„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 18 ianuarie 2010

În România s-a instaurat dictatura companiilor farmaceutice


Sursa: Napoca News


În comuna clujeană Aluniş două persoane au decedat deja după ce s-au vaccinat împotriva virusului AH1N1. Expresia “s-au vaccinat” este una oarecum nepotrivită, deoarece medicul din localitate, el însuşi o victimă a vaccinului, i-a obligat pe săteni, în virtutea dispoziţiilor primite de la Direcţia Sanitară a Judeţului Cluj, să se vaccineze. Educatoarea împreună cu copii de la grădiniţa din sat au fost aduşi la dispensar şi vaccinaţi. Educatoarea a murit şi ea în urma vaccinului, iar câţiva copii deja se resimt după acest vaccin, panica instaurându-se în această izolată comună din judeţul Cluj.

Vinovat direct pentru aceste decese este iresponsabilul doctor Streinu Cercel, vârful de lance al campaniilor de vaccinare în România. Acelaşi doctor care susţinea în 2006 vaccinarea în masă a românilor pentru a se apăra pandemia de gripă aviară, un fenomen care nu a existat niciodată. Streinu Cercel este, fără doar şi poate, un criminal care se face direct responsabil de moartea celor care şi-au administrat vaccinul. Modul său de operare este minciuna, propagată în întreaga ţară prin intermediul posturilor de televiziune care insistă să difuzeze în fiecare zi afirmaţiile imbecile ale acestui criminal cu cel puţin trei oameni pe conştiinţă (dacă ar avea aşa ceva). Acelaşi posturi TV şi presă scrisă care nu au scris un cuvinţel despre decesele din Aluniş, prezentate în exclusivitate de NapocaNews. Cine ştie, de fapt, câte cazuri similare există şi sunt trecute intenţionat cu vederea de jurnalişti, aceşti agenţi de influenţă care mint românii de 20 de ani încoace!

Această isterie a cuprins cote alarmante din momentul morţii actorului Toni Tecuceanu. Streinu Cercel s-a grăbit să afirme public că a acesta fost “ucis” de gripa porcină. În acest moment nu există niciun act constatator sau vreun document care să susţină această informaţie, trimiţândul pe doctorul Cercel în zona penalului, fiind imperios necesar ca acesta să fie anchetat pentru difuzarea de informaţii false cu efecte grave, în primul rând, şi pentru promovarea unei campanii de vaccinare cu un produs care provoacă în unele cazuri moartea, în al doilea rând.

Deja nici opţiunea noastră de a ne vaccina sau nu, nu mai există. Se vorbeşte despre vaccinarea obligatorie a copiilor şi despre rezilierea contractelor de asigurare de sănătate pentru adulţii care refuză să se vaccineze. Aceste metode ale căror “purtător de cuvânt” este Adrian Streinu Cercel sunt însă implementate de statul român, după un binecunoscut model sovietic. Orice discuţie despre dreptul părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor a luat sfârşit. Copii noştri nu mai sunt ai noştri. La fel se proceda în URSS-ul lui Stalin, pentru a educa în spirit bolşevic tinerele generaţii: copii deveneau aproape proprietatea statului, educaţia şi sănătatea lor era în grija lui Stalin, iar copii ajungeau apoi să îşi denunţe părinţii pentru “crime ale gândirii”. Copiii au devenit piaţă de desfacere pentru marile companii farmaceutice care, prin intermediul unor “comisioane” grase, au impus statului român o campanie criminală şi lipsită de orice morală medicală. La fel vor fi vaccinaţi împotriva voinţei lor şi angajaţii din sănătate şi funcţionarii publici, aceşti din urmă primind un ultim cadou letal înainte de disponibilizările în masă ce vor avea loc în curând.

Sunt o sumedenie de întrebări care au rămas încă fără răspuns: De ce trebuie copii să primească fără voia lor sau a părinţilor lor un vaccin experimental? De ce nu se comunică celor vaccinaţi efectele adverse la vaccin, contraindicaţiile şi de ce statul român nu îşi asumă aceste efecte sau chiar decese? De ce se impune vaccinarea obligatorie, când rapoartele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că pericolul mortalităţii în cazul infectării cu AH1N1 este mai mic ca cel al gripei de sezon? De ce televiziunile nu dezbat la modul serios acest subiect şi îl invită la emisiuni doar pe Adrian Streinu Cercel, în condiţiile în care deja numeroase asociaţii medicale şi multe somităţi din domeniu şi-au exprimat dezacordul faţă de vaccinare şi faţă de măsurile dictatoriale luate de Ministerul Sănătăţii?

Mai mult decât atât, după ce că suntem trataţi ca nişte cobai, suntem şi luaţi de proşti. Toni Tecuceanu avea pneumonie de câteva săptămâni şi plămânii plini cu lichid, dar a murit după ce s-a infectat (se presupune că s-a infectat) cu AH1N1. Femeia cu probleme de inimă care a murit după ce s-a vaccinat a murit însă din cauza problemelor cardiace. Adică tratăm cazurile cu o dublă măsura, după regula “Streinu Cercel nu poate greşi niciodată”. Personal nu cred că acest doctor Mengele şi-a făcut de fapt acest vaccin, după cum a vrut să ne demonstreze la TV în direct…

Răspunsul la întrebările de mai sus este unul simplu: În România s-a instaurat o dictatură a companiilor farmaceutice, prin vectorii ei, statul român şi în particular doctorul Streinu Cercel. Şi pentru bani, noi suntem doar nişte cobai a căror moarte nu şi-o asumă nimeni şi nu contează. Se tot vorbea despre instaurarea unei dictaturi prezidenţiale în România după realegerea lui Băsescu, însă dictatura profitului companiilor farmaceutice i-a luat-o înainte. Şi dacă ne gândim cu unul dintre beneficiarii isteriei gripei aviare din 2006 a fost fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ne dăm seama că aceste dictaturi sunt unul şi acelaşi lucru.

George Bara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul