„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Firma Merck a recunoscut ca inoculeaza virusi periculosi in vaccinuri

Firma Merck admite inocularea virusului cancerului- Divizia vaccinuri a farmaceuticii Merck, admite inocularea virusului cancerului prin intermediul vaccinurilor.
Zguduitorul interviu cenzurat, condus de omul de stiinta in istoria medicinei Edward Shroter pentru televiziunea publica din Boston WGBH si Blackwell Science, a fost taiat din cartea "The Healthy Century" din cauza continuturilor sale - admiterea ca Merck a injectat traditional virusul (SV40 si altii) in populatia din intreaga lume.
Acest filmat continut in documentarul "In Lies We Trust: The CIA, Hollywood & Bioterrorism" produs si creat liber de catre asociatiile de tutela a consumatorilor si de catre expertul in sanatate publica, Dr. Leonard Horowitz, caracterizeaza interviul celui mai mare expert in vaccinuri din lume, Dr. Maurice Hilleman, care explica de ce Merck a raspandit SIDA, leucemia si alte oribile plagi in lume: http://www.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU
In vaccinurile vandute lumii a treia s-a descoperit ca multe dintre acestea contineau hormonul B-hCG, un anti-fertil daca este introdus intr-un vaccin.
Curtea Suprema a Filipinelor a descoperit ca peste 3 milioane de fete si femei au facut aceste vaccinuri contaminate, la fel ca si in Nigeria, Thailanda, etc...
Pentru cine nu a vazut inca aceste video-documente socante:

http://uk.youtube.com/watch?v=edikv0zbAlU
http://it.youtube.com/watch?v=wg-52mHIjhs&feature=related

S-ar parea ca dincolo de profitul cu orice pret, in spate ar fi inca ceva... impiedicarea femeilor din tarile lumii a treia... sa aiba fii...

Vaccinurile creaza Mutatii Genetice in Mitocondrii celulelor, mutatii care sunt transmisibile copiilor, pe cale materna. In celulele infectate de virus se trezesc retrovirusii mai vechi.
Niste cercetatori au observat ca, atunci cand metabolismul celulei este infectat de un virus (NdR:care poate fi si vaccinal) ea este inselata cu scopul de a reproduce virusul care o infecteaza, insa in ea decade functionalitatea unor reactii biochimice de contenenta si functiune celulara: sinteza si specializarea proteinelor, specializarea enzimelor si duplicarea ADN-ului. Asadar si infectia prin virusul vaccinal este in masura deci sa reactiveze genomi ai virusilor precedenti, sau ai acelora injectati cu vaccinurile parintilor, bunicilor, stramosilor virusului vaccinat, virusi care au devenit parte al genomului celulelor parintilor, bunicilor, stramosilor, generand anticipat orice tip de patologie; mecanismul se numeste slatentizare = liberare anticipata a patologiei.
De fapt, vaccinurile sunt un cocktail de TOXINE cu pericol ridicat care pot ramane inerte pentru multi ani si reexploda ca bombele cu ceas si dupa 30-40 de ani sau mai mult, intr-o stare febrila... care altereaza Terenul in mod important, in special in organismele nu chiar perfect sanatoase, din cauza problemelor ereditare si/sau de alimentatie neadecvata Sanatatii Perfecte.
Mult mai multe detalii veti putea afla accesand link-ul:
http://www.mednat.org/vaccini/distruzione_scientifica.htm de unde a fost preluat si tradus materialul de fata.

Un comentariu:

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul