„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 9 august 2008

Vaccinul suspectat ca ar provoca autism a ajuns in Romania (2002)



Actualitate(2002)

Vaccinul suspectat de cercetatorii englezi ca ar provoca autism (trivaccinul ROR-impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei) a ajuns in cantitati mici in Romania, numai din donatii, el nefiind inclus in programul national de imunizari, a declarat Alexandru Rafila, director general in Ministerul Sanatatii si Familiei (MSF). Pentru imunizarea impotriva rujeolei, MSF utilizeaza prin programul national un vaccin monovalent, iar in cazul rubeolei, conducerea ministerului pregateste un program de vaccinare a fetelor de 12-13 ani. Pina acum nu au fost semnalate probleme de sanatate in cazul celor citeva zeci de copii care ar fi primit trivaccinul. Din ce in ce mai multi parinti britanici refuza sa-si vaccineze copiii impotriva rujeolei, din cauza unui nou studiu in care se sustine ca a fost depistata o legatura intre acest virus si autism. Procentul copiilor vaccinati a scazut la 65 la suta in Londra, departe de obiectivul guvernamental de 95 la suta necesar pentru eradicarea bolii. Un studiu realizat de cercetatorii irlandezi, care va fi publicat in luna aprilie in revista Molecular Pathology, a descoperit o posibila legatura intre virusul care provoaca rujeola si anumite forme de autism si afectiuni intestinale. Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca trivaccinul ROR ar putea juca rolul unui „detonator imunologic“. Studiul nu a fost destinat analizarii efectelor vaccinului si deocamdata nu se poate trage o concluzie definitiva, dar „ridica multe intrebari“, a declarat profesorul R. O’Leary, coordonatorul studiului.

4 comentarii:

  1. HPV Vaccine Causes 21 Deaths and Counting - CDC Study Launched
    New England Journal of Medicine claims that only about 10% of drug induced side effects are reported

    By Tim Waggoner

    OTTAWA, August 14, 2008 (LifeSiteNews.com) - Critics say that the reasons to avoid using the HPV vaccine, Gardasil, continue to pile up in the form of thousands of instances of severe side effects, including numerous deaths. In response to the mounting evidence that the vaccine may not be safe for widespread use, the Centre for Disease Control (CDC) is slated to release a study in October that will attempt to determine the validity of these reports.

    Judicial Watch, a public interest group, has closely monitored Gardasil since it was released by creator Merck in 2006, periodically detailing statistics on the numerous side effects users have experienced. The most recent report alleges that the drug has been responsible for 21 deaths and 9,749 adverse reactions, including 78 outbreaks of genital warts and 10 miscarriages.

    As daunting as these current statistics are, it seems that even they may be gravely underestimating the health risks associated with using Gardasil. A study by the New England Journal of Medicine claims that only about 10% of drug induced side effects are reported to the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

    Furthermore, FiercePharma.com claims that experts have criticized the actual effectiveness of the cervical cancer vaccine, saying Merck has exaggerated the drug's usefulness.

    Despite the alleged dangers of using Garasil and concerns about its actual medical success, Merck is continuing to push the drug into state mandatory vaccine lists and schools.

    See related LifeSiteNews.com coverage:

    Gardasil - 18 Dead, Thousands Suffer Complications
    http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070809.html

    Why Medical Authorities Cannot be Trusted on Gardasil HPV Vaccine By Gwen Landolt
    http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/dec/07121905.html

    Ontario Catholic School Board Rejects HPV Vaccine on School Premises
    http://www.lifesitenews.com/ldn/2007/oct/07101806.html

    Controversial HPV Vaccine Causing One Death Per Month: FDA Report
    http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/08070316.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Locuiesc in sua si am un bebelus de 9 luni jumate - din pacate i-am facut primele vaccinuri si multumesc lui Dumnezeu am trecut cu bine de ele - de fiecare data cand am mers la vaccin am mers cu groaza sa nu pateasca ceva:(
    - imi pare rau ca i-am facut vaccinul pt hepatita b - pt ca nu este un copil care sa prezinte vre-un risc fata de aceasta boala :(
    - Data viitoare cand mergem - urmeaza sa i se faca trivaccinul - ROR - si eventual pt varicela- care aici sunt obligatorii -alfel nu-ti poti inscrie copilul la scoala sau day care - am de gand sa le refuz - eu am facut in copilarie toate aceste boli si sunt bine merci - de ce copilul meu nu ar fi?
    Sunt curioasa ce va spune pediatrul cand voi refuza vaccinurile.

    Ps: 1 - cu fiecare serie de vaccinari pe care parintii o fac copiilor lor primesc ca rasplata o mica suma de "bani" aproximativ 100$/an - doar pe hartie cu care se poate merge si cumpara medicamente si alte medicale...asta este rasplata pt ca suntem oite ascultatoare si ne vaccinam copii la timp aici in America :(

    Ps:2 - ma bucura faptul ca in maxim un am ne vom intoarce in tara unde copilul meu va avea parte de o alimentatie mai sanatoasa si mai multa libertate din toate punctele de vedere.

    Va multumim pentru acest blog !Multa sanatate - Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai cunosc pe cineva, tot in USA care a reusit sa nu faca niciun vaccin copiilor sai. Cred ca e inca legal sa poti refuza un tratament...

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi in comuna avem un copil, care a ajuns la autism dupa vaccin in Romania.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul