„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 10 noiembrie 2009

Internet si o miscare anti-vaccin H1N1 Scrisoare deschisa de Claudia Rainville*

Extras de pe www.thelivingspirits.net - 2 noiembrie 2009

"Draga pritene si draga prietena,
In trecut am presupus ca vaccinurile ar putea sa fie periculoase. Astazi sunt mai mult decat convinsa.
Recent am efectuat o cercetare asupra sindromului de Miofascita Macrofagica. Ce surpriza in a descoperi asemanarea cu o boala pe care am intalnit-o adesea la persoanele consultate, si anume: Fibromialgia.
Fibromialgia este o boala foarte dureroasa. Circa zece ani in urma, in timp ce eram la Quèbec, auzisem spunandu-se ca erau tot mai multe persoane afectate de Fibromialgie. Nu intelegeam motivul, pana cand recent am descoperit ca Fibromialgia era foarte asemanatoare cu Sindromul de Miofascita Macrofagica.
Miofascita Macrofagica este caracterizata de dureri musculare, articulare, o astenie importanta si foarte invalidanta, perioade de febra, incetinirea unor functii cerebrale, a unor functii cognitive si o stare de slabiciune importanta insotita de alte simptome care nu permit desfasurarea activitatilor de zi cu zi (a se ocupa de casa, a conduce o masina) nici continuitatea de a lucra.
Acesti bolnavi au putina energie si, in cursul zilei, sunt adesea nevoiti sa se odihneasca pentru a recupera energia care le lipseste pentru a o incheia. Evolutia duce la cronicitate, responsabila de o slabiciune musculara asociata si unei oboseli generale a tensiunii musculare. Pacientii interesati erau adesea persoane foarte active inainte de aceste sindrom.
Cercetari facute pe persoane afectate de acest sindrom de Miofascita Macrofagica au revelat prezenta de hidroxid de aluminiu in macrofagii acestor persoane. Macrofagii sunt o varietate de globule albe de dimensiuni mari care intervin in procesele imunitare fagocitand (arestand si digerand) bacterii, drojdii, deseuri celulare sau substante straine.
Acum, se poate regasi hidroxid de aluminiu si in cea mai mare parte a vaccinurilor. Hidroxidul de aluminiu este folosit ca adjuvant. Un adjuvant este o substanta chimica, ce permite stimularea imunitatii organismului in scopul de a spori raspunsul imun.

De la Pasteur incoace ne-au facut sa credem ca vaccinurile ar proteja, fara a revela ca de fapt era adjuvantul care facea sa sporeasca raspunsul imunitar si nu vaccinul.
Dar ceea ce ignoram la acea vreme in ceea ce priveste pericolele acestor adjuvanti astazi nu mai poate fi ignorat. Acest adjuvant era prezent in vaccinul contra Hepatitei B care a fost dat multor persoane printre care diverse asistente sanitare. Si multe dintre ele au dezvoltat Scleroza Multipla sau Fibromialgie (probabil Miofascita Macrofagica).

Recent o intrebam pe una dintre ele daca a fost vaccinata impotriva Hepatitei B. Iata ce mi-a raspuns: "Da, am fost vaccinata impotriva Hepatitei si la un anumit moment prezentam grave simptome de hepatita incat a trebuit sa fiu dusa la urgenta. Enzimele ficatului meu erau asa de multe ca medicul nu stia cum m-as fi putut salva. Ca urmare am prezentat simptomele Fibromialgiei pana la punctul ca a trebuit sa renunt la munca mea."

Cu cat merg inainte cu cartea mea "Marele dictionar al Metamedicinei" pe care sunt pe punctul de a o termina si care trebuie sa iasa in luna decembrie 2009, cu atat mai mult descopar numarul bolilor asa zise idiopatice sau autoimune legate de vaccinuri si lucrul cel mai surprinzator este ca majoritatea medicilor par sa nu isi dea seama.
De ce vom avea nevoie pentru a face in asa mod ca ei sa se trezeasca? Si tu, care citesti aceste randuri, vei astepta sa pierzi sanatatea pentru a-ti da seama de pericolul vaccinurilor?

"Multiplicand vaccinarile sporim riscul de a introduce antigene inrudite cu molecule ale organismului in care au fost injectate creand astfel boli autoimune a caror frecventa este in continua crestere." Prof. Louis- Claude Vincent.

Dr. Moulden pe contul sau propriu a pus la punct o noua tehnologie in imagini medicale pentru a evidentia tulburarile si daunele neurologice produse in urma vaccinarilor. Dr. Moulden explica, ca vaccinurile provoaca o hiper-reactivitate a sistemului imunitar in cursul careia leucocitele se precipita sa atace produsii straini injectati in fluxul sanguin. Intrucat acestia din urma sunt prea mari pentru a penetra micile capilare unde sunt produsii straini, leucocitele ajung sa obstruiasca, sa blocheze si sa deterioreze aceste capilare.

Drumul este asadar astfel intrerupt de globulele rosii mai mici care trebuie sa duca oxigenul la diversele organe care se afla aproape de capilarele obstruite de substantele straine.
Aceste particole care ajung la creier, deranjand sau impiedicand circulatia sanguina, pot provoca autismul, moartea neasteptata a nou-nascutilor sau multe alte boli ale copilului sau ale adultului. Tocmai cum se intampla cu atacul cardiac, de fiecare data cand tesuturile au carenta de oxigen, este posibil sa sufere un atac cerebral, probleme de ficat sau de rinichi. Este vorba aici de o mare descoperire careia insa i se neaga informarea in favoarea dezinformarii.

Sunt asa multi medici buni care ca si acestia si-au dat seama de pericolele vaccinurilor pentru sanatate, dar nu li se da voce, nu au o scena pentru a se face ascultati. Dimpotriva, acesti medici sunt amenintati ca isi vor pierde dreptul de a exercita profesia, cercetatorii care indraznesc sa dezvaluie aceste fapte sunt privati de subventiile lor...
Pentru o clipa m-am descurajat si m-am intrebat ce as putea face in masura posibilitatilor mele. Dar multumita lui Jean-Jacques Crèvecoeur, un stralucitor coleg pe care il stimez mult si care a consacrat ca si mine o mare parte din viata sa pentru a-i trezi pe colegii sai am inteles ca impreuna se putea face ceva. Puteam spune: STOP! Nu va mai atingeti de sanatatea noastra si de sanatatea copiilor nostri!

Un vaccin viitor mai periculos decat toate cele prezentate pana acum este pe punctul de a fi injectat la peste jumatate de planeta. Tu poti gandi: "Eh, eu nu ma voi lasa vaccinat!"; foarte bine. Si eu gandesc acelasi lucru. Dar este nevoie sa gandim un pic mai departe. Ai gandit la milioanele de persoane care vor primi acest vaccin? Unde vor elimina acesti virusi si aceste produse toxice care le vor fi injectate? Ceea ce va fi eliminat pe caile urinare si digestive va avea ca efect contaminarea intregului nostru mediu, deci si daca tu nu faci vaccinul, vei putea sa fii atins de aceasta contaminare.
Atunci, vezi ca si asta te priveste! Nu ramane indiferent sau detasat de problema pentru ca te priveste! Ajuta-ne sa ii trezim pe cei carora li se minte, carora li se povestesc basme pentru a-i manipula mai bine. Pentru ca impreuna vom fi suficient de puternici pentru a ne opune planului de vaccinare obligatorie.

Si vestea cea buna este ca o opozitie serioasa deja se formeaza. Te invit sa intri in Internet si sa apesi pe "Opozitie vaccinului gripei H1N1".
Chiar daca opozitia se organizeaza, nu trebuie slabita stransoarea ci dimpotriva este necesar sa o sustinem. Pentru ca singura noastra putere sta in unitate.
Aceia care vor sa ia controlul mondial poseda tot restul, adica: economia (controlul banilor si al valorii lor), politica (politicii sunt marfa lor), media (radio, televiziuni, ziare, publicitate oculta); noua ne ramane doar Internetul (pentru moment! nota autoarei)

Stii ca in Statele Unite doar ce au creat o lege trecuta in senatul Massachusetts (USA) care pune o amenda pana la 1000 de dolari pe zi si pana la 3 luni de inchisoare pentru refuzul de a se supune autoritatilor medicale (adica refuzul de a se lasa vaccinati) in caz de urgenta in materie de sanatate publica?
Stii ca secretarul de stat al USA Kathleen Sebelius a acceptat sa semneze un decret care confera imunitate totala fabricantilor acestor vaccinuri impotriva gripei H1N1?

Asta vrea sa zica, ca daca o persoana in urma vaccinului ar dezvolta sindromul Gullain-Barrè (si exista riscul ca vor fi foarte multe) nu va putea sa fie persecutat cel care l-a fabricat.
Te invit sa mergi in Internet sa vezi acest video: "Gripa porcina din 1976".
Stii ca inca inainte de primul caz de gripa porcina cea mai mare casa farmaceutica Baxter, depozitase deja un brevet pentru fabricarea vaccinului contra gripei H1N1? Cautand ceea ce este in brevetul insusi se citeste: "Adjuvanti adecvati sunt Hidroxidul de Aluminiu, Lisolecitina, Polioli, etc."
Stii ca de ani de zile se cauta metode pentru a reduce populatia planetei? Au fost folosite diverse metode care insa s-au demonstrat insuficiente. Suprapopularea planetei a devenit o preocupare majora pentru sistemele de sanatate publica, care risca crize sociale dintre cele mai grave, cum nu s-au vazut inca.

Pentru a pune capat acestei situatii, OMS si NOUA ORDINE MONDIALA condusa de un pumn de familii (Rockfeller, Rothchild, etc.) care detin multa putere de multe generatii, au concordat un plan pentru a reduce populatia Terrei de la 3 la 5 miliarde de locuitori pana la sfarsitul urmatorilor zece ani. "Potrivit informatiilor americane, de acum si pana in 2015, aproape 3 miliarde de persoane vor fi in plus", planeta noastra asteapta deci o suprapopulare. "Activarea" a diversi virusi care ar putea sa duca si la o moarte in masa este o strategie destinata sa "reduca populatia planetei" a declarat M. Ivachov.

Stii ca o jurnalista pe nume Jane Burgemeister ajunsa la cunostiinta acestui plan, recent a facut recurs impotriva OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), ONU, Barack Obama (Presedintele Statelor Unite), David de Rothschild (bancher),David Rockfeller (bancher), George Soros (bancher), Werner Faymann (Cancelarul Austriei) si altii, acuzandu-i ca vor sa comita un genocid de masa?

Aceasta acuza este urmarea unei alte proceduri judiciare pe care jurnalista a intentat-o in aprilie 2009 impotriva societatilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Technology, pe care le retine responsabile de a fi produs vaccinul impotriva gripei aviare, pentru a provoca in mod deliberat o pandemie si a se imbogati in acelasi timp.
Jane Burgermeister prezinta probele actelor de bioterorism in care sunt implicate persoanele si organismele citate mai 'nainte. Ii acuza ca fac parte dintr-un sindicat international de intreprinderi criminale care a pus la punct, fabricat si stocat niste arme biologice in ideea de a elimina populatia Statelor Unite si a altor tari cu scopul de a obtine profituri politice si financiare. Folosind gripa porcina ca pretext, ii acuza ca au planificat asasinarea de intregi populatii prin vaccinarea fortata.

Ea are probele ca aceste vaccinuri vor fi voit contaminate pentru a provoca boli mortale. Aceste actiuni se inscriu in violarea directa a Legii antiteroriste referitoare la folosirea armelor biotehnologice.
Este adevarat ca lumea noastra se afla in fata unei suprapopulari. Dar nu crezi ca sunt alte solutii pe care trebuie sa le cautam? Peste jumatate din ceea ce pamantul produce este aruncat. Cum se pot cheltui numai in Statele Unite 7 miliarde de dolari pentru achizitionarea vaccinurilor cand nu erau bani pentru a ajuta persoanele care isi pierd casele si pe cei fara acoperis... Este posibil ca resursele pamantului si banii sa fie prost gestionate?

Nu crezi ca a sosit momentul pentru a ne uni, sa incetam sa mai actionam ca niste tapi? Avem o responsabilitate individuala dar si una colectiva si planetara.
Daca raspunsul tau este da, poti scrie la lidiavit@libero.it sau luca@pcinfo.it si iti voi raspunde. Tu personal, ma poti ajuta sa transmit informatia unui numar cat mai mare de persoane posibil. Te voi pune in contact cu altii intre care Jean-Jacques Crevecoeur, si altii inca pentru ca aceasta miscare sa prinda avant.
Multumesc din partea mea personal si multumesc in numele fratilor si surorilor noastre de pe acest pamant.
Prietena ta Claudia (www.metamedicina.com)"

* Claudia Rainville, microbiolog si codificatoare a metodei "Metamedicina", experta psihoterapeuta si conferentiar international
Este autoarea cartilor: "Orice simptom un mesaj", "A vindeca ranile trecutului", "Nascuti pentru a fi fericiti si nu pentru a suferi", "A se elibera de frici si de simtul vinovatiei".

Articolul a fost preluat de pe site-ul www.disinformazione.it si tradus de Terra Mater pentru http://nuvaccinurilor.blogspot.com

2 comentarii:

  1. Dintre toate linkurile din acest articol, doar ultimul functioneaza.Iar acela e un site plin de aberatii. Daca vreti sa aveti credibilitate si sa ajutati pe cineva cu blogul asta, terminati cu conspiratiile si toate tampeniile. Degeaba aveti dreptate in legatura cu vaccinurile cand voi aveti linkuri spre site-uri cu campanii "Anti-cip" si alte tampenii. Orice om serios uita imediat tot ce a citit aici dupa ce vede astea. Nu exista atatea conspiratii cate vreti voi sa credeti ca exista. Mai bine scrieti informatii relevante despre vaccinuri si campaniile de vaccinare si lasati balta masoneria si noua ordine mondiala pentru ca nu aveti nici o dovada si in plus e un subiect de mult expirat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioane tu esti expirat, nu NWO sau masoneria.
    Acum 15 ani am aflat si eu de NWO si pot sa zic ca majoritatea lucrurilor ce am aflat atunci ca se vor intampla.. s-a intamplat deja.
    Ca sa zici ca NWO si masoneria nu exista trebuie sa fii un ignorant.
    Nu trebuie decat sa deschizi ochii si mintea, ca sa afli care e adevarul ce ne inconjoara. Doar probabil esti prea ocupat sa faci ce ti se spune, ca sa mai ai timp de altceva.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul