„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

vineri, 5 februarie 2010

Vaccinurile sunt ineficiente si foarte periculoase, dar si foarte profitabile pentru producatori

Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”:

Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?
Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.

Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?

Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)

De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !
In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.

In 1976, dr. Jonas Salk, cratorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.

Pozitia oficiala recunoaste riscurile VPO si ineficienta VPI:

“Disadvantages of Oral Polio Vaccine

Although OPV is safe and effective, in extremely rare cases (approx. 1 in every 2.5 million doses of the vaccine, plus foarte multe neraportate, neconcludente, “curatate” din liste) the live attenuated vaccine virus in OPV can cause paralysis – either in the vaccinated child, or in a close contact. Immune deficiency of the recipient may be among the causes. This risk of vaccine-associated polio (VAPP) is well known…. . [Exista tari in care exista mai multa poliomelita postvaccinala, decat cea “naturala”.]

Disadvantages of inactivated Polio Vaccine

Unlike the oral vaccine, IPV confers only very little immunity in the intestinal tract. When a person immunized with IPV is infected with wild poliovirus, virus can still multiply inside the intestines and be shed in stools — risking continued circulation. For this reason, OPV is the vaccine of choice wherever a polio outbreak needs to be contained, even in countries which rely exclusively on IPV for their routine immunization programme (polio outbreak in the Netherlands in 1992).” [Adica nu prea are eficienta VPI-ul, dar hai sa-l injectam copiilor, ce daca are reactii adverse...] (http://www.polioeradication.org/vaccines.asp)

“In prezent, se ştie că inducţia cancerului este un fenomen care porneşte de la o singura celulă şi că o singură unitate functională de ADN străin în genomul celulei-gazdă poate induce transformarea celulară malignă. O confirmare a acestor adevăruri este descoperirea, în anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) în vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit că şi vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabilă) este contaminat, deoarece virusul a supravieţuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetătorii americani Sweet şi Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au făcut descoperirea, afirmă că toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost găsite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimuţei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit în momentul în care genomul viral SV40 a fost descoperit în tumori maligne diverse ale adulţilor injectaţi cu vaccinul anti-polio în copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explică şi numele lor: deşi creează distrucţie marcată in vitro şi in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au în structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfărşit letal. Cercetătorul care le-a descoperit afirmă că ele pot fi considerate “o arma biologică a naturii”, deoarece pot îmbrăca forme structurale diferite, dar îşi păstrează capacitatea de a se include în celula nervoasă şi de a o distruge.

Actul vaccinării trebuie înţeles, în ultimă instanţă, ca un act de introducere de material genetic străin direct în fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare în masa au avut un impact covârşitor asupra populaţei, în sensul că au condus, pe termen lung, la mutaţii genetice imprevizibile şi la alterarea în sens negativ a codului genetic uman. Legătura dintre mutaţiile genetice şi oncogeneza la om a fost demonstrată ştiinţific, iar creşterea incidenţei şi mortalităţii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.

Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.” (Vaccinul pentru gripa porcină: periculos si ineficient! – Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-vita din România)

Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA si in Europa unde nu se administrau vaccinuri inca?

Daca aveti timp si rabdare :

Vaccine Nation – dr.Gary Null, PhD -

un documentar care contine si foarte multe date despre “paradoxurile” de care scriam mai sus.

http://video.google.com/videoplay?docid=6531447125053615129&hl=en#
“Stiati ca un copil cu situatie favorizanta poate face autism de la un singur vaccin?”
Un copil pleaca din spital fara certificat de nastere, dar cu un “certificat de vaccinari” si cu doua vaccinuri facute HepB si BCG. Plus antitetanosul facut de mama in sarcina. Aceste vaccinuri pot da efecte adverse imediate mai grave decat autismul, cu promisiunea ca vor feri copilul de hepatita B si de TBC. Daca promisiunile nu se respecta (TBC face anual 7.000 de victime la populatia vaccinata), ramane copilul doar cu riscul reactiilor adverse. Iar daca acestea arata ca cele din cazul relatat la linkul de mai jos, atunci oricine este indreptatit sa nu-si mai vaccineze copiii, cu nici un vaccin, niciodata.

http://iansvoice.org/default.aspx

Iar despre legatura de cauzalitate dintre vaccinuri (in special prin componenta ce contine mercur) si autism sunt studii multiple care au demonstrat asta de mult. Sunt si pe net, uite cateva:

Autism: A Unique Type of Mercury Poisoning

http://www.vaccinationnews.com/DailyNews/July2001/AutismUniqueMercPoison.htm

Mercury on the Mind – dr. Donald W. Miller, MD

http://www.lewrockwell.com/miller/miller14.html

Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the U.S.

– MarkR. Geier, MD, PhD

http://www.jpands.org/vol8no1/geier.pdf

PS:

Schema programului national de vaccinari se aplica fara informarea parintilor

privind riscurile si beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor,

fara sa fie informati ca ei, parintii, sunt factorul de decizie,

fara a urmari reactiile adverse sau a le despagubi.

Schema este asa:

Primele 24 de ore 1 vaccin (Hep B)
4-7 zile 1 vaccin (BCG )

2 luni 5 vaccinuri ( D,T,P, Hep B, VPO)

4 luni 4 vaccinuri (D,T,P, VPO )

6 luni 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPO )

12 luni 4 vaccinuri ( D,T,P, VPO )

12-15 luni 3 vaccinuri ( R,R,O )

30-35 luni 3 vaccinuri (D,T,P )

7 ani (in cls. I) 5 vaccinuri (D,T, R,R,O )

9 ani (in cls. III-a) 1 vaccin ( VPO )

14 ani (in cls VII-a) 3 vaccinuri ( D,T, Rub)

18 ani (in cls XII-a) 1 vaccin ( Hep B )

Mi se pare monstruos ca unui copilas

de la nastere pana la 3 ani, sa-i fie facute 26 de vaccinuri,

pana in clasa a II-a 31 de vaccinuri, iar pana la clasa a XII-a 36 de vaccinuri.

Este necesar sa ne informam la ce riscuri ne sunt supusi copiii.

11 comentarii:

  1. buna seara!ma numesc catalin si astept o fetita in doar citeva zile...am rugamintea de a ma lamurii in privinta acestor vaccinuri si a-mi spune care dintre ele NU trebuiesc facute si care DA ?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ai WC in fundul curtii, si nu ai cum sa te speli pe miini dupa; daca pana la primul medic, faci 1 ora pe drum, atunci fa schema recomandata de medic.

    Altfel, eu iti recomand sa inveti igiena si principiile echilibrate de alimentatie, si vaccinuri cat mai putin. Ele nu fac minuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. E crunt ce am citit si am vazut pe linkurile postate de tine. Am un bebelus de 5 luni care a facut deja cele 2 din maternitate si binenteles ca nu am fost nici intrebati si nici nu ni s-a cerut acordul, apoi i-am facut la 2 si 4 luni, iar acum am inceput sa ma destept...ma gandesc chiar sa nu ii mai fac restul. Cui ma pot adresa pentru a stii daca o pot face in siguranta? In sensul sa nu se intample ceva daca ma opresc aici. Apoi, as vrea totusi o lamurire...exista cazuri de copii nevaccinati care sa se fi imbolnavit de bolile impotriva carora ii vaccinam? Cum au reactionat fata de cei vaccinati, care au facut si ei aceeasi boala? Se gasesc cercetari? Multumesc, Elena

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca nu il vaccinati risca sa faca bolile usoare ale copilariei: rujeola, rubeola, oreion. Difteria, poliomielita au cam disparut, la hepatitaB nu e expus decat daca face transfuzii sau interventii chirurgicale sangerande, de tetanos nu poate fi vorba. Tusea convulsiva (magareasca) e destul de urata la copiii pana la un an dar se poate depasi.TBC poti face in Romania cu vaccin cu tot. Cam astea sunt toate bolile de care ar trebui sa te protejeze vaccinarea nationala.
    Daca il vaccinezi il expui la boli grave precum: autism, encefalita, diabet tip I, boli si sindroame autoimune, moarte subita (!), astm, mielita, pancreatita, sindromul Guillain-Barre, sindromul Kawasaki etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua domnule Mircea Puscasu!
      Am citit postarea dvs foarte patimasa despre argumentele pro si contra vaccinararii. Ma voi limita la o intrebare: Ati vazut vreodata sugar de 6 luni care sa necesite respirare asistata in sectia terapie intensiva din cauza tusei convulsive (nevaccinat fiind)? Stiti ca sansele de supravietuire a unui copil de aceasta varsta care face 'banala' -pt dvs- tuse magareasca, sunt mai mici decat risul de a muri? Si am sa va raspund la intrebarea dvs: da, in calitate de medic am vazut sugar care sa moara din cauza 'tusei magaresti' sau de tetanos neonatal. De asemeni, am vauzut copil de 7 ani care sa moara de ciroza hepatica in urma infectiei cu virusul hepatitei B (transmis de la mama). Am mai vazut si copil de 11 ani care a ramas handicapat pe viata in urma meningitei tuberculoase, pt ca vaccinul BCG nu ne protejeaza impotriva tuberculozei pulmonare, ci a complicatiilor ei (memingita, artita, TB intestinal, etc). In schimb, tin sa precizez ca articole serioase, documentate stiintific, si nu patimae ca eseul dvs, nu arata nicio legatura intre vaccinuri si autism, sau diabet, etc, etc.
      As vrea sa stiu daca v-ati ganit vreodata la responsabilitatea pe care v-o luati facand aceste recomandari parintilor?

      Ștergere
    2. Draga doamna, dvs. vorbiti din perspectiva unui medic care a învatat pe dinafara tot ce i-a impus Sistemul sau aveti studii proprii bine elaborate în domeniu?!...

      Ștergere
  5. Ziua buna! :)
    Instinctul meu de mamica si bunul simt interior se impotrivesc vaccinarii. Dar, ratiunea influentata de opiniile tuturor medicilor cu care am vorbit ma face sa ma tem si sa am indoieli daca am ales bine in ceea ce priveste nevaccinarea pentru bolile grave ca: poliomelita si tetanosul. Cum nimeni nu ma lamureste ce risc exista si intr-un caz si in celalat apelez cu nadejde la dumneavoastra ca imi veti putea da cateva repere de care sa ma "sprijin" in pastrarea deciziei de nevaccinare in cazul acestor boli. Vad ca ati scris ca poliomelita a "cam disparut"; deci exista totusi risc de contaminare? Si spuneti: "de tetanos nu poate fi vorba"; de ce nu mai este cazul sa ne speriem de aceasta boala? S-au descoperit remedii care sa o vindece 100%, in cazul in care , Doamne fereste, este contactata? Am citit ca in 40% duce la deces...
    Cu multumiri sincere pentru informatiile oferite cu generozitate pe acest blog, sper intr-un raspuns din partea dumneavoastra, intrucat nu il gasesc la nimeni altcineva.
    Doar medicii homeopati cu care am luat legatura sunt impotriva vacinarii dar, nu dau explicatii si lamuriri...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Marta
    Am răspuns solicitării dvs., cu două postări pe acest blog...."SERUL ŞI VACCINUL ANTITETANIC" și "Vaccinul antipolio ( oral şi injectabil) :reacţii adverse periculoase !"

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc tare mult!

    Mai am o nelamurire, sper sa nu deranjez revenind cu alta intrebare.

    In cazul in care s-a administrat copilului primele doua transe de vaccin e mai rau daca nu administrez si cea de-a treia? Ma refer la vaccinele de la 2 si de la 4 luni. Pe cel de la 6 luni nu le-am mai facut. Intreb asta pentru ca am auzit opinii care ziceau ca odata inceput e bine sa faci toate trei transele altfel risti sa provoci boala pentru care s-a facut vaccinul.
    Imi pare rau ca le-am facut si pe primele dar nu am cum sa intorc timpul; pot doar sa refuz total vaccinarea la cel de al doilea.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Marta
    Odată cu sistarea administrării vaccinurilor, scădeți șansele apariției bolilor autoimune. Practic, prin vaccinare, sistemul imunitar este "învățat" să lupte împotriva propriului organism.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul