„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 15 aprilie 2009

Vaccinarea HPV de la A la B(ani) !

Sursa: Nostrabrucanus

Exista “mici curiozitati” legate de vestitele vaccinuri Gardasil / Silgard si Cervarix.

In Anglia, desi sunt 1340 de fetite cu efecte adverse de la vaccin ( 2,891 de reactii adverse inregistrate) , campania continua.

Peste 1300 de fetite au suferit reactii adverse de la controversatul vaccin ( anti hpv - Cervarix)

Doctorii au raportat ca fete cu varste cuprinse intre 12 si 13 ani au suferit paralizii, convulsii si probleme de vedere dupa administrarea vaccinului. [..]

Vaccinul este administrat fetitelor in cadrul unui program guvernamental pentru a preveni dezvoltarea cancerului de col. Ministrii spun ca acest vaccin va salva 700 de vieti pe an. [..] But Government health experts insisted the Cervarix vaccine was safe and that the total of 1,340 reports was to be expected, given that more than 700,000 girls were vaccinated last year.

Efectele adverse minore sunt considerate ca fiind legate de vaccin, dar efectele adverse grave nu ( convulsii, crize, mai multe cazuri de paralizie, aproape 20 de cazuri de tulburari de vedere). In SUA numarul de decese ce apar in VAERS legate de Gardasil se pare ca a ajuns la 35 ( vezi articolul de mai jos, legat de Ashleigh)

Dar au fost mai multe probleme îngrijorătoare. Patru fete au avut convulsii, una a avut un atac de apoplexie şi alta a avut un atac de epilepsie.

Au existat mai multe cazuri de paralizie. Un caz de pareza Bell, care paralizeaza faţa; cazuri de hemipareze, care paralizeaza sau slăbeşte grav jumătate din organism; două cazuri de hipoestezie, în care duce la pierdere aproape totala a simţului tactil, un caz de sindrom Guillain-Barré, care paralizeaza picioarele.

Au fost aproape 20 de cazuri de slabire a vederii şi un caz raportat despre o fată cu anorexie în curs de dezvoltare .


Dar vaccinul este considerat sigur!?!?! Desi .. parintii au in continuare probleme cu efectele adverse manifestate la fetele lor dupa vaccinarea cu Gardasil . Mai sapi un pic si este clar ca rapoartele inregistrate in VAERS sunt putine fata de realitate; medicii nu raporteaza, parintii nu stiu cum sa faca aceste rapoarte. Iar daca esti un parinte disperat si chiar vrei sa completezi acel raport, daca iei legatura cu producatorul si tot ceri informatii .. patesti cam asa:

Barbara Olund, a cărei fiică Alicia dezvoltat simptome de ALS dupa vaccinarea cu Gardasil, mi-a spus ea a devenit atât de frustrata şi iritata când a aflat ca in urma unei sesizari facuta de ea catre serviciul de relaţii cu clienţii al companiei Merck, ea ar fi amenintat si ar fi pus in pericol executivul companiei.
Merck a răspuns prin depunerea unei raport la poliţie, şi un poliţist a vizitat-o acasă în California care a avertizat-o sa nu mai contacteze compania Merck din nou.
Am intrbat-o pe Kelley Dougherty, un purtător de cuvânt al Merck, dacă cineva de la companie i-a telefonat d-nei Olund ca sa obţina detalii despre starea fiicei ei, pentru intocmirea unui raport medical. "Noi nu avem numărul ei de telefon," a raspuns ea. "Eu nu cred ca o avem pe lista, dar am i-am trimis o scrisoare." În timpul acestui apel, Olund mi-a spus că ea si-a lăsat numărul de telefon serviciului de relaţii cu clienţii şi că ea tocmai a primit cu o zi in urma o scrisoare de la Merck pentru a cere mai multe informaţii despre starea fiicei ei [..]
Unii doctori să refuza sa inregistreze toate rapoartele VAERS şi, uneori, aceste rapoarte conţin informaţii incomplete sau ambigue. Tarsell spune că a auzit prin intermediul site-ului ei de la câtiva părinţi, despre parerea doctorilor care nu cred ca Gardasil ar putea fi cauza problemelor medicale ale fiicelor lor. În cazul Tarsell, medicul care a depus raportul la VAERS a consemnat că raportul autopsiei constatata că fiica ei a murit de o inflamaţie a splinei provocata de un virus periculos. Desi autopsia a descoperit inflamatii majore ale splinei, raportul(VAERS) a ajuns la concluzia că moartea sa datorat unui "stop cardiac, cauza nedeterminata."


Una dintre victimele Gardasil se pare ca este Jenny, fetita unor profesori la University of California - Berkeley; fetita a fost diagonisticata cu ALS (in romana SLA - Scleroza laterală amiotrofică) . Barbara Saphiro ( expert ALS si profesor asociat de neurologie la Case Western Reserve University School of Medicine ) a decis sa-i ajute pe parinti sa faca ceva legat de fata lor ( Jenny a murit pe 15 martie 2009). Mai sunt si alte cazuri dimilare; parintii preseaza CDC si FDA sa studieze posibila legatura intre boala / decesul fetelor si vaccin. Se pare ca CDC si FDA se gandesc sa porneasca un astfel de studiu. De ce? Pentru ca incidenta ALS in rnandul tinerilor este FOARTE RARA! In plus, evolutia este mult mai lenta decat in cazul fetitelor ce au dezvoltat boala dupa vaccinarea cu Gardasil


Ar trebui să subliniez că ALS juvenilă este extrem de rară, care afectează doar unul din doua milioane de tineri. Este imposibil de spus in acest moment, dacă aceste fete ar fi avut boala fara sa fi primit Gardasil, dar oficiali guvernamentali, care încă menţin cu tărie că vaccinul este perfect sigur şi cu potenţial in salvatarea de vieti omenesti, încep deja să investigheze. Oamenii de ştiinţă de la Food and Drug Administration s-au intalnit recent cu Jenny, neurologist la UCSF, pentru a discuta dacă este ştiinţific plauzibil ca un vaccin sa declanşeze ALS. Iar Centrul de control şi prevenire al bolilor este isi fac programari pentru a rasfoi fisierele bazei de date pentru efecte adverse, numite VAERS, pentru a vedea dacă alte vaccinari au condus la rapoarte despre ALS sau alte complicatii neurologice severe.



Barbara Saphiro, studiind documentele medicale ale lui Jenny si a altor fete, a descoperit in VAERS si alte cazuri.

Ea de asemenea, a descoperit un alt raport VAERS în baza de date a CDC care ar putea fi similar, dar din moment ce a fost depusă de un farmacist al CDC, i s-a spus ca nu i se pot da detalii cu privire la identitatea fetei. Shapiro e ingrijorata că pot exista mai multe cazuri, despre care CDC nu are cunostinta.

La urma urmei, mi-a spus, Whitney şi Alicia au venit in atenţia CDC numai după ce părinţii lor au descoperit blogul lui Jenny unde Phil Tetlock le-a cerut să depună un raport la VAERS. Acest sistem de raportarea voluntară a evenimentelor adverse legate de vaccin de către medici şi pacienţi este în mod notoriu primitiv. De prea multe ori, evenimentele adverse raman nedeclarate, întrucât multe rapoarte sunt excluse pentru a nu fi raportate la vaccinuri. Când am punctat asta catre Iskander, el mi-a spus că desi VAERS in mod cert nu este perfect, este destul de bun in consemnarea unor evenimente rare.

Dar daca doctorii nu se vor gandi sa faca legatura dintre debutul ALS si vaccinuri? am insistat. Rapoartele din mass-media, cum ar fi cel pe care îl faci, sunt un bun declansator pentru a obţine rapoarte din partea medicilor, a răspuns. De fapt, în mare măsură, din cauza atenţionarilor din mass-media, rapoartele despre efectele adverse pentru Gardasil sunt de aproximativ cinci ori mai mari decât media generală pentru orice vaccin, a adăugat el. Deci, dacă mai există şi alte cazuri cu fete care au dezvoltat handicapuri fizice severe după ce au primit Gardasil, el crede ca acestea vor aparea curand dupa aceea, în baza de date VAERS.



Ei sunt conştienţi de aceste cazuri, şi de aceea am început discuţiile cu neurologi şi immunologi, ca sa aflam dacă există mecanisme care ar putea explica cum un vaccin ar putea cauza ALS. Iskander spune, adăugând că "nu am auzit încă un răspuns bun de la aceşti experţi atunci când este vorba de un mecanism care să lamureasca problema.

Shapiro spune ca suspiciunile ei sunt destul de ridicate, si a decis ca fiica ei sa nu fie vaccinata cu Gardasil. "Să presupunem că el determină doar unul sau doua cazuri de ALS în fiecare an, la un milion de doze administrate. Ce se întâmplă dacă fiica ta este acel caz? "


Mda .. deci unul dintre specialistii ALS declara ca nu si-ar vaccina fata de 11 ani cu vaccinul Gardasil!



Va mai amintiti de Ashleigh Cave ?

Ashleigh Cave, o elevă de 12 ani din Anglia, a paralizat de la mijloc în jos după ce a fost injectată cu vaccinul HPV, titrează publicaţia brita nică DailyMail. Stările de rău ale fetiţei au apărut la doar o jumătate de oră de la admi­nistrarea vaccinului împo triva cancerului de col uterin, copilul acu zând dureri de cap şi o sta re generală proastă. Sănă ta tea fetiţei a continuat să se dete rioreze, ajungând într-un colaps sever în următoarele zile de la vaccinare. Imunizarea a fost făcută la Liceul Catolic Maricourt, din Liverpool. O săptămână mai târziu, Ashleigh a fost internată în spital, deoarece şi-a pierdut în totalitate puterea de a-şi mai folosi picioarele. Două luni mai târziu, starea acesteia nu a înregistrat nici un fel de ameliorare.

Este inca in spital si ii merge din ce in ce mai rau, dupa cum se spune in articolul din The American Chronicle Ce este uluitor SI in cazul lui Ashleigh ( nu numai) este “diagnosticarea” . Copilei i se face rau la cateva minute dupa vaccinare; in urmatoarele 48 de ore are 5 colapsuri si dupa 1 saptamana nu mai este in stare sa mearga. Din 24 octombrie 2008 este in spital. In ultimele 2 zile tuseste si scuipa sange!


În cateva minute [de la vaccinarea cu Cervarix] ea a devenit foarte bolnava cu o migrenă severă, in 48 de ore a lesinat de 5 ori şi timp de-o săptămâna ea nu a putut să stea in sezut sau sa umble. Începând cu 24 octombrie 2008 ea nu a mai iesit din spital.

[..]

Acum are simptome de gripă, cu temperatură ridicată, care este de 39,6 (103 F), inima ei rata a crescut iar pulsul il are de 160 batai pe minut. respiratia ei a devenit greoaie şi a fost necesara utilizarea unui aparat de respirat. In ultimele doua zile, ea a tusit cu sange. Au fost folosite diverse medicamente, dar fără nici o reală îmbunătăţire.

Dar medicii au considerat la inceput ca Ashleigh se alinta si vrea sa nu se duca la scoala si si-a inventat simptomele ( desi simptome au existat la cateva minute dupa vaccin!) . Ajunge sa scuipe sange cand tuseste … iar o asistenta medicala spune ca-i normal (?!?).


Conform spuselor unei asistente medicale, tusea cu sange este ceva normal. Nu cred asa ceva. Unde se fac cursurile de asistente medicale in ziua de azi? Pe Marte? De cand e normal ca la doisprezece ani sa scuipi sange cand tusesti? La un moment au spus ca Ashleigh se preface a avea aceste simptome din cauza ca a fost hartuita de colegi la scoala (pentru a fi in centrul atentiei). Sunt multi copii care sunt astfel hartuiti, insa, cate fete de 12 ani vor sa fie duse la spital in ziua de Craciun, sa li se administreze injectii cu morfina contra durerii ca dupa aceea sa tuseasca scuipand sange, pentru a fi in centrul atentiei? Sunt uimit de prostia completa a unora dintre doctori.


Orice mentionare a efectelor adverse sau repercursiunilor vaccinarii este intampinata cu ostilitate. De la primele reportaje in Sunday Times, Daily Mail si Telegraph, s-a instalat tacerea in orice ziar, televiziune.

Ma intereseaza sa stiu de ce [s-a instalat aceasta tacere]. Este pentru a acoperi ceea ce se intampla in realitate? Le este frica de faptul ca ar putea iesi la lumina cazuri similare? [..]

In aceeasi zi in care Ashleigh a fost internata in spital ( 24th October 2008), peste Atlantic, in SUA, National Vaccine Information Center a emis un comunicat de presa (press release) care cerea CDC -ului ( centru de control al bolilor din SUA) si FDA sa faca publica design-ul studiului, datele si numele principalilor investigatori care au fost implicati realizarea raportului care sustine ca Gardasil este un vaccin sigur, fara efecte adverse grave. NVIC considera ca CDC si FDA acopera reactiile adverse ce au fost raportate pana acum.

NVIC sustine ca ” Conflictele de interese sunt agresive in infrastructura unei vaccinari in masa unde oamenii care stabilesc regulile si promoveaza vaccinul sunt aceeasi cu cei care evalueaza siguranta vaccinului. Este un conflict de interese ce nu poate fi tolerat.”

CDC si FDA nu au dat nici un raspuns pana acum ( cel putin nu am gasit nimic publicat).

Interesant este ca FDA a refuzat a doua oara sa aprobe extinderea vaccinului catre femeile cu varste cuprinse intre 27 de ani si 45 de ani. De ce ?

Simplu: FDA spune ca vrea sa astepte pana la completarea studiului de 4 ani inainte de a-l recomanda pentru femeile mai in varsta. Cererea anterioara a fost in baza datelor colectate in 24 de luni ! Deci si vaccinul pentru fetite a fost aprobat in baza aceluiasi studiu?? La fel si extinderea vaccinarii cu Gardasil pentru alte tipuri de cancer ( in aceeasi grupa de varsta)?

Si la Merck pe site este mentionat refuzul FDA; in plus apar urmatoarele chestii interesante ( pe care nu le-am identificat ultima data cand m-am uitat la FDA pe site, dar acum le-am vazut):

Informatii aditionale importante despre Gardasil

GARDASIL este contraindicat la persoanele hipersensibile, inclusiv la cele cu reactii alergice severe la drojdii sau dupa o doza anterioara de Gardasil.

Nu s-a demonstrat ca Gardasil ofera protectie pentru tipurile de HPV continute sau nu in vaccin la femeile care au fost expuse infectiei cu HPV prin activitate sexuala.

In traducere libera:

- daca la prima doza de Gardasil te dovedesti hipersensibil ( ce inseamna asta efectiv ?!?!) nu mai face celelalte doze! Ca devine contraindicat! Legal vorbind, ai fost avertizat .. deci nu poti cere despagubiri, nu poti trage la raspundere pe nimeni.

- n-avem nici o dovada ca Gardasil ofera protectie pentru femeile care AU AVUT o infectie cu HPV .. dar facem cerere la FDA poate se aproba! :)

DAR exista aprobarea pentru vaccinarea fetitelor desi nu spune nimeni nicaieri ca ….

Multi copii s-ar putea sa fie deja infectati cu HPV provenit de la mama, daca ea era infectata in perioada nasterii ( transmiterea se face si prin placenta). Exista studii care demonstreaza aceste aspecte.

Nimeni nu face analize copiilor inainte de vaccinare, pentru a detecta o eventuala infectie pre existenta cu HPV.

Daca fetita s-a nascut cu o infectie cu HPV preluata de la mama si apoi si-a revenit singura, se cheama ca intra in grupa

“Nu s-a demonstrat ca Gardasil ofera protectie pentru tipurile de HPV continute sau nu in vaccin la femeile care au fost expuse infectiei cu HPV “

Pe ce baza se face vaccinarea fetitelor fara testare prealabila??????

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul