„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 31 martie 2009

ULTIMA ALTERNATIVA


de dr. Kris Gaublomme

Pentru cei care sunt impotriva abuzului de vaccinuri periculoase si inutile, primul impuls este adesea de a lua atitudine si a actiona in consecinta. De cele mai multe ori, acest impuls nu este rezultatul unei analize teoretice a faptelor obiective. El este declansat de o experienta a distrugerii cauzate de vaccinuri, de sentimentul de mila si compasiune fata de victime, de furie impotriva celor carora nu le pasa sau nici macar nu accepta ca aceste victime exista.
A lupta pentru abolirea majoritatii sau chiar a tuturor vaccinurilor pare a fi urmatorul pas logic.
Dar iata ca apoi incep sa se auda vocile sustinatorilor vaccinarii care intreaba cum poate fi cineva atat de crud sa lase pe bietii sugari fara vaccinurile ce le ofera protectie in fata bolilor si a mortii... Ce minte diabolica, spun ei, poate avea cineva ca sa faca asa ceva ...
Este adevarat ca exista boli si moarte si ca toate masurile ar trebui luate pentru a evita cat mai multa suferinta cu putinta. Dar intrebarea este : cum ? Ce alternative avem la vaccinare ?
Multi au incercat sa experimenteze cai alternative de a obtine anticorpi impotriva germenilor specifici asociati cu bolile. Asa-numita „vaccinare homeopatica” este un exemplu in acest sens. Altii accepta un numar de vaccinuri, sperand in gasirea altor vaccinuri „mai bune, mai sigure”.
Cred ca ar trebui sa mergem direct in miezul problemei daca vrem sa gasim alternative relevante. Eu am, chiar foarte puternic, impresia ca multi dintre noi nici macar nu sunt de acord cu intrebarea de baza : ce trebuie sa prevenim de fapt ? Multi au acceptat idea ca boala insasi este dusmanul nostru numarul unu si ca trebuie sa o eradicam pe orice cai pentru a face omenirea mai sanatoasa si mai fericita.
Personal nu sunt deloc de acord cu asta. Cred ca boala este inerenta vietii umane si animale, asa cum sunt nasterea si moartea. Cred chiar ca este o binecuvantare, intrucat boala nu este nimic altceva decat o reactie ce apare din interiorul organismului cu scopul de a stabili o ordine noua, un echilibru nou, care este adesea temporar. Este singurul nostru mod de a reactiona la factorii externi care sunt capabili sa ne destabilizeze echilibrul de baza (homeostazia). Fara boala n-ar mai exista reactiune, deci n-ar ramane altceva decat moartea.
Din aceasta cauza SIDA este o boala atat de cumplita : pentru ca este o stare in care sistemul imunitar se afla in pragul colapsului si lasa organismul aproape fara aparare. In cele din urma sistemul imunitar nu mai reactioneaza in nici un fel, de aceea, nu mai exista nici o boala. Din acest punct de vedere SIDA nu poate fi considerata o boala, ci opusul unei boli: fata mortii.
Deci, daca nu boala este ceea ce vrem sa evitam, atunci ce ?
Raspunsul este foarte simplu: vrem sa evitam complicatiile bolii, adica situatiile in care sistemul imunitar nu mai este capabil sa contracareze dezechilibrul si pierde controlul. Acestea sunt situatiile in care oamenii dezvolta boli foarte grave si, uneori, ajung chiar la deces.
Dar cum putem rezolva acest lucru ? Sunt sigur ca raspunsul nu este unul simplu. Ar fi bine sa discutam acest lucru, de asemenea, in aceste pagini. Oricare ar fi sistemul de vindecare folosit, el trebuie sa conduca intotdeauna la o intarire a sistemului imunitar.
Ne conduce aceasta inapoi la vaccinare ? Nu, in mod clar nu, intrucat vaccinarile produc exact efectul opus : o slabire a intregii capacitati de reactie si o confuzionare a sistemului imunitar.
Multe publicatii au aratat cum foametea, razboiul, locuitul in case sarace si aglomerate, lipsa apei curate, etc, sunt conditiile ce duc la izbucnirea multor boli si influenteaza severitatea lor foarte mult. O mai buna alimentatie a dus la descresterea abrupta a morbiditatii si mortalitatii in deceniile trecute. Aceasta este adevarata problema. Raspunsul real la mortalitatea infantila nu este vaccinarea, ci folosirea mijlocelor pentru protejarea sanatatii publice, in special prin indepartarea si tratarea mizeriei - sanitatia.

Adevarata amenintare pentru copii este saracia, iar ultima si singura alternativa este dezvoltarea.

Aceasta lume nu are nevoie de vaccinuri, are nevoie de dreptate.

Dar, din nefericire, dreptatea nu se vinde atat de bine....

Articol tradus din limba engleza de dr. Anca Nitulescu

Un comentariu:

  1. La sfarsitul anului 2004, intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Statele Unite - Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetatori condusa de Gerhard Scheuch arata ca inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminueaza raspandirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoza, cu 72,1 ± 8,19%. Pentru ratiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck si altor conducatori de firme farmaceutice, aceasta informatie potential salvatoare de vieti nu a fost larg raspandita prin intermediul mass-mediei.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul