi artificiale, poti doar să modulezi sistemul imunitar prin procese naturale.

Îmbunătătirea activitătii sistemului imunitar înseamnă să actionezi sinergic pentru a stimula toate cele 22 de componente ale sistemului, inclusiv macrofagele, limfocitele, leucocitele, gamma globulinele, interferonul, interleukinele si alte celule din sânge. Toate cele 22 de componente trebuie orchestrate să conlucreze sinergic pentru ca sistemul imunitar să functioneze optim.

Corpul uman, asa cum îl cunoastem astăzi, nu este deloc imperfect.

Perturbarea mijloacelor naturale de apărare împotriva agentilor patogeni nu este o cale de îmbunătătire a sănătătii, ci de ruinare sigură a acesteia.

Acum stii ce trebuia să stii de mult timp.

Acum poti lua o decizie în cunostintă de cauză.

2 comentarii:

  1. "Conform pliantului, gripa este numita BOALĂ. Vă puteti imagina?"

    Daca nu e boala atunci ce e?

    "O boală e ceva care necesită interventie medicală. Probabil că de-acum încolo vor fi numite boli si răceala, tusea, durerea de cap, durerile de stomac."

    Faci confuzii mari... faci varza din boli si simptome. In acest caz cata incredere pot sa am in spusele tale? Totusi ma voi documenta. Nu iti resping ideile fara un studiu serios.

    Recunosc ca nu am citit toate articolele. Nu am inteles o chestie. In viziunea ta toate vaccinurile sunt "rele" sau numai unele dintre ele?

    Multumesc anticipat pt raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  2. **"Conform pliantului, gripa este numita BOALĂ. Vă puteti imagina?" Daca nu e boala atunci ce e? **
    Sincer sa fiu nu cunosc terminologia medicala a limbii engleze.
    **Faci confuzii mari... faci varza din boli si simptome. In acest caz cata incredere pot sa am in spusele tale? Totusi ma voi documenta. Nu iti resping ideile fara un studiu serios.**
    Probabil ai inceput citirea articolului cu asta:**Articol de Gred Ciola
    traducere si adaptare de Ionut Mihai**
    **Recunosc ca nu am citit toate articolele. Nu am inteles o chestie. In viziunea ta toate vaccinurile sunt "rele" sau numai unele dintre ele?**
    Din cate am citit si am vazut, sunt convins ca toate vaccinurile sunt daunatoare sanatatii.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul