„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 13 iulie 2009

Gogoaşa otrăvită numită GARDA$IL.


Ministerul român al Sănătăţii a lansat luna aceasta un program naţional de vaccinare împotriva papilomavirusului uman (HPV) cunoscut şi ca "vaccinul împotriva cancerului de col uterin" cu Silgard (Gardasil în variantă americană).

Programul vizează peste 110.000 de fete de 10-11 ani, din clasa a IV-a. (Citeşte aici!) Acest program ne dovedeşte încă o dată la ce nivel acţionează mafia farmaceutică şi cât de departe pot merge unii oameni pentru bani.

În 2004, compania Merck (producatorul Gardasil) a retras de pe piaţă un alt medicament considerat "sigur": Vioxx. Netestat suficient, acesta s-a dovedit a avea efecte secundare excepţional de grave (inclusiv infarct şi deces).

ANM (Agenţia Naţională a Medicamentului) susţine că: Firma Merck & Co retrage produsul VIOXX de pe piata dupa ce Comitetul Independent de Monitorizare a Sigurantei, responsabil pentru monitorizarea sigurantei unui studiu clinic efectuat cu VIOXX, a recomandat oprirea studiului respectiv din cauza riscului crescut pentru aparitia de evenimente cardiovasculare grave, incluzand infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral, la pacientii studiului care au primit VIOXX in comparatie cu pacientii care au primit placebo, in mod particular la aceia care au utilizat medicamentul pentru perioade mai mari de 18 luni. Studiul a fost efectuat pe pacienti cu risc de a dezvolta polipi de colon recurenti.

Povestea începe cu compania HiFi DNA Tech, implicată în fabricarea aparatelor de dedecţie a HPV (Human Papilloma Virus), bazate pe analiza secvenţelor de ADN. Timp de 20 de ani, HiFi DNA Tech a susţinul că testele pentru virusul Papilloma sunt, în acelaşi timp, teste pentru cancerul de col uterin.

FDA (Food and Drug Administration) şi-a schimbat poziţia privind HPV şi cancerul de col uterin încă din 2003, susţinând că HPV nu este asociat cu cancerul. Ulterior, şi HiFi DNA Tech şi-a schimbat poziţia, ajungând la concluzia că testele lor nu sunt pentru a detecta cancerul cervical, ci DOAR pentru detectarea virusului Papilloma. În concluzie, FDA a susţinut că nu există nici o legatură între cancer şi virus, deci aprobarea ulterioară a vaccinului Gardasil se bazează pe o enormă eroare medicală.

FDA susţine în acest document că: "Most infections (by HPV) are short-lived and not associated with cervical cancer", in recognition of the advances in medical science and technology since 1988. In other words, since 2003 the scientific staff of the FDA no longer considers HPV infection to be a high-risk disease when writing educational materials for the general public whereas the regulatory arm of the agency is still bound by the old classification scheme that had placed HPV test as a test to stratify risk for cervical cancer in regulating the industry".

Adică: Majoritatea infecţiilor cu HPV ţin puţin şi nu sunt asociate cu cancerul, după cum atestă cercetările medicale şi tehnologice din 1988 până azi. Cu alte cuvinte, din 2003, oamenii de ştiinţă de la FDA nu mai consideră infecţiile cu HPV boli cu risc major când redactează materiale educaţionale pentru publicul larg.

Tot FDA susţine în acest articol că: Most women who become infected with HPV are able to eradicate the virus and suffer no apparent long-term consequences to their health, adică: Majoritatea femeilor infectate cu HPV sunt capabile de a eradica virusul şi nu suferă de consecinţe pe termen lung, în ceea ce priveşte sănătatea.

FDA ne spune că infecţiile cu HPV sunt controlate natural de organism, fără a fi nevoie de medicamente sau vaccinuri. Nu virusul Papillloma cauzează cancer cervical, ci o lipsă de sănătate continuă a pacientei, ce o face vulnerabilă la infecţii persistente.

Aflăm că: "Based on new scientific information published in the past 15 years, it is now generally agreed that identifying and typing HPV infection does not bear a direct relationship to stratification of the risk for cervical cancer . Most acute infections caused by HPV are self-limiting [1, 4-7]. ...Repeated sequential transient HPV infections, even when caused by "high-risk" HPVs, are characteristically not associated with high risk of developing squamous intraepithelial lesions, a precursor of cervical cancer.A woman found to be positive for the same strain (genotype) of HPV on repeated testing is highly likely suffering from a persistent HPV infection and is considered to be at high risk of developing precancerous intraepitheliallesions in the cervix . It is the persistent infection, not the virus, that determines the cancer risk".

Pe scurt: Pe baza noilor informaţii ştiinţifice publicate în ultimii 15 ani, s-a creat un acord general că HPV nu cauzează cancer de col uterin şi că majoritatea infecţiilor cu acest virus se vindecă de la sine. Nu virusul cauzează cancerul, ci starea organismului, care este slăbit şi infectat permanent.

Vaccinul Gardasil prezintă numeroase efecte negative. Dacă vaccinul este distribuit unei femei care poartă HPV într-un stadiu de dezvoltare minor, este posibil să fie activate şi să cauzeze leziuni precanceroase. Cu alte cuvinte, vaccinul poate să accelereze dezvoltarea unor leziuni precanceroase în organsimul femeii. FDA susţine că, pentru siguranţă, vaccinul trebuie administrat doar femeilor virgine. Din documentele FDA, reiese că există patru posibilităţi cu privire la administrarea vaccinului:

- fără activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil - nu există riscul de a face cancer cervical
- fără activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil - nu există beneficii
- activitate sexuală şi fără administrarea vaccinul Gardasil - infecţia virusului Papilloma se vindecă de la sine şi nu există riscul de cancer
- activitate sexuală şi cu administrarea vaccinul Gardasil - creşterea posibilităţii de a face leziuni precanceroase cu 44,6% şi nu reduce riscul de apariţie al cancerului

În concluzie, vaccinul Gardasil nu are nici un efect pozitiv!

Într-un document de la University of Louisville scrie că: "No significant evidence of a vaccine therapeutic effect was observed in analyses restricted to women who received all doses of vaccine or those with evidence of single HPV infections at entry. We observed no evidence of vaccine effects when we stratified the analysis on selected study entry characteristics reflective of [various parameters]. Similarly, no evidence of vaccine effects was observed in analyses stratified by other study entry parameters thought to potentially influence clearance rates and efficacy of the vaccine, including time since sexual initiation, oral contraceptive use, cigarette smoking, and concomitant infection with C trachomatis or N gonorrhoeae".

Pe scurt, cercetătorii de la Universitate nu au observat nici un efect al vaccinului aspupra femeilor infestate cu HPV. Din acest motiv autorii au ajuns la concluzia că: rates of viral clearance over a 12-month period are not influenced by vaccination, adică rata de vindecare nu a depins de vaccin. Aşadar, nu există nici un motiv care ne poate face să credem că vaccinul Gardasil are efecte benefice asupra sănătăţii si că trebuie distribuit populaţiei.

Aşadar, ce putem face? Ministerul Sănătăţii publice a trimis un document cu răspunsul la acuzaţiile aduse de ProVita. De aici aflăm că vaccinarea nu este obligatorie, deci putem sa o refuzăm. Trebuie să ne opunem mafiei din medicina alopată şi să ne apăram drepturile!! Ne-a ajuns să cumpărăm medicamente inutile sau dăunătoare, pompând bani în fundul unor magnaţi!

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, a anunţat recent că va depune la Parchetul instanţei supreme o plângere penală.

Persoane din conducerea Ministerului Sănătăţii şi a Guvernului care au fost de acord cu vaccinarea fetelor împotriva cancerului de col uterin sunt acuzate de genocid. Senatorul a anunţat că va sesiza şi Avocatul Poporului, deoarece se încalcă două drepturi prevăzute în Constitutie - cel la viaţă şi cel la sănătate.

"Vaccinul este experimentat doar de câţiva ani, în timp ce perioada de la infectarea cu HVP până la apariţia cancerului este de zece ani. După folosirea acestui vaccin în SUA s-au raportat 21 de decese şi circa 10.000 de efecte adverse, inclusiv pierderi de sarcină", a afirmat Funar.

Potrivit acestuia, s-a constatat că vaccinul are foarte multe efecte secundare, printre care sterilitate, pierderea temporară a vederii, paralizii, epilepsie, atacuri de panică şi tulburări circulatorii, dureri articulare, ameţeli, erupţii cutanate, căderea părului, meningită virală, febră sau greţuri.

Sursa: AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul