„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 28 iulie 2009

Consilier guvernamental pe tema gripei procine- pe statul de plata al producatorului vaccinului


Sursa: Urban Iulian

Multi oameni par sincer uimiti de faptul ca guvernele din Vest privesc apropierea unei pandemii a gripei procine ca fiind cea mai mare amenintare pentru umanitate, de la ciuma bubonica incoace, in ciuda numarului relativ redus de morti cauzate de virus, neavand cunostinta de faptul ca industria farmaceutica este in legaturi intime cu statul de zeci de ani.

Un alt argument al acestui fapt este descoperirea ca unul din consilierii guvernamentali de top ai Regatului Unit, in problema gripei procine, se intampla sa fie un membru al consiliului director al GlaxoSmithKline, compania care comercializeaza vaccinuri periculoase si netestate pentru gripa porcina, cat si medicamente anti-virale :Tamiflu si Relenza, catre NHS.

“Profesorul Sir. Roy Anderson este parte a SAGE (Grupul de consiliere stiintifica pentru urgente) , un grup puternic de actiune care contureaza planul de actiune pentru problema virusului. Cu toate acestea, detine si un post care-i aduce 116 000 lire sterline, in corpul director al GlaxoSmithKline”, relateaza Daily Mail.

Am aflat, de asemenea, ca Anderson a fost “unul din primii experti care au numit izbucnirea virusului o pandemie,” si a fost foarte ocupat sa promoveze eficacitatea anti-viralelor in lupta cu gripa porcina, fara a spune publicului ca se afla pe statul de plata al GSK.

Anderson a fost si un consilier guvernamental cheie in anul 2001, cand s-a procedat la macelarirea a peste 6 milioane de animale in Marea Britanie, fapt care a afectat foarte puternic fermierii.

Loturi de vaccinuri pentru gripa porcina destinate Europei sunt trecute prin procedurile de siguranta cu rapiditate, fara a fi testate pe oameni inainte de utilizarea lor pentru populatie, incepand de la copii si femeile insarcinate, ca parte a programului de vaccinare in masa.

In ciuda avertismentelor din partea Dr.Keiji Fukuda, care se ocupa de gripa in cadrul OMS, cu privire la pericolele vaccinurilor netestate, GlaxoSmithKline si alte companii farmaceutice, precum Baxter, vor transporta vaccinurile catre guvernele Europei in doua luni.

Oficialii sustin ca vaccinul pentru gripa porcina are ingrediente similare celui pentru gripa aviara si, prin urmare, este sigur. In acest caz, sa speram ca nu vor avea aceeasi consistenta cu loturile de vaccinare pentru gripa aviara, provenind de la Baxter, vaccinuri care aveau, de fapt, chiar virusul bolii, fiind contaminate si trimise in numeroase tari europene.

In plus, vaccinul pentru gripa porcina va contine un ingredient despre care se stie ca provoaca boli periculoase.

Dupa cum am relatat saptamana trecuta, dozele vor include ingredientul squalene, care a fost conexat in mod direct cu Sindromul Razboiului din Golf.

Conform jurnalistului de investigatii Gary Matsumoto, castigator al numeroase premii, “exista o apropiere pana la confundare intre bolile induse de squalene, in cazul animalelor, cu cele observate la oamenii injectati cu acest ulei: artrita reumatoida, scleroza multipla si lupus sistemic eritematos.”

“Exista acum date in numeroase lucrari stiintifice, din 10 laboratoare diferite din Statele Unite, Europa, Asia si Australia, care argumenteaza prin documente ca adjuvantii pe baza de squalene pot induce boli autoimune la animale…observate la soareci, sobolani, porcusori de Guineea si iepuri. Istitutul suedez Karolinska a demonstrat ca squalene poate induce producerea de anticorpi asociati in special cu lupus sistemic eritematos,” scrie Matsumoto.

Micropaleontologul Dr.Viera Scheibner, care a coordonat cercetari cu privire la efectele adverse ale adjuvantilor la vaccinuri, a scris urmatoarele pe tema squalene:

Squalene “a contribuit la cascada de reactii numita “Sindromul Razboiului din Golf : artrita, limfadenopatie, iritatii, iritatii fotosensibile, oboseala cronica, dureri de cap cronice, caderi anormale ale parului, leziuni nevindecabile ale pielii, ulcer aftos, ameteala, slabiciune, pierderi de memorie, crize, schimbari bruste ale dispozitiei, probleme neuropsihiatrice, efecte anti-tiroida, anemie, lupus sistemic eritematos, scelroza multipla, fenomenul raynaud, sindromul Sjorgre si alte cateva.”

Un comentariu:

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul