„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 11 februarie 2009

Spania: vaccinuri impotriva HPV retrase, dupa doua internari

de M.M. HotNews.ro
Marţi, 10 februarie 2009, 15:32 Ultima ora


Autoritatile sanitare spaniole au retras de pe piata 75.582 doze de vaccin impotriva virusului papiloma uman (HPV), care poate provoca cancerul de col uterin, dupa ce doua adolescente care tocmai fusesera vaccinate au fost internate, relateaza AFP.

"Una dintre cele doua tinere se afla inca la sectia de terapie intensiva. Starea celor doua tinere este stabila", a declarat un purtator de cuvant al autoritatilor din Valencia.

Cele doua fete s-au simtit rau si au fost internate de urgenta dupa ce au fost vaccinate saptamana trecuta, in cadrul unui vast program public de vaccinare a adolescentelor.

4 comentarii:

  1. Când oamenii sunt vaccinaţi obligatoriu cu produse insuficient testate trebuie sa ne dea de gândit.

    RăspundețiȘtergere
  2. este vaccinul antirabic periculos?

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit se ia macar un pic de atitudine. Noi parintii suntem bombardati cu vaccinuri contra cost de medicii de familie si daca refuzam sa le facem cum este si cazul nostru suntem tratati ca si niste parinti iresponsabili care nu arunca milioane pe "sanatatea" copilului lor

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul