„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 24 noiembrie 2009

MIHAELA GEOANA NU SI-A VACCINAT COPIII ANTI-HPV, DAR LE CERE PARINTILOR ROMANIEI SA-SI TRANSFORME 100 000 DE COPII IN COBAI


Asociatia Academica de Administratie Publica “EUROPA” ii cere doamnei Mihaela Geoana, presedintele Fundatiei “Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura”, sa prezinte opiniei publice dovada privind vaccinarea propriilor sai copii cu vaccinul anti-HPV. Inainte de a transforma peste O SUTA DE MII de eleve in cobai, mamica Geoana trebuie sa demonstreze ca si-a vaccinat proprii copii (Ana Maria – 14 ani si Alexandru – 16 ani), pentru ca are incredere in vaccinul achizitionat de Ministerul Sanatatii si promovat de Fundatia ei, “RENASTEREA”.

Asociatia “EUROPA” ii solicita doamnei Mihaela Geoana sa dezvaluie ce suma de bani a primit de la producatorii de vaccin pentru a sustine campania de vaccinare.

Asociatia “EUROPA” solicita Ministerului Sanatatii sa stopeze Campania de vaccinare anti-HPV, care a debutat la data de 23 noiembrie 2009. Incapatanarea cu care doamna Mihaela Geoana si secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel incearca sa consume cu orice pret sute de mii de doze de vaccin, care costa cca. 23 milioane de euro, achizitionate in baza unor contracte controversate la finalul anului trecut, este condamnabila. Cei doi asociati de conjunctura tin sa transforme fetitele din Romania in veritabili cobai pentru experimente si interese obscure, impunand o vaccinare care se suprapune cu alte campanii aflate in derulare deja sau aflate pe punctul de a fi lansate: vaccinarea contra gripei sezoniere si cea contra gripei porcine.

Campania de informare a parintilor promisa de Ministerul Sanatatii a avut drept partener Fundatia RENASTEREA, condusa de doamna Mihaela Geoana, avand drept obiectiv inducerea in eroare a opiniei publice si lansarea unor argumente pro-vaccinare mirobolante. In brosura destinata parintilor si asumata de Fundatia Renasterea si de Centrul National de Informare pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin se afirma negru pe alb ca vaccinurile anti-HPV “nu determina inceperea precoce a vietii sexuale si nu produc sterilitate”. (!!!!)

Ca si anul trecut, Ministerul Sanatatii actioneaza in forta pentru a impune vaccinarea controversata, anuntand pe 11 noiembrie ca de la data de 23 noiembrie a decis reluarea programului de vaccinare anti-HPV. Ca argument suprem in favoarea acestei decizii este invocat rezultatul unui sondaj facut in randul parintilor (cca. o mie), care a confirmat ca cca 52% dintre acestia sunt de acord sa-si vaccineze fetitele din cls. a VI-a si a VII-a. Desi marja de eroare a sondajului este de 3%, doamna Geoana si demnitarul Streinu-Cercel au tras concluzia ca parintii sunt de acord sa-si transforme copiii in cobai.

Asociatia “EUROPA” va solicita verificarea averii si intereselor doamnei Mihaela Geoana si ale demnitarului Adrian Streinu-Cercel, pentru a se inlatura astfel toate suspiciunile care-i vizeaza pe cei doi parteneri pro-vaccinare.

Regulile stabilite acum de controversatul demnitar Streinu-Cercel, cu sustinerea doamnei Geoana, care a starnit o panica nationala cu estimarile sale apocaliptice privind zecile de mii de morti ale pandemiei de gripa porcina, noile norme impuse de oficialii Ministerului Sanatatii sunt stranii. Copiii vor fi anuntati cu cateva zile inainte de vaccinarea propriu-zisa, fiind obligati sa-si avertizeze parintii. Acestia sunt obligati sa le tina pe copile acasa in ziua administrarii vaccinului, daca nu doresc ca fiicele lor sa fie vaccinate de medicul-demnitar Streinu-Cercel. In caz contrar, elevele vor fi vaccinate dupa o evaluare sumara a starii de sanatate facuta de medicul scolar. Pentru oficialii ministeriali nu are importanta ca ne aflam in plin sezon de manifestare a gripei de toate genurile, ca medicii scolari nu detin date complete privind imunodeficientele fiecarei copile vaccinabile, ca nu cunosc daca exista hipersensibilitate fata de una dintre componentele vaccinale.

Asociatia “EUROPA” solicita stoparea programului de vaccinare anti-HPV in conditiile iresponsabile impuse parintilor de oficialii Ministerului Sanatatii si de Fundatia “RENASTEREA” si cere din nou premierului Emil Boc sa-l demita pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, care a devenit noul “cutremurolog” Hancu al Romaniei. Totodata, Asociatia doreste ca Ministerul Sanatatii sa posteze pe internet contractele de achizitie a vaccinurilor anti-HPV si sa anunte opinia publica cate femei au facut testul Babes-Papanicolau in cadrul Programului Naţional de screening pentru depistarea precoce activă a cancerului de col uterin, demarat la 1 octombrie anul curent.

Informatii suplimentare se pot obtine la tel. 0723.568.280, 0744.148.965, draghicib@gmail.com.

PRESEDINTE,
Bogdan Draghici

PS: Extind propunerea domnului Draghici si in ce o priveste pe fiica lui Streinu Cercel, Oana (foto dreapta sus) cat si, mai ales, asupra prezentarii dovezii ca atat copiii lor cat si ei personal, inclusiv candidatul Mircea Geoana, s-au injectat cu mult mediatizatul vaccin "anti-gripa porcina"

Sursa: Victor Roncea

2 comentarii:

  1. Cat de frumos reusiti sa transformati decizia(sau poate nici makr atat) unei mame, in ceea ce priveste soarta propriilor copii, in atacuri politice fara de sens!Sa va fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  2. Politica imbolnavirii (sterilizarii fetelor) populatiei o duce printre altii, clanul Geoana. Lor sa le fie rusine ca pentru un pumn de bani se fac slujitori ai mortii.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul