„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 17 mai 2009

Thimerosalul din vaccinuri isi face treaba: Avem inregistrate 30000 de cazuri de autism la copii.

Peste 30.000 de copii autisti au nevoie de ajutorul nostru
Data: 04-11-2008
articol din "ACTUALITATEA"

In Romania existã 30.000 de copii autisti. Invizibili pentru statul roman. Nu sunt diagnosticati la timp, nu beneficiazã de o terapie care le oferã sanse de recuperare, nu au dreptul de a merge la grãdinitã sau la scoalã. Nu au nici o sansã.

In numele acestor copii, "Jurnalul National” solicitã autoritatilor:
- realizarea unei campanii nationale prin care pãrintii, dar si medicii de familie sã fie informati despre simptomele autismului, astfel incat acesti copii sã primeascã la timp un diagnostic corect.
- finantarea terapiilor prin care care acesti copii pot fi recuperati. Legea 118/2007 permite ca CNAS sã deconteze feng shui-ul si argiloterapia; pentru acesti copii, terapiile nu sunt un moft, ci singura lor sansã la o viatã normalã.
- respectarea Constitutiei, care garanteazã tuturor romanilor dreptul la invãtãturã; respectarea legilor in vigoare (legea 272/2004, OMEC 5379/2004, Hotãrarea 1251/2005, Legea 448/2006) care sprijinã integrarea copiilor cu nevoi speciale in grãdinitele si scolile de masã.
- recunoasterea autismului ca dizabilitate psihicã si pentru persoanele adulte. Romania este singura tarã din lume in care, dupã 18 ani, autismul dispare de la sine, printr-o "omisiune” birocraticã.
- crearea unor ateliere protejate in care adolescentii si adultii autisti sã poatã invãta o meserie care sã le asigure un grad de ocupatie si de independentã ridicat.

Aceasta nu este o scrisoare de induiosare. Este o informare pragmaticã despre cheltuieli pe termen lung, costuri si rentabilitate… Dacã statul s-ar implica la timp, pentru a recupera prin terapie un copil autist, ar plãti circa 30.000 de euro. Pentru aceeasi persoanã, condamnatã pe viatã la dizabilitate, statul trebuie sã plãteascã circa 150.000 de euro. Suntem prea sãraci pentru a ne permite sã fim ieftini cu acesti copii!

Dacã intr-o zi copilul tãu s-ar prãbusi intr-o lume a lui, interioarã, cat de departe ai merge pentru a-l salva?

Acum, cã ai aflat cã 30.000 de copii romani trec prin aceastã dramã, ca om ce reprezintã autoritatea statului, ce faci pentru a-i ajuta?

Sursa:StiriONG

Cititi si Vaccinati si nevaccinati, autism, maimute si coruptie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul