„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 19 octombrie 2009

Cum se produce un vaccin antigripal


(informaţii preluate de pe mai multe site-uri daneze, printre care

http://euro-med.dk/billeder/billederswinejune.jpg)

Există două posibilităţi :

  1. Prin folosirea «vaccinului Mogel». Acesta este un vaccin care este pregătit înaintea apariţiei unui pericol de pandemie, şi anume cu o tulpină care «ar putea» provoca o pandemie, dar aceasta înainte ca să putem cunoaşte care virus gripal (tulpină), în viitor, va putea pune un astfel de pericol. Cercetătorii concernelor farma efectuează analize complexe asupra calităţii, siguranţei şi eficacităţii «vaccinului Mogel» bazat pe tulpina cunoscută deja (zic ei). De asemenea cu ajutorul lui se poate cerceta şi analiza reacţia probanţilor umani la respectivul vaccin.

    În momentul în care izbucneşte o pandemie, în locul tulpinii folosită până atunci, este introdusă noua

    tulpină virală, şi astfel în relativ scurt timp se poate porni vaccinarea în masă a oamenilor.

  1. Prin dezvoltarea şi crearea unui vaccin complect nou, de “la început”. Aceasta însă necesită o perioadă mai lungă de producere şi de cercetare a eficacităţii şi siguranţei produsului.

Toate «vaccinurile Mogel» sunt iniţiate pe baza unei tulpini H5N1 - gripa aviară - şi care în situaţia actuală este înlocuită cu tulpina H1N1 a prezentei gripe porcine.

Din surse care citează Oficiul de sănătate din Danemarca se ştie în vaccinul deja aprobat pentru folosire, «Pandemrix» de la firma GlaxoSmithKline există Tiomersal (celebrul şi controversatul conservant pe bază de mercur) şi Squalen.

Mutaţiile care duc la apariţia unui virus gripal mortal sunt provocate tocmai de vaccinările în masă! Cercetătorii de la universitatea Shizouka din Japonia au publicat în Martie o lucrare în Public Library of Science, în care se poate citi printre altele că: «Vaccinările în masă, dacă nu vor fi foarte atent observate, pot întradevăr duce la o mutaţie genetică a virusului prin care acesta să devină extrem de periculos, putând să provoace moarte unui număr foarte mare de persoane.» (Amintiţi-vă că şi în cazul gripei spaniole am avut de a face cu vaccinări în masă, la vremea aceea desigur, complect necontrolate. Dar oare cât de contorlate sunt acuma?)

Paradoxul este că dacă virulenţa unei tulpini gripale rezistente la vaccin este mai mică decât cea a tulpinii din vaccin, epidemia poate să crească, în comparaţie cu numărul de persoane care hotărăsc să se vaccineze. Altfel spus, cercetătorii avertizează că există pericolul ca «un vaccin, de la care se asteaptă să limiteze răspândirea bolii, poate să aibe exact efectul contrar, cotribuind la agravarea epidemiei.» Un astfel de exemplu îl poate constitui şi vaccinurile care, din 1995, sunt folosite în Mexic, şi care se pare că au înlăturat virusurile până acum dominante, contribuid astfel la apariţia diferitelor subtulpini de acuma.

Se ştie că virusul tip A al gripei, cel mai des întâlnit, se caracterizează prin mutaţii rapide... Vaccinurile care sunt la ora actuală «în producţie», nu pot asigura imunitatea împotriva unei noi variante a virusului gripei, în schimb pot contribui la declanşarea unei astfel de mutaţii! Omenirea este din nou pe punctul de a-şi juca soarta la ruleta rusească!

Actuala campanie de vaccinări este periculoasă, inutilă şi are evident caracter politic. Oare nu este ciudat faptul că Organizaţia Mondială a Sănătăţii a făcut tot posibilul să evite izolarea primelor cazuri de gripă din Mexic, atunci când, în faza iniţială, “epidemia” este foarte limitată local, şi deci uşor de contrilat?

De ce suntem neliniştiţi? Iată motivele pentru suntem de părere că actuala încercare de vaccinare în masă este o gravă eroare:

  1. Nu există nicăieri studii independente făcute asupra vaccinurilor. Toate datele şi studiile ne provin de la însăşi producătorii vaccinurilor. Ori, au ei interes să arate defectele şi inconvenienţele produselor lor? Este ca şi cum ai pune capra paznic peste grădina de varză! Dar ce să ne mai mirăm, din moment ce în USA concernele producătoare de alimente modificate genetic au reuşit să impună guvernului interzicerea studiilor pe o durată de timp mare asupra efectelor produse de alimentele modificate genetic!
  2. Comisiile Comunităţii Europene au accelerat aprobarea vaccinului, fără a exista suficiente studii care să ateste siguranţa lui. Sună foarte neliniştitor: vaccinuri netestate vor fi administrate întregii populaţii europene. Iar ca şi cobai sunt luaţi mai întâi grecii. În Grecia a fost decretată vaccinarea obligatorie!
  3. Cine poate fi sigur că înlocuirea tulpunilor de H5N1 (aviara) cu noul H1N1 (porcina) în cadrul vaccinurilor Mogel funcţionează? Nimeni.
  4. Iată ce se recunoaşte oficial: “Deşi este de aşteptat ca “vaccinul definitiv” să aibe acelaşi “profil de siguranţă” ca şi cel Mogel, desigur că doar prin folosirea lui pe scară largă vom putea şti cu exactitate ce fel de efecte secundare produce”. Pai, mulţumesc frumos, da ce sunt eu, cobaiul vostru?
  5. Până în prezent avem de a face cu o gripă sezonală atât de blândă încât practic nimeni nu înţelege prin ce se justifică o vaccinare în masă contra gripei. Conform statisticilor germane, până acuma în acest an există în Germania cu 20% mai puţine cazuri de gripă decât în anii precedenţi, pentru aceeaşi perioadă a anului. Şi atunci?
  6. Ni se spune că virusul se mutează, iar în toamna acestui an va fi foarte periculos. De unde se ştie? I-au luat americanii vreun interogatoriu în Guaatanamo? Sau ştiu acest lucru pe baza a ceea ce au de gând să introducă de fapt în vaccinuri?
  7. Căci, dacă virusul mutează, nu înţeleg la ce le foloseşte planificata vaccinare în masă contra actualului virus : peste 2 săptămâni poate apare unul nou, şi mai stră« mutat ».
  8. Printre rânduri, OMS totuşi avertizează contra unei vaccinări în masă prea grăbite (cum se avea de gând a se face în Anglia).
  9. Se recunoaşte faptul că în vaccinuri sunt conţinute substanţe care au ca scop o economisire a cantităţii limitate de antigen de care dispun producătorii. Ori substanţe foarte controversate ca Thiomersal sau Squalen au constituit până în prezent subiectul a nenumărate critici, întrucât acestea sunt foarte otrăvitoare. Nenumărate studii indică faptul că aceste două substanţe pot cauza autism, sindromul Gillan-Barre, etc. Astfel de consecinţe ale folosirii acestor substanţe se pot observa însă abea după ani de zile. Vezi aici şi articolul lui Robert Kennedy Jr. din Capitolul 7 din «Virus-mania». Iar a veni şi recomanda în primul rând vaccinarea femeilor însărcinate mi se pare de un cinism infiorător.
  10. Cercetărotii japonezi consideră că o astfel de gripă «blândă» poate deveni periculoasă doar în cazul unor vaccinări în masă.
  11. Conform jurnalului publicat de Universiatatea din Copenhaga, vaccinurile gripale normale au eficienţă doar asupra a 25% dintre persoanele vaccinate. Şi foarte adesea tocmai cei vaccinaţi se îmbolnăvec de o infecţie gripală.

Guvernul federal german, politicienii de frunte şi funcţionarii de rang înalt vor fi vaccinaţi, în Germania cu un alt fel de vaccin decât restul germanilor.

Să nu vă închipuiţi că în Germania merg lucrurile altfel decât în Romania. Singura deosebire în cazul de faţă este că porcăriile gripale ies la iveală mai repede.

Guvernul german a comandat o doză suplimentară de 200.000 de vaccinuri fără “întăritori” (adjuvant), deci de vaccinuri care au mult mai puţine efecte secundare decât vaccinul cu “întăritori” care a fost cumpărat şi pus la dispoziţia populaţiei obişnuite. Aceste vaccinuri „mai bune“ sunt destinate guvernului, politicienilor de frunte şi funcţionarilor de rang înalt. Pentru restul de nemţi, vaccin de calitatea a doua!

Criticii vaccinurilor cu adjuvanţi (întăritori) afirmă că acesta produce dureri de cap şi febră. Iniţial a existat intenţia de a cumpăra acest vaccin pentru a fi administrat soldaţilor din armata germană. Între timp, cantitatea comandată a fost mărită corespunzător, şi pentru persoanele importante din guvernul german. Nu ştiam că Angela Merkel face serviciul militar! În fine, mie îmi pasă prea puţin, căci cu sau fără întăritori, eu tot nu mă vaccinez. Dar ca şi principiu, treaba asta este o adevărată “porcărie” gipală. Vaccinul fără adjuvant este Celvapan de la firma Baxter, în timp ce plebea va primi un vaccin cu adjuvant produs de firma GlaxoSmithKline.

Se pare că gripa asta îi “porceşte” rău de tot pe unii!

Şi totuşi iată că în Germania merg lucrurile altfel decât în Romania. Nu sunt un expert în presa din ţară, dar nu am observat nici o reacţie critică a corpului medical românesc. Cel german a reacţionat, şi în mod sigur mai urmează încă şi alte reacţii.

Astfel Preşedintele Comisiei pentru Medicamente din cadrul corpului medical german, Wolf-Dieter Ludwig declară: “Suntem foarte nemulţumiţi în legătură cu această campanie de vaccinări. Ea aduce cu sine o serie întreagă de probleme, iar utilitatea ei este incertă. Autorităţile de sănătate au căzut în plasa campaniilor declanşate de concernele farma, care încearcă să câştige bani printr-o ipotetică ameninţare de epidemie.

Deoarece vaccinul GSK (cel cu “întăritori”) nu este suficient testat, s-a hotărât ca pentru femeile însărcinate să fie cumpărat de urgenţă vaccin fără întăritori. O revoltă făţişă domneşte printre medicii generalişti şi pediatrii. Preşedintele Societăţii germane pentru medicină generală şi medicina familiei, Michael Kochen, îi sfătuieşte pe medicii de familie să nu recomande pacienţilor vaccinarea”. “Riscurile sunt mai mari decât beneficiile.”

Iată deci că se poate! Mulţumesc acelor medici care îsi respectă pacientul, jurământul şi profesia.
Qui bono
Erasmus Minchevici
www.quibono.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul