„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 26 mai 2008

Astragalus, recomandat in Papiloma.










Antitumoral. Imunostimulator. Recomandat in Papiloma, Cancer (inclusiv Cervical), Hepatita A, B, C

Astragalus este una dintre cele mai complexe plante medicinale cuprinzand o combinatie complexa de polizaharide, glicoside triterpene, flavonoizi, amino acizi si minerale trasoare. Administrat in doze terapeutice, Astragalus reface pana la normal numarul de celule T (o forma specifica de celule albe) la pacientii bolnavi de cancer, SIDA etc.. Polizaharidele din Astragalus stimuleaza activitatea corticala a pituitarei-adrenale si reface numarul de celule rosii fabricate in maduva oaselor in cazul leucemiilor. S-a mai demonstrat de asemenea ca astragalus stimuleaza productia proprie de interferon a organismului fiind astfel util in tratarea bolii Alzeimer, hepatita C, suport pentru chimoterapie si intarirea functiei imunitare.

Astragalus ( Astragalus membranaceus) este utilizat de mii de ani in Medicina Traditionala Chineza, uneori in combinatii cu alte imunostimulatoare. Astragalus contine antioxidanti specifici care protejeaza celulele impotriva degradarii de catre radicalii liberi care sunt by-produsi ai conversiei energetice la nivel celular.

Astragalus are o actiuune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar in general si are actiuni foarte clare in boli specifice. Pentru sistemul imunitar stimuleaza limfocitele T ?i celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG) Spectrul de actiune imunostimulator insa mult mai larg incluzand: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii, diabet, boli hepatice inclusiv Hepatita C, Cancer.

Are de asemenea activitati anti-virale (inclusiv virusurile de Hepatita), anti-bacteriene (inclusiv diferite forme de streptococ) anti-inflamatoare, diuretice (ajuta la eliminarea fluidelor din organism).

In Statele Unite, cercetatorii au condus cu succes investigatii care au condus la concluzia ca Astragalus poate fi un tratament alternativ pentru persoanele bolnave de Cancer al caror sistem imunitar este compromis de chimio si radio terapie.

Astragalus este de asemenea un tonic general atat pentru femei cat si pentru barbati.

COMPOZITIE: Radacina de Astragalus 100% pur .........460 mg

ADMINISTRARE: 1-3 capsule pe zi sau dupa sfatul medicului. In cazuri grave doze mai mari ar putea fi necesare in care situatie recomandam ASTRAGALUS 8000 care contine un dozaj Forte de 8.000 mg/ capsula

18 comentarii:

  1. de unde Dumnezeu tot scoateti produsele astea?! cu cat va platesc astia sa spalati creierii oamenilor pe bloguri ca sa le puteti vinde produsele?
    vreau sa stiu si eu macar UN studiu controlat, randomizat, dublu-orb care sa spuna ca Astragalus e eficient in cancer ! Aveti habar ce e ala "randomizat, controlat, dublu-orb"?
    care sunt cercetatorii aia din SUA care au ajuns la concluzia asta. vreau macar UN nume, ca sa citesc si eu, domle! ca asa ceva e revolutionar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Produsul este recomandat inclusiv de doctorul OZ ca avand exact acelasi efect descris mai sus.

      Ștergere
    3. Da mama mea de 82 ani sa vindecat de trobocitopenie (trombocite putine), dupa ce a luat medrol care ia afectat oasel, nu se mai putea misca. A luat astragalus 6 patile/zi si este bine si azi.

      Ștergere
  2. vedeti ca undeva pe blogul lui saccsiv cineva zice ca de fapt SIDA nu exista, asa ca nu stiu ce vindeca astragalus asta. =)) A, am uitat... cancerul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru TheFinalCut:
    Substanta de baza a Astragalusului este alcaloidul Swainsonin, care a dovedit in studii efecte antimetastazice si de sustinere a sistemului imun. Astragalan B controleaza infectiile bacteriene si virotice si pe deasupra, foarte important, “marcheaza” celulele intruse sau straine, astfel incit sistemul imun sa le poata repera mai usor prin celulele T si indeparta. Studii chinezesti de la inceputul anilor 80 (Hou et al) au relevat dubla actiune a Astragalusului in terapia cancerului. Pe de o parte, asa cum s-a aratat mai sus, stimuleaza sistemul imun prin cresterea productiei de interferon, limfocite, celule macrofage, celule T, etc. Dar aceasta nu este totul, caci de multe ori celulele cancerigene reusesc sa se “ascunda” (In engleza – citat - the bad guys can’t be ‘seen’, no matter how many good guys you produce. The issue is to make lots of good guys AND stimulate the bad guys in such a way that they appear on the radar screens), si astfel nu sunt descoperite de sistemul imun. (Aici poate ca n-ar fi rau sa ne amintim de teoria trofoblastica.) Iar acum intervine pentru a doua oara esential Astragalusul, care prin substantele sale, mai ales Astragalan B, “marcheaza” celulele cancerigene, facandu-le vizibile pe “radar”, asa cum plastic este descris in citatul de mai sus. Prin calitatea sa de planta adaptogenica, Astragalusul este, iata, dublu important, facind doua treburi deodata. In studiile si testele facuta la Hiroshima School of Medicine din Japonia, s-a constatat, ca urmare a administrarii Astragaluilui, o crestere semnificativa a B-linfocitelor si T-linfocitelor, interleukin-ului, in general a productiei de anticorpi. Iar studiile efectuate la University of Texas au aratat ca Astragalusul “ofera, serveste pe tava” sa spunem asa, virusurii, bacteriile si celulele canceroase, sistemului imun. Releveaza tintele ce trebuiesc luate spre distrugere de catre sistemul imun.
    Numeroase studii germane si americane au certificat rolul si efectele Astragalusului in terapia cancerului. Astfel, cercetarile efectuate la aceeasi University of Texas, Houston, au raportat ca pacientii bolnavi de cancer care au primit si Astragalus, au avut o rata de supravietuire de doua ori mai mare decit cei din grupul placebo. Un alt studiu, italian de data aceasta, din 1994 (Morazzoni, Bombardelli) a folosit o combinatie de plante din Astragalus si Ligustrum. Pacientii astfel tratati au evidentiat o scadere a mortalitatii de la 50 % la 10%. Alt grup de pacienti cu cancer pulmonar, la care in timpul chemoterapiei le-au fost suplimentar administrate si cele doua plante mai sus amintite, au relevat o prelungire a duratei de viata cu 130%. De asemenea, in ceea ce pri-veste hepatita infectioasa (virotica), studiile chinezesti au relevat reducerea substantiala a nivelului toxinelor prin cresterea pro-ductiei de interferon si inhibarea proteinelor virusilor, in timp ce asupra DNA-ului nu au fost semnalate efecte (Zhang 1995, Fan 1996). In spitalele din China Astragalusul a devenit deja tratament de rutina in cazul pacientilor aflati sub chemoterapie.

    Acuma, Taietura Finala, este mai bine, daca tot aveti Internet, sa dati cautare in Google, si daca din intamplare mai stiti si un pic de engleza, intrati pe portalul Medline, si dati la cautare ASTRAGALUS. O sa gasiti cel putin 70-80 de studii stiintifice. Faptul ca nu le stiti Dvs. nu inseamna ca ele nu exista.
    Inainte de a va ambala asa, folositi-va Internetul si discernamantul.
    Pentru informatii suplimentare asupra Astragalusului, va stau cu placere la dispozitie.
    Cu intelegere, al Dvs.
    Bonomul Qui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, spuneti.mi va rog daca cumva stitu, ori ati citit studiile despre care spuneati....astragalus este contraindicat bolilor autoimune? Eu am tiroidita autoimuna sau hashimoti i se mai spune si m.ar interesa sa iau daca ajuta. In descrierea de pe site, scrie ca e bun si la diabet, iar diabetul e o boala autoimuna. Nu stiu ce sa mai cred, sunt derutata. Uni medici contraindica anumite suplimente pt boli autoimune, cum e propolis de ex, ori polen sau echinaceea, ginseng, astragalus etc. Altii spun ca defapt nu exista boli autoimune,;ca de fapt sistemul imunitar nu poate lupta impotriva lui insusi. Asta si eu cred. Dar totusi nu pricep de ce sunt conttaindicate aceste suplimente daca pe undeva nu exista boli autoimune, doar asa le.au dat medicii denumirea. Daca stiti vreun stiudiu concret despre boli autoimune, va rog da.ti.mi de stire. (Doar nu in engleza ca nu stiu, iar translatorul nu traduce perfect, si se poate intelege eronat) va multumesc.

      Ștergere
    2. Domnule, spuneti.mi va rog daca cumva stitu, ori ati citit studiile despre care spuneati....astragalus este contraindicat bolilor autoimune? Eu am tiroidita autoimuna sau hashimoti i se mai spune si m.ar interesa sa iau daca ajuta. In descrierea de pe site, scrie ca e bun si la diabet, iar diabetul e o boala autoimuna. Nu stiu ce sa mai cred, sunt derutata. Uni medici contraindica anumite suplimente pt boli autoimune, cum e propolis de ex, ori polen sau echinaceea, ginseng, astragalus etc. Altii spun ca defapt nu exista boli autoimune,;ca de fapt sistemul imunitar nu poate lupta impotriva lui insusi. Asta si eu cred. Dar totusi nu pricep de ce sunt conttaindicate aceste suplimente daca pe undeva nu exista boli autoimune, doar asa le.au dat medicii denumirea. Daca stiti vreun stiudiu concret despre boli autoimune, va rog da.ti.mi de stire. (Doar nu in engleza ca nu stiu, iar translatorul nu traduce perfect, si se poate intelege eronat) va multumesc.

      Ștergere
  4. Remediile nauturiste sunt cele mai bune in tratarea bolilor. Am si eu o rugaminte in legatura cu acest Astragalus, daca tot te ai oferit draga Bonomul Qui, te rog mult sa mi dai un sfat. Mama mea are 75 de ani si sufera de hepatita b sau c, a slabit ff mult, poate este tarziu ca sa se mai vindece dar macar s o mai sustin, sa mai stea pe picioare. Este indicat acest Astragalus de 9000mg pentru ea? Te rog mult sa mi raspunzi sa stiu daca l comand sau nu, timpul trece si in defavoarea ei. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru intelegatorul Bonom Qui,

    ma bucura ca in sfarsit cineva pronunta cuvantul magic Medline pe aceste paranoice bloguri. din pacate insa nu e suficient sa faci un display de pseudo-stiinta in speranta futila ca pacalesti pe cineva.

    in elucubratiile dumitale, n-ai raspuns totusi la intrebare: exista vreun studiu controlat, double blind, randomized cu astragalul? exista, domle, exista !
    exista chiar si meta-analize. ia sa vedem ce concluzie are una din ele, publicata in Journal of clinical oncology (am ales asta pentru are un impact factor admirabil, nu ca posircile alea chinezesti in reviste indoielnice, de care nu a auzit nimeni): http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16421421

    Astragalus-based Chinese herbal medicine MAY increase effectiveness of platinum-based chemotherapy when combined with chemotherapy. These results require confirmation with rigorously controlled trials.

    Trec peste faptul ca studiul este facut doar pe NSCL cancer si ca in 34 de controlled trials au numai 2800 de pacienti (fie vorba intre noi, daca te pricepi un pic, nu e mare lucru), insa cred ca e destul de relevanta concluzia.

    Manipularea dumitale este inspaimantatoare, incercand sa faci oamenii sa creada ca acest miracol de medicament vindeca cancerul si toate cele. Nu este decat un ADJUVANT in terapia clasica, adjuvant care MAI ARE MULT PANA SA FIE CONFIRMAT.

    Multumesc pentru incercare, a fost induiosatoare.

    Cu aceeasi intelegere.

    PS. Apropo, Astragalusul este aprobat de FDA?

    RăspundețiȘtergere
  6. "Apropo, Astragalusul este aprobat de FDA? "

    ____________

    Deocamdată nicio plantă n-are nevoie de aprobarea FDA ca să existe, Slavă Domnului!!! Dvs. cin' v-a dat aprobarea ca să gândiți așa precar?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dacă va da rezultate pe scară largă, va fi... dezaprobat de FDA, cu siguranță... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca studiile facute pana acum sunt slabe din punct de vedere stiintific, dar la mine Astragalus a functionat in Papiloma. Am incercat o terapie naturista combinata, uz extern (tincturi, crème naturiste) si intern (Astragalus, cel mai ieftin pe care l-am gasit la Plafar, nu am incercat produse recomandata ca minune + niste ceaiuri despre care se stie ca intaresc imunitatea). Nu am fost de acord cu tratamentul clasic, alopat, pentru ce aveam eu, asa ca m-am apucat sa citesc studiile alea slabe si am incercat cu perseverenta si speranta ca functioneaza. Dupa 3-4 saptamani am scapat de niste veruci urate.
    Indiferent de studiile pe care le are sau nu un leac, indiferent daca e medicament clasic, naturist sau alta terapie alternativa, conteaza foarte mult efectul placebo, iar in ultimul timp se scrie si despre efectul nocebo.
    Stiu medici alopati care recomanda Astragalus pentru intarirea imunitatii. Asa cred ca a functionat si la mine, ca un boost pentru imunitate, ca sa lupte cu Papiloma si sa intareasca efectul terapiei externe (pe baza de plante).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puteti, va rog, sa imi spuneti despe ce tincturi si creme naturiste e vorba? Eu am aceeasi problema si azi am cumparat Astragalus (am inteles ca se iau 6/zi). Dupa astragalus, ati refacut testul sa vedeti daca a fost eliminat virusul din organism? Multumesc frumos.

      Ștergere
  9. Cancerul este o afacere de miliarde pentru criminalii internationali de la Big Pharma. Pentru ei Astragalus este supliment alimentar iar otravurile sunt medicamente.
    Sunt studii si observatii ale umanitatii de mii de ani care afirma puterea plantelor medicinale.
    Avem chiar noi pe Ovidiu Bojor un fitoterapeut renumit care vorbeste de Astragalus si despre cancer.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bonom Qui - Impresionant ce stiti despre Astragalus, felicitari. Folosesc cu incredere si foarte bune rezultate acest remediu, imi subtiaza sangele (am fibrilatie atriala). Am doua intrebari (deocamdata): 1 - tratamentul uman se poate face fara intrerupere, dar cu doza de doar 3 capsule/zi? 2 - Daca si unei pisici (operate de cancer) ii poate fi de folos.Astept, cu foarte mare incredere, raspunsul d-voastra

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul