„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 22 iulie 2009

Nu trageti in fabricantii de boli – e munca grea.



În perioade de criză financiară sclavii tind să se întoarcă spre tratamentele naturale iar Natura este cel mai mare duşman al nostru. Dacă nu apare boala, o provoci. Important este ca anumite substanţele /materiale genetice să ajungă în interiorul corpului subiecţilor. Şi asta cât mai repede.

Frica are "efecte adverse”. De exemplu deturnarea sensului unor cuvinte. Se ia un cuvânt şi i se schimbă sensul. De exmplu:

Epidemie = apariţia unei boli sau a unei grupe de boli cu caracteristici similare într-o colectivitate umană, cu o frecvenţă net în exces faţă de frecvenţa normal aşteptată.


Deci avem nevoie de nişte date statistice înainte de declara o boală că epidemie.

Dar mass media, guvernele şi organizaţiile vântură informaţii INCOMPLETE, manipulate cu grijă, alarmante, titluri senzaţionale fără bază statistica.. astfel încât frica să-şi facă treaba.

Şi ajungem la definiţia epidemia = orice boală ce se răspândeşte indiferent de frecvenţa normal aşteptată în regiunea respectivă "trebuie să scap, să fug .. salvaţi-măă, daţi-mi un vaccin, o bulină, daţi-mi ceva să nu mor ."

Pandemia este o epidemie ce depăşeşte graniţele unei ţări /continent dar are aceeaşi componenţă statistică precum epidemia, bazele fiind statisticile regionale. Este foarte adevărat că este necesar să supraveghezi focarele şi tipurile agenţi patogeni şi, dacă vrei, într-adevăr, să opreşti un răspăndirea unei boli pur şi simplu institui carantină. Ca în filmele americane. La nivel de sat, oraş, ţara.

Poate părea ciudat, dar ca să sperii oamenii şi să declari focarele izolate că epidemii / pandemii este muncă multă. Cum se face asta? Nu-i complicat dar necesită muncă:

- întâi ai un eveniment şi mass media publică titluri care de care mai senzaţionale.

- nu mediatizezi anumite informaţii (deşi rămân publice). Un exemplu: corpul uman are anticorpi care neutralizează o gamă largă de viruşi de gripă, inclusiv gripă aviară, virusul gripei spaniole din 1918 şi unele tupini sezoniere.

Aiming to find antibodies against H5N1, Wayne Marasco and colleagues at the Dana-Farber Cancer Institute in Boston screened a library of human antibodies against the ‘H5′ version of hemagglutinin, the viral protein responsible for getting the virus into cells.

But they quickly discovered that their antibodies recognized other variants, too.

“We were very surprised”, says Jianhua Sui, the first author of the study, which was published in Nature Structural & Molecular Biology1.

Ruben Donis and colleagues at the Centers for Disease Control and Prevention in Atlanta then checked whether the antibodies could neutralize viruses in cell culture. For almost all the variants tested, the answer was yes. In addition, mice treated with the antibodies survived when they were later exposed to lethal doses of H5N1 and H1N1 influenza. [..]

Recently, several teams have identified similar broadly neutralizing antibodies2,3, but their mechanism was unknown. [..] The NIAID is preparing to test the antibodies in ferrets.

References Sui, J. et al . Nature Struct. Mol. Biol. advance online publication, doi:10.1038/nsmb.1566 (2009). Kashyap, A. K. et al . Proc. Natl. Acad. Sci. USA 105, 5986–5991 (2008). Throsby, M. et al . PLoS ONE 3, e3942; doi:10.1371/journal.pone.0003942 (2008).


Un alt articol interesant este aici Concluzia este cam aceeaşi: corpul uman fabrică tot ce-i trebuie, inventează mecanisme aşa cum oamenii de ştiinţă nu credeau că este posibil.

- cenzurezi intenţionat o serie de informaţii cum sunt: cauzele reale ale deceselor, grupul de vârstă al infectaţilor, statusul lor vaccinal şi social (una este să ai un focar de boală într-o zonă în care igiena este problematică şi altceva este să apară un focar într-un grup fără probleme de igienă)

Dacă ar fi să-i credem pe oamenii de ştiinţă americani, decesele cauzate de vestita gripă din 1918 se pare ca au fost din cauza pneumoniilor de etiologie bacteriană :

"The weight of evidence we examined from both historical and modern analyses of the 1918 influenza pandemic favors a scenario in which viral damage followed by bacterial pneumonia led to the vast majority of deaths,” says co-author NIAID Director Anthony S. Fauci, M.D


- deformezi datele legate de mortalitatea ( dacă nu iei în calcul numărul de cazuri real infectaţi dar cu simptome uşoare şi medii şi socoteşti rata de deces luând ca bază numai cazurile celor ce se prezintă la urgenţă sau sunt internaţi, ajungi la rate de mortalitate imense şi ireale, sperii oamenii aiurea).

Toată lumea ştie ce se spune la televizor: gripa omoară mai ceva ca un cutremur în fiecare an.

Dar datele spun altceva. Cel puţin pe la americani. CDC urlă sus şi tare că gripa generează cam 36.000 de decese anual, dar dacă cifrele respective sunt mai mult PR decât ştiinţă ? Este real numărul de 36.000 ? Doar dacă-l forţezi, dacă combini gripa cu altceva, de exemplu pneumoniile şi le declari pe toate împreună.

Conform "NCHS " Centrului Naţional de Statistică de Sănătate al CDC (SUA) "gripa şi pneumonia au luat 62 034 de vieţi în 2001 din care 61 777 au fost din cauza pneumoniei şi 257 din cauza gripei, dar numai în 18 cazuri a fost identificat în mod sigur virusul. Între 1979 şi 2002, datele NCHS arată o medie de 1348 de deceze pe an din cauza gripei (interval între 257 şi 3006).”

Dar tipul de legătură între gripă şi pneumonie aşa cum se face în statisticile CDC nu se menţine ca regulă şi pentru alte pneumonii:

David Rosenthal, director al Harvard University Health Services spune, "oamenii nu mor neapărat din cauza virusului de gripă [..] Ei mor din cauza penumoniilor secundare. Multe dintre aceste pneumonii nu sunt virale ci pneumonii secundare” . Dar Dr. Rosenthal este de acord că relaţia dintre gripă şi penumonie nu este unică. De exemplu, un studiu publicat în JAMA (JAMA 2004;292: 1955-60[Abstract/Free Full Text ] ) a arătat că medicamentele ce suprimă aciditatea stomacală sunt asociate cu un risc mai mare de pneumonii dobândite în comunitate, dar astfel de medicamente [şi boli] şi penumonia nu sunt compilate ca o singură cifră statistică.

Şi totuşi, care-i şmecheria?

CDC foloseşte metode de modelare indirectă pentru a estima numărul de decese ASOCIATE cu gripa. Astfel, mult popularizata cifră de 36.000 de decese anual din cauza gripei NU este o estimare pe baza datelor reale, aşa cum se susţine în presa ştiinţifică şi nu numai, ci este doar o estimare generată de un model al deceselor asociate cu gripa. Amestecarea acestor aspecte este un marketing al fricii " strategia de comunicare a CDC în care experţii medicali "prezic rezultate infricosatoare” în timpul sezonului de gripă.

Oricum, este ciudat să spui 36.000 ( sau 62 034 în 2001) de decese din cauza gripei şi să ai pe teren doar o medie de 1348 ( sau 257 cazuri în 2001) dar .. să umfli cifra cu penumonii.

Există o implicaţie legală şi una de bănuţi după cum se menţionează şi în articol, mai departe. La acea vreme exista un proiect de lege interesant " Flu Protection Act of 2005” şi care, dacă ar fi trecut, ar fi influenţat decisiv întreaga politică SUA legat de vaccinarea antigripală şi nu numai.

Această lege ar fi cerut CDC-ului SĂ PLĂTEASCĂ producătorii de vaccinuri pentru vaccinurile nevândute prin "mecanismele derutina ale pietei”. Legea [ar fi cerut ] CDC-ului să conducă campanii de "constientizare a opiniei publice” subliniind "siguranta şi beneficiile vaccinurilor recomandate pentru binele public”

Doshi [ autorul -student la acea vreme- al review-ului din BMJ ] crede că acest proiect de lege ascunde faptul că CDC lucrează deja pentru interesele producătorilor [de vaccinuri] conducând campanii care să crească vaccinarea antigripală. Dacă gripa de fapt NU este o cauza majoră de deces în rândul populaţiei, atunci această abordare în relaţiile publice este cu siguranţă exagerată [ spune Doshi].

Mai mult, legând în mod arbitrar gripa de pneumonie, datele curente sunt, statistic vorbind, corupte. Până când nu vor fi disponibile date corecte şi statistici nedeformate, şansele unei discuţii oneste şi a unei politici de sănătate corecte sunt limitate [ concluzionează Doshi].

Cu alte cuvinte: datele statistice sunt manipulate la greu, agenţia ce trebuie să apere sănătatea publică este "convinsa” să promoveze interesele producătorilor de medicamente / vaccinuri. Este interesant de citit şi schimburile de păreri pro şi contra articolului lui Doshi.

Statisticile legate de gripă în România sunt cam la fel confecţionate doar că la noi statisticile sunt mult mai puţin accesibile şi mai puţin transparente.

Interesant este că:

"Numarul cel mai mare de cazuri de infecţii respiratorii şi pneumonii se înregistrează la grupele de vârstă 0-4 ani şi 5-14 ani.”

Adică în rândul celui mai vaccinat segment de populaţie A¡! Dacă ar fi să ne uităm prin studii găsim chestii interesante:

În primii 3 ani de la introducerea vaccinării de rutină cu vaccinul pneumococcic heptavalent [ în Alaska] incidenţa totală pneumoniilor invazive a scăzut cu 67% în cazul copiilor sub 2 ani (nativi) din Alaska . (from 403.2 per 100 000 în 1995-2000 to 134.3 per 100 000 per year în 2001-2003, P<.001).

Dar între 2001-2003 şi 2004-2006, a existat o creştere cu 82% a bolilor invazive în rândul copiilor sub 2 ani (Alaska Native) to 244.6/100 000 (P = .02).

Din 2004, pneumoniile cauzate de serotipuri neincluse în vaccin au crescut cu 140% comparativ cu perioada anterioară [introducerii] vaccinului (from 95.1 per 100 000 în 1995-2000 to 228.6 în 2004-2006, P = .001). În aceeaşi perioadă a existat o descreştere de 96% în cazul pneumoniilor cauzate de serotipurile din vaccin.

Un studiu publicat la începutul anului 2009 a stârnit destul destule discuţii. Studiul spune despre vaccinarea pneumococcica a adulţilor : ” nu pare a fi eficientă în prevenirea penumoniilor”

Background

Clinical trials and meta-analyses have produced conflicting results of the efficacy of unconjugated pneumococcal polysaccharide vaccine in adults. We sought to evaluate the vaccine’s efficacy on clinical outcomes as well as the methodologic quality of the trials.

[...]Interpretation

Pneumococcal vaccination does not appear to be effective in preventing pneumonia, even in populations for whom the vaccine is currently recommended.

După atâtea zile de isterie, să ne întoarcem la realitate. Da, Mexic a fost şi încă mai este un focar de viroză. Dar decesele au fost din cauza pneumoniilor! Dar medicii au fost instruiţi să scrie orice altceva pe certificatele de deces:

Another physician, who spoke with NEWSWEEK en Español but asked not to be identified, claimed that in the Gea González Hospital—the biggest facility run by the Ministry of Health in Mexico City— doctors have been explicitly told not to record pneumonia as a cause of death. “You must say that they died of cardiac arrest or anything else,”
http://www.newsweek.com/id/195400/page/2

În vara lui 2008 a fost epidemie în Nicaragua: peste 250 de decese .. pneumonie. Anterior acestor epidemii din Mexic, Nicaragua, Honduras au existat campanii extensive de vaccinare cu vaccin pneumococcus şi alte vaccinuri?? Cam aşa se pare.

Sunt multe lucruri ciudate legate de această "epidemie” dar o să le luăm pe rând. Momentan oficialii dau înapoi şi declaraţiile lor sunt ceva mai calme; este adevărat şi că cifrele alarmante preconizate n-au vrut să apară în realitate.

A fost ca o repetiţie generală despre propagarea fricii şi, probabil, o mică presiune pentru a trece ceva legi pe ici pe colo.

"Exercitiile” anterioare au creat deja ceva bază legislativă pentru "Puteri Draconice” din partea guvernelor. Alţii încearcă să schimbe politica patentelor la medicamente şi multe altele.

Fiecare foloseşte a"gripa porcina” la ceva. Doar bani să iasă.

—-


Sursa: Nostrabrucanus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul