„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 1 septembrie 2008

Silgard, Cervarix, Gardasil - probabil acelasi rahatel!


Probabil credeti ca cu programul national de vaccinare obligatorie impotriva cancerului de col uterin, in sfarsit suntem fruntea Europei. Ei bine s-ar putea ca sa fim doar niste cobai.

SILGARD:
Pe http://www.topsanatate.ro/articol/infectii-cutanate-date-de-hpv-19704-all-post.html apare urmatorul comentariu:
“20.11.2007 11:07

am o problema.nu stiu daca e grava sau daca as putea scapa de ea.am citit mai multe site- uri si m-am cam speriat.am fost la medic si mi-a spus ca am HPV .mi-am facut un vaccin numit silgard si am inceput un tratament cu ovule, crema, si in prima zi am luat o doza de 4 pastile. mi-a aparut jos ca niste mici solzisori asa ia numit doctorita, dar colul a spus ca e curat. la papanicolau a iesit si pe col ceva rau. nu stiu ce sa fac, ea zice ca sunt intr-o faza mica a HPV si ca se trateaza . mai pot face ceva in plus sa scap de tot de HPV? astept raspuns pe adresa mea de mail chinezoaica0511@yahoo.com Va multumesc!”
Iata dovada clara ca de la silgard fetele se poti trezi cu
solzisori, despre care nici macar medici nu stiu ce sunt…

GARDASIL- intrebuintat la inceput pt cancer cervical!!!


Pe http://www.epochtimes-romania.com/articles/2007/10/article_13446.html aflam ca Vaccinul Gardasil contine 225 mcg de aluminiu reactiv la fiecare injectare.

Presa nu a considerat necesar sa precizeze de teribilul fapt ca aproximativ 60 la suta dintre cei participanti la teste au suferit de efecte secundare cum ar fi: dureri de cap, febra, greata, ameteli si diaree, dar si

astm, spasme bronsitice, artrita si cel mai ironic – boli de inflamatie ale zonei pelviene.

Aceasta nu e tot. De pe http://www.news.com.au/story/0,23599,22860011-421,00.html, rezulta ca sute de femei s-au imbolnavit in SUA, dupa ce au fost vaccinate, cu gardasil, cu forta de catre armata americana.

Apropo, stiati ca silgard (in UE) este cam tot aia ca gardasil (in SUA)? vedeti http://www.gardianul.ro/2008/01/29/societate-c12/vaccin_periculos_emea_a_inceput_monitorizarea-s108117.html.

CELVARIX

Despre celvarix nu am gasit nimic rau. Daca stie careva ceva concret il rog sa im transmita ca comentariu.

Vaccinarea se poate face degeaba…

Cum vine asta? Simplu: cancerul de col uterin este cauzat de 15 tipuri de virus HPV, iar vaccinurile nu previn (oficial) decat doua tulpine (tulpinele 16 si 18) respectiv patru tulpine (6, 11, 16 si 18). Deci, chiar daca vaccinul este bun, copilul tau tot este expus cancerului de col uterin!!!

Silgard, Cervarix, Gardasil - probabil acelasi rahatel!

De exemplu, Ceravix si Silgard conţin proteine purificate de tip L1 pentru două tipuri de HPV, tipurile 16 şi 18. Gersil contine proteine purificate de tip L1 pentru HPV 6, 11, 16, 18. Proteinele din Cervarix sunt produse printr-o metodă cunoscută drept „tehnologia ADN-ului recombinant” (contin fragmente din ADN-ul virusului). Partea cea mai proasta este aceea ca vaccinurile contin mercur, mercur care poate duce la dereglari neuronale.

Agentia Federala pentru Medicamente (din SUA) a primit peste 7800 plangeri, pe seama vaccinului punanduse tot felul de plangeri, de la dureri de cap la paralizi, fiind incriminat si in zece cazuri de deces. Desi, stiintific vorbind, vaccinul este “curat” mai multe state din SUA au interzis folosirea vaccinului impotriva cancerului de col uterin.


http://marelelupalb.wordpress.com/2008/05/24/silgard-cervarix-gardasil-probabil-acelasi-rahatel/


3 comentarii:

  1. La o reuniune pentru intreprinzatori din Belgia de acum citva timp s-a discutat (printre multe altele) si despre tarile (zonele) folosite pentru testari diverse (medicamente, deseuri).
    Iar cele mai utilizate din Europa erau Romania, Bulgaria, Albania - "beneficiind" de aceleasi culori pe harta ca tari din Asia, Africa.
    Ofcors, ne-au invatat (predat) si metode de convingere a "partenerului de discutie"...
    Iar unii dintre participanti erau foarte mindri de contactele avute in Romania (printre altii cu P. Roman) si rezultatele obtinute.
    Cum nu e niciodata vina celui care cere ci a celui care accepta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aporpos de comentariul anterior, daca tot suntem alaturi de Africa si alte tari, iata ce se intampla in Brazilia acum cu vaccinarea obligatorie CIUDATA rau! http://nostrabrucanus.wordpress.com/2008/09/03/fabrica-de-sclavi-episodul-2-continuare/

    RăspundețiȘtergere
  3. sunteti un pic cam idioti oameni..scuza-ti-ma dar..oamenii astia cand au facut vaccinul in primu rand l-au testat in sua..pe oamenii lor. exista si reactii adverse desigru..dar va spun ca eu de 6 luni am facut vaccinul si nu am patit absolut nimic. si in legatura cu anumite tampenii legate de infertilitate e cam absurd; ar schimba americanii brusc ingredientele sa sterilizeze romancele si toata europa. vaccinul este pe piata in toata europa. asa ca incercati sa ganditi logic, spune unu ceva si dupa aia toata turam crede

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul