„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 10 ianuarie 2010

Un site care merită vazut:

Qui bono?





„Măiestria medicului constă în a-l amuza pe pacient atâta timp, până când natura îl va vindeca.”

Voltaire



În zilele noastre cuvintele marelui filozof francez nu mai sunt valabile. Medicina modernă nu-l mai amuză pe om, ci îl terorizează cu spectrul malefic al unei naturi care îi aruncă pe umeri tot felul de boli, de care nu poate scăpa decât cu ajutorul mărinimos al medicilor.

Astăzi concernele farmaceutice şi asociaţiile (de interese) medicale inventează maladii. Boala devine un produs industrial!

„Medicina a evoluat atât de mult, încât nimeni nu mai este sănătos.”

Aldous Huxley.



La începutul secolului XX un medic pe nume Knock a început să elimine sănătatea din oameni. Francezul a creat o lume în care existau numai pacienţi: „Fiecare om sănătos este un bolnav care în că nu ştie acest lucru.”

Knock şi-a început activitatea într-un sat de munte, pe nume Saint Maurice. Sătenii erau sănătoşi şi nu mergeau la doctor. Vechiul medic de ţară, predecesorul lui Knock, săracul domn doctor Parpalaid, a încercat să-l consoleze pe succesorul său, spunându-i: „Aici aveţi cea mai bună clientelă care poate exista. Una care nu vă deranjează deloc.” Dar Knock nu era dispus să se consoleze cu această idee.

Se ridica însă întrebarea: cum putea nou-venitul doctor să-i ademenească pe vitalii săteni în cabinetul său? Ce ar putea el prescrie sănătoşilor sătenilor? Knock şi-a facut un plan. S-a împrietenit cu învăţătorul satului (deci pe cel răspunzător pentru educaţie) şi l-a convins să le prezinte sătenilor conferinţe despre posibilele pericole pe care „vietăţile mici” le prezentau pentru sănătatea lor. Apoi l-a angajat pe toboşarul satului (mass-media locală) şi l-a pus să strige prin tot târgul (maketing) că noul doctor îi invită pe săteni în cabinetul său pentru o consultaţie gratuită (preţ promoţional), cu scopul de a limita răspândirea bolilor de tot felul care, de la o vreme încoace îi ameninţau pe bieţii săteni (pericolul pandemiilor).

Iar sala de aşteptare s-a umplut!

În consultaţii, Knock diagnostica diferite simptome şi-i aiurea pe săteni spunându-le că au nevoie de o permanentă supraveghere de specialitate. În cele din urmă întregul sat arăta ca un lazaret. Rămăseseră doar atâţia oameni sănătoşi (cercetătorii din domeniul medical şi managerii concernelor farmaceutice), câţi erau absolut necesari pentru a-i îngriji pe cei bolnavi. Farmacistul satului a facut avere, iar crâşmarul şi-a transformat „Casa de oaspeţi” în spital.

Seara, Knock privea mulţumit prin fereastră la marea de luminiţe din jurul lui: 250 de camere luminate puternic, în care boleau 250 de săteni, cu 250 de termometre bine înfipte în orificiile indicate de Domnul Doctor. Şi asta în fiecare seară, fix la ora zece. „Aproape întreaga lumină îmi aparţine mie” mustăcea mulţumit Knock. „Toţi aceia care nu sunt bolnavi, dorm în întuneric. Ei nu sunt importanţi!”



Piesa în trei acte „Knock sau triumful medicinei” şi-a sărbătorit glorios premieră în 1923 în Paris. În următorii patru ani, piesa scriitorului francez Jules Romain s-a jucat de nu mai puţin de 1.400 de ori, fiind mai tîrziu de mai multe ori transformată în film.

Teatrul doctorului Knock nu este însă de oprit; medicina de pe scenă a intrat de mult în vieţile noastre de zi cu zi. Doar că astăzi nu este un medic de ţară şmecher cel care ne aprind luminile în camerele de boală şi ne înfige termometrul acolo unde trebuie. Un personaj mult mai potent şi mai periculos i-a luat locul lui Knock: medicina alopată modernă.

Asociaţiile medicale şi concernele farmaceutice, împreună cu organizaţii ale pacienţilor, iar mai nou cu Forumuri în Internet, toate subvenţionate din umbră de industria farmaceutică, ne predică o artă a vindecării, care nu mai cunoaşte (şi recunoaşte) omul sănătos.

Iar pentru a nu permite ca frumoasele câştiguri financiare din anii trecuţi să se subţieze cumva, medicina trebuieşte să „terapieze” din ce în ce mai mulţi oameni, care în fond sunt sănătoşi, doar că au uitat asta. Modificările naturale din viaţă şi comportamentele fireşti sunt sistematic redefinite ca fiind boli. Se inventează boli noi, se deschid noi pieţe, se obţin noi câştiguri financiare.

Sunt toate astea spre folosul oamenilor? Este folositor oamenilor normali să fie transformaţi în pacienţi? Nu!

Atunci cui foloseşte tot acest teatru? Vechii romani puneau deseori această întrebare: cui foloseşte?

Cine profită?

Qui bono?

Medicii adevăraţi, cu vocaţie şi dragoste pentru fraţii lor, ceilalţi oameni, nu vor fi mânioşi pe cele ce se vor putea citi în aceste pagini reunite în Internet sub numele de „Qui bono?”

Ceilalţi, precis că se vor mânia foarte tare. La fel şi managementul concernelor farmaceutice, care nu are altceva în cap decât sporirea profitului. Poate se va mânia şi o anume parte a presei, cea care joacă cum i se cântă. Precis se voi mânia destui. Doar că din păcate nu vor putea opri ca adevărul să fie spus de cât mai mulţi cu glas tare şi de cât mai mulţi descoperit sau din nou recuperat.

Eu unul cred sincer că medicina alopată şi industria farmaceutică au zilele numărate. Foarte mulţi medici alopaţi ştiu şi simt pe propria lor piele de ceva vreme acest lucru. Din ce în ce mai mulţi pacienţi se îndreaptă către medicina integrală (adică ceea ce în încercarea de a o bagateliza, a fost denumită „alternativă”). Concernele farmaceutice simt şi ele acest lucru, sub forma subţierii beneficiului anual.

Iar noi, prin acest „Quibono”, ne vom strădui să vă prezentă cât mai multe dovezi şi argumente. Dovezi că suntem înşelaţi cu bună ştiinţă, doar pentru bani. Argumente care arată clar că ceea ce s-a făcut până acum a atins de prea multe ori graniţa penalului, ba chiar a infacţiunii. Argumente care vor încerca să arate că există soluţii pertinente şi viabile la această medicină alopată care agonizează, şi încearcă să ne agonizeze şi pe noi.



Un cuvânt pentru Tovarăşii care poate vor încerca să facă rău acestor pagini. Toate informaţiile prezentate în Qui bono? provin din surse verificabile, de la autori, din cărţi publicate, de pe alte Site-uri de Internet, cu precădere engleze şi germane, desigur critice la adresa medicinei alopate. Iar dreptul la opinie cred că nu mai constituie o problemă în Europa zilelor noastre. Aşa că....

Voi încerca, în măsura posibilităţilor, să vă prezint cât mai multe informaţii, actualizate, asupra a ceea ce are de gând cu noi medicina alopată, precum şi asupra a ceea ce trebuie să ştim sau să facem pentru a nu ne lăsa atraşi în capcanele „vânătorilor de pacienţi”.

De asemenea, voi rămâne recunoscător tuturor celor care vor dori să mă ajute în acest proiect cu o sugestie, o părere constructivă, o informaţie utilă.

Cu mulţumiri anticipate,



al Dumneavoastră,

Qui bono?

4 comentarii:

  1. Da sunt cu totul de acord cu cele citite. Pentru a avea si alte puncte de vedere iata un shortcut care arata latura distructiva a psihiatriei.
    http://www.youtube.com/watch?v=ExPxawBa2Ao

    RăspundețiȘtergere
  2. ce inseamna ma rog qui bono?

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul