„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 10 august 2009

BOMBĂ: Vaccinuri netestate invadează Europa!

Sursa: Napoca News

Guvernele din Vest privesc apropierea unei pandemii a gripei procine ca fiind cea mai mare ameninţare pentru umanitate,în ciuda numărului relativ redus de decese cauzate de virus, cu toate că industria farmaceutică este în legături strânse cu statul de zeci de ani.

Ca dovadă a îngrijorării guverelor vestice, unul din consilierii guvernamentali de top ai Regatului Unit, în problema gripei procine este şi membru al consiliului director al GlaxoSmithKline, compania care comercializează vaccinuri periculoase şi netestate pentru gripa porcină, cât şi medicamente anti-virale :Tamiflu si Relenza, către NHS.
“Profesorul Sir. Roy Anderson este parte a SAGE (Grupul de consiliere ştiinţifică pentru urgenţe) , un grup puternic care conturează planul de acţiune pentru problema virusului. Cu toate acestea, deţine şi un post care-i aduce 116.000 lire sterline, în corpul director al GlaxoSmithKline”, relatează Daily Mail.
Anderson a fost, de asemenea, “unul din primii experţi care au numit izbucnirea virusului o pandemie,” şi a fost foarte ocupat să promoveze eficacitatea anti-viralelor în lupta cu gripa porcină, fără a spune publicului că se afla pe ştatul de plată al GSK.
O altă funcţie ocupată de Anderson a fost şi cea de consilier guvernamental, în anul 2001, când s-a procedat la macelărirea a peste 6 milioane de animale în Marea Britanie, fapt care a afectat foarte puternic fermierii.

Loturi de vaccinuri pentru gripa porcină destinate Europei sunt trecute prin procedurile de siguranţă cu rapiditate, fără a fi testate pe oameni înainte de utilizarea lor pentru populaţie, începand de la copii şi femeile însărcinate, ca parte a programului de vaccinare în masă.
În ciuda avertismentelor din partea Dr.Keiji Fukuda, care se ocupă de gripa în cadrul OMS, cu privire la pericolele vaccinurilor netestate, GlaxoSmithKline şi alte companii farmaceutice, precum Baxter, vor transporta vaccinurile către guvernele Europei în două luni.
Oficialii sustin că vaccinul pentru gripa porcină are ingrediente similare celui pentru gripa aviară şi, prin urmare, este sigur. În acest caz, să speram ca nu vor avea aceeaşi consistenţă cu loturile de vaccinare pentru gripa aviară, provenind de la Baxter, vaccinuri care aveau, de fapt, chiar virusul bolii, fiind contaminate şi trimise în numeroase ţări europene.

În plus, vaccinul pentru gripa porcină va conţine un ingredient despre care se ştie că provoacă boli periculoase.

Există acum date în numeroase lucrări ştiinţifice, din 10 laboratoare diferite din Statele Unite, Europa, Asia şi Australia, care argumentează prin documente că adjuvanţii pe bază de squalene pot induce boli autoimune la animale…observate la şoareci, şobolani, porcuşori de Guineea şi iepuri. Istitutul suedez Karolinska a demonstrat că squalene poate induce producerea de anticorpi asociaţi în special cu lupus sistemic eritematos,” scrie Gary Matsumoto, jurnalist de investigatii.

Micropaleontologul Dr.Viera Scheibner, care a coordonat cercetări cu privire la efectele adverse ale adjuvanţilor la vaccinuri, a scris următoarele pe tema squalene: Squalene “a contribuit la cascada de reacţii numită “Sindromul Razboiului din Golf” : artrită, limfadenopatie, iritaţii, iritaţii fotosensibile, oboseală cronică, dureri de cap cronice, căderi anormale ale părului, leziuni nevindecabile ale pielii, ulcer aftos, ameţeală, slăbiciune, pierderi de memorie, crize, schimbări bruşte ale dispoziţiei, probleme neuropsihiatrice, efecte anti-tiroidă, anemie, lupus sistemic eritematos, scelroză multiplă, fenomenul raynaud, sindromul Sjorgre şi alte câteva.”

Adrian Claudiu Rusu

Cititi si: Vaccinul e mai periculos decit virusul. Vaccinarea in masa: reteta pentru dezastru, de Dr. Mae-Wan Ho si Prof. Joe Cummins

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul