„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

joi, 30 iulie 2009

Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda

O conferinţa şocantă cu dovezi statistice şi medicale despre:

- existenţa unor cantităţi enorme de mercur în vaccinuri, cantitate declarată de însăşi producători, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (0,01% zic ei, când ar trebui să exprime mercurul în "parts per billion" (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 2 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccine este în cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%))

- efectele clinice ale intoxicaţiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrării mercurului prin vaccinuri

- corelaţii statistice între mercurul din vaccinuri şi incidenţa autismului (*primul caz de autism este descris în 1932, mercurul s-a introdus în vaccinuri în 1931; *după introducerea pe scară largă în anii 60-70 incidenţă autismului a crescut de la un caz la sută de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni în 2005; *comunităţile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de îmbolnăvire de autism(în 20.000 de Amish nevaccinaţi, nu există autism.)

- dovezi medicale (biochimice şi clinice) ce arată că autismul este o formă de reacţie la mercur ce apare la foarte mulţi copii expuşi la mercurul vaccinal.

- tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arată scăderea mercurului intra tisular, creşterea excreţiei de mercur, îmbunătăţiri spectaculoase ale condiţiei neuro-psihice ale pacientului (un caz menţionat , după tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur, copilul a început să vorbească)

- cine implementează la scară mondială vaccinuri, ce interese au?

- legătura între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţie, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticoncptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.

- multe alte date, statistici, informaţii oficiale, studii clinice, biochimice.

O conferinţa impresionantă, merită urmărită, pentru multitudinea datelor puse la un loc şi pentru imaginea de ansamblu creionată astfel. Un rezumat la îndemână oricui.



Citiţi si:

VOM DEVENI COBAI PENTRU TESTAREA VACCINULUI A H1N1: Teoria conspirației alimentată, The Times avertizează asupra testării virusului gripei porcine pe populație!

Companii farmaceutice mituiesc medici germani cu iPod-uri!

Unde duce isteria porcină a OMS:"Era la un pas de moarte din cauza meningitei, după ce doctorii au diagnosticat-o cu gripă porcină".

4 comentarii:

  1. Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda

    http://video.google.com/videoplay?docid=6890106663412840646&hl=en

    RăspundețiȘtergere
  2. Resurse foarte bune aici

    www.thinktwice.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Excelent acest site! Daca va intereseaza, as putea sa va asigur traducerea unor articole de acest tip din limba italiana.
    Stie cineva ceva despre banalul vaccin antigripal din 2000-2001? Se stie cumva ce continea acest vaccin si ce boli a generat in persoanele care au acceptat vaccinarea? Poate cineva sa spuna ceva despre infectarea adultilor cu Cytomegalovirus si Epstein-Barr?Ce semnifica a avea un numar de anticorpi IgG de ordinul a 27.000ui (cand limita maxima pentru o persoana santoasa este de 76? Poate exista o corelare intre infectiile cu acestia si boli autoimune ca: Sclerodermia, Vasculita, Sindrom Sjogren,, Sindrom lui Raynaud, Lupus Eritematos, Scleroza Multipla, Scleroza Laterala Amiotrofica? Daca cineva are cunostiinte despre acestea l-as ruga sa publice adresa unde pot fi gasite informatii elucidante referitoare la ele. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul