„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 15 iunie 2009

"Aveti incredere in mine, stiu ce fac", zise Moartea lui Bazac.



"Tu decizi pentru sanatatea fiicei tale. Informeaza-te!", sub acest slogan se va derula cam­pania de informare, ce va avea trei etape. Prima etapa va fi pentru transmiterea infor­matiilor catre medicii responsabili de vaccinarea in scoli si profesorii- diriginti ai claselor a VI-a si a VII-a (anul scolar 2009-2010), iar a doua ii va viza pe parinti.

Si inca ceva.... de la Bazac citire:

"Am hotarat ca vaccinarea sa se faca la elevele de 12-14 ani, si nu la cele de 9 ani, pentru ca noi suntem inca o tara ortodoxa, iar fetele de 9 ani nu intretin raporturi sexuale", a declarat, ieri, ministrul Sanatatii, Ion Bazac.

Care va sa zica, in acceptiunea domnului Bazac, in Romania nu mai exista virgine la 12-14 ani, sau, vaccinul este o invitatie subversiva la intretinerea de raporturi sexuale.

Sa ne fie rusine, noua , romanilor, ca acceptam astfel de ratati d.p.d.v. moral sa ne guverneze!!!!!

Cititi si ALERTA NATIONALA: Revine vaccinul Gardasil! Ministerul Sanatatii vrea uciderea in masa a fetitelor cu varste intre 12-14 ani

2 comentarii:

  1. Cred ca am inteles bine decizia D-lui Dr.,Om (de afaceri)-Bazac,dupa vaccinare,neaparat trebue inceputa viata sexuala,pt.a vedea eficienta vaccinului,apoi,cautarea unui partener,ce neaparat sa posede o masina FERARI,cumparata de asta data la "recomandarea "unui ministru!
    CONCLUZIE:vaccinurile sunt o afacere buna,iar ministru un "om de afaceri"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bazac, un slugoi al celor ce vor sa instituie eugenia. Am spus-o si repet: Sa vedem daca are curaj sa-si vaccineze sotia!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul