„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 15 iulie 2009

Ştirea zilei

Jurnalist pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii [OMS] şi Organizaţia Naţiunilor Unite [ONU], pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime împotriva umanităţii



Sursa : Urban Iulian
Pe măsură ce se apropie data eliberării mult-aşteptatului vaccin pentru H1N1, un jurnalist austriac de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă. Jane Burgermeister a depus un dosar de acuzare către FBI, împotriva OMS, ONU şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali guvernamentali şi corporatişti, pentru bioterorism şi încercarea de a comite crime împotriva umanităţii. De asemenea, ea a pregătit o argumentare prin care obiectează faţă de vaccinarea forţată, a cărei legiferare este în desfăşurare în America. Aceste acţiuni urmează acţiunii sale de punere sub acuzare a Baxter AG şi Avir Green Hills Biotechnology din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, susţinând că acest fapt a fost deliberat pentru a obţine profit de pe urmă pandemiei.

Rezumatul afirmaţiilor şi acuzaţiilor din dosarul înaintat FBI-ului în 10 Iunie 2009:

În acuzaţiile sale, Burgermeister prezintă dovezi ale actelor de bioterorism, care încalcă legea Statelor Unite, acte comise de un grup ce operează în Statele Unite la indicaţiile bancherilor internaţionali ce controlează Rezerva Federală, că şi OMS, ONU şi NATO. Bioterorismul are ca scop înfăptuirea unui genocid în masă împotriva populaţiei americane, prin întrebuinţarea unui virus gripal modificat genetic, cu intenţia de a cauza moartea. Acest grup şi-a alăturat înalţi oficiali guvernamentali ai Statelor Unite.

În special, sunt aduse dovezi că acuzaţii: Barak Obama, Preşedintele Statelor Unite, David Nabarro, Coordonator al ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, Director General al OMS, Kathleen Sibelius, Secretar al Deparatmentului pentru servicii şi sănătate publică, Janet Napolitano, Secretar al Departamentului de securitate internă, David de Rotschild, banker, David Rockefeller, bancher, George Soros, bancher, Werner Faymannn, Cancelar al Austriei şi Alois Stoger, Ministrul sănătăţii din Austria, printre alţii, sunt parte a acestui sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare.

Acuzaţiile susţin că aceste persoane au complotat alături de alţii la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, programul incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au făcut asta concepând şi apoi eliberând agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei procine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Această acţiune este o violare clară a Actului Anti-terorism prin arme biologice.

Acuzaţiile Dnei.Burgermeister include dovezi că Baxter AG, subsidiară a Baxter International, a eliberat în mod intenţionat 72 kg de virus aviar, trimis de OMS în iarna lui 2008 către 16 laboratoare în 4 ţări. Ea susţine că aceasta este o dovadă clară a faptului că agenţiile guvernamentale internaţionale şi companiile farmaceutice sunt implicate direct în producerea, dezvoltarea , fabricarea şi distribuirea de agenţi biologici clasificaţi ca fiind cele mai periculoase arme bilogice, mortale, menite să declanşeze o pandemie şi să ducă la moartea în masă a populaţiei.



În acuzaţiile din Aprilie, ea a notat faptul că laboratorul Baxter din Austria, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a făcut paşii de bază în securizarea a 72 kg de agent patogen clasificat ca fiind armă biologică securizată, permiţând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple şi trimiţându-l în Orth pe Dunăre.

În Februarie, când un membru al personalului de la Biotest din Republică Cehă, a testat materialul destinat vaccinării pe dihori, aceştia au murit. Nu s-a investigat acest incident nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nici o informaţie cu privire la urmarea genetică a eliberării virusului.

Ca răspuns la întrebările parlamentare din 20 Mai, Alois Stoger, Ministrul sănătăţii din Austria, a dezvăluit faptul că incidentul nu a fost abordat ca lipsă din punct de vedere al boisecuritatii, aşa cum ar fi trebuit, ci ca ofensă la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtă inspecţie.

Dosarul lui Burgermeister dezvăluie că eliberarea virusului ar fi trebuit să fie un pas esenţial pentru declanşarea unei pandemii care ar permite OMS să declare pandemie de nivel 6. Ea enumeră legile şi decretele care ar permite ONU şi OMS să preia controlul Statelor Unite, în cazul unei pandemii. În plus, legislaţia care solicită respectarea vaccinărilor obligatorii ar fi pusă în vigoare în Statele Unite în condiţiile declarării pandemiei.

Ea spune ca întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o mare minciună cu privire la faptul ca nu există nici un virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei procine au fost de fapt produse în laborator, folosind fonduri de la OMS şi de la alte agenţii guvernamentale. Această a "gripa porcina” este un hibrid format din gripă procina propriu-zisă, gripă umană şi gripă aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

OMS susţine că aceasta a "gripa porcina” se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilă în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei a "gripe procine” nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această a "gripa porcina” nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită.

Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza a "gripei porcine” sunt irelevante şi există claritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese.

Nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Există suficienţe temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.

Se face referire la un vacin pentru gripa aviară al Novartis, cu licenţă, vaccin ce a ucis 21 de oameni fără adăpost din Polonia în vara lui 2008 şi a avut ca”prima urmare” o rată de efecte secundare”, îndeplinind astfel condiţiile definiţiei guvernului american pentru o armă biologică (un agent biologic desemnat să cauzeze o rată de efecte secundare, de ex. deces sau vătămare) printr-un sistem de transmitere (injectarea).

Ea susţine ca acelaşi complex de companii farmaceutice şi agenţii guvernamentale la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei. Mass-media controlată de grupul ce coordonează programul "gripa porcina” contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze.

Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub 5 miliarde în următorii 10 ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantina în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de înhăţare de către acest sindicat.

Eliminând populaţia Americii de Nord, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunii, cum este apa şi câmpurile petroliere nedezvoltate. Prin eliminarea Statelor Unite şi a democraţiei constituţionale, grupul internaţional va avea control total asupra Americii de Nord.

Elemente din dosarul complet :

Dosarul complet al acţiunii din 10 Iunie este un document de 69 de pagini ce prezintă dovezi ce susţin şi argumentează toate acuzaţiile. Acesta include:

Informaţii complete şi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilă definiţiile şi reglementările OMS şi ONU şi istoricul incidentelor din Aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine.

Dovezi stiinitfice că virusul "gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic).

Dovezi ştiinţifice care indică faptul ca "gripa porcina” a fost concepută astfel încât să semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din "Gripa porcină 2009 este gripa spaniolă din 1918 în variantă armata”, de A. True Ott, Doctor , şi un articol pe aceeaşi temă din Science Magazine al Dr. Jeffrey Taubenberger.

Dovezi ale eliberării intenţionate a virusului gripei porcine în Mexic.

Dovezi ale implicării Preşedintelui Obama, care evidenţiază faptul că vizita lui Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei procine şi moartea unor oficiali implicaţi în călătoria sa. Este în dezbateri faptul că Preşedintele nu a fost niciodată testat pentru gripă porcină, pentru că fusese vaccinat anterior.

Dovezi că Baxter este un element al unei reţele de arme biologice.

Dovezi că Baxter a contaminat în mod intenţionat materialul de vaccinuri.

Dovezi că Novartis utilizează vaccinurile ca arme biologice.

Dovezi cu privire la rolul OMS în programul armelor biologice.

Dovezi cuprivire la manipularea datelor cu privire la boală de către OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite.

Dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naţional de microbiologie al canadei în programul armelor biologice.

Dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ştiinţă ce lucrează pentru NIBSC din Marea Britanie şi CDC, în conceperea virusului gripei porcine.

Controverse constituţionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitării vieţii, sănătăţii şi a binelui public prin vaccinarea în masă.

Problemă imunităţii şi a compensării ca dovadă a încercării de a comite o crimă.

Dovezi cu privire la existenţa unui sindicat corporatist internaţional al crimei.

Jane Burgermeister este pe jumătate irlandeză, pe jumătate austriacă; a scris pentru Nature, Jurnalul medical britanic şi American Prospect. A scris mult pe tema scimbarilor climatice, biotehnologie şi ecologie.

În afară acuzaţiilor ce sunt acum investigate, împotriva Baxter AG şi Avir Green Hills Biotechnology în Aprilie, ea a depus plângere şi împotriva OMS şi Baxter, printre alţii, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine- pornit de la o fiolă destinată unui laborator de cercetare- declanşată într-un tren Intercity în Elveţia.

Cea mai mare grijă a lui Burgermeister este că "in ciuda faptului că Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alături de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter se grăbeşte sa bage vaccinul în piaţă prin Iulie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul