„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Vaccinarea BCG = frectie la picior de lemn. Tuberculoza face ravagii in Romania.



Realitatea.net:
"Din cele 27 de mii de cazuri de pacienţi bolnavi de tuberculoză în ţara noastră, aproximativ 2000 dintre aceştia mor anual, arată statisticile. 450.000 de locuitori ai Europei se îmbolnăvesc anual de tuberculoză şi 70.000 dintre ei mor."

Romania libera:
"Tuberculoza omoara in fiecare an aproape 1,6 milioane de persoane in lume."

Si totusi, OMS & Co. se isterizeaza la gripa porcina. E pandemie de gradul 6, maxima, pentru 3500 de cazuri mortale la nivel global!!!???


Ne mananca tuberculoza

Sursa: BUNA ZIUA IASI

● De neimaginat in ce stadiu a ajuns sanatatea populatiei din judetul Iasi ● Incredibilul s-a produs deja: judetul Iasi este cel mai afectat din tara in ceea ce priveste inregistrarea de noi cazuri de tuberculoza ● Ba chiar, luate la un loc statisticile din tari precum Danemarca, Norvegia, Finlanda sau Austria, judetul Iasi doboara cele mai sinistre scenarii privind inregistrarea numarului de noi cazuri de TBC ● Desi aceasta boala, considerata una a rusinii, este pentru multe tari comunitare de domeniul trecutului sau pe cale de disparitie, Romania, in frunte cu judetul Iasi detine un record absolut tragic ● Autoritatile statului si locale nu au sprijinit financiar indeajuns actiunile medicilor pneumologi ● "In fiecare an ne confruntam cu aproximativ o mie de cazuri noi de TBC la nivelul judetului Iasi. Numarul cazurilor de tuberculoza este, si istoric, cel mai mare la Iasi, comparativ cu alte orase din tara", a aratat dr. Adriana Sorete Arbore
Un fel de apocalipsa pentru ieseni a devenit, de doua decenii, o realitate tot mai infioratoare. Boala saraciei, tuberculoza, are o amploare in judetul Iasi ce bate doar filmele de groaza. Autoritatile locale nu s-au sinchisit sa sprijine adecvat medicii pneumologi, iar in privinta informarii populatiei, aceasta nu detine informatii elementare de medicina sau igiena. Daca inainte de 1989 la nivelul judetului erau aproape 65 de cazuri de bolnavi de TBC la suta de mii de locuitori, anul trecut numarul de noi bolnavi a fost in jur de 108. Astfel, in aproape doua decenii starea sanatatii populatiei s-a degradat de aproape doua ori. Aceasta fara a pune la socoteala numarul de cazuri de TBC nedepistate, multe comune din judet fiind la limita critica de asigurare a conditiilor minime de interventie sau informatie medicala. Si in ceea ce priveste recidivele tuberculozei, datele statistice nu sunt optimiste. Din 1998, cand erau inregistrate 12,5 cazuri la suta de mii de locuitori, in anul 2005 s-a atins apogeul: 25,4 de recidive, tot raportat la suta de mii de locuitori. O usoara scadere s-a inregistrat in 2006 si 2007, procentele fiind de 21,8 - respectiv 19,75, raportate la suta de mii de locuitori. Oricum, specialistii nu sunt increzatori in evolutia descendenta a cazurilor noi sau de recidiva a tuberculozei. "In fiecare an ne confruntam cu aproximativ o mie de cazuri noi de TBC la nivelul judetului Iasi. Numarul cazurilor de tuberculoza este, si istoric, cel mai mare la Iasi, comparativ cu alte orase din tara. Pentru anul 2007, observam o usoara tendinta de scadere a cazurilor de tuberculoza, insa eu sunt sceptica la ideea ca ar fi vorba de o ameliorare. Asadar, nu m-as aventura sa fiu optimista. De altfel, din statisticile noastre, putem spune ca dupa anul 1998, numarul cazurilor de recidiva a fost in crestere", a aratat dr. Adriana Sorete Arbore.

Macabru
"In prezent, exista si o forma de tuberculoza foarte rezistenta la foarte multe tipuri de tratament. Putem spune, la o analiza a punctelor slabe, ca nu sunt suficiente fondurile alocate de legiuitor pentru acest domeniu, iar depistarea prin simptome este tarzie. Totusi, constatam si deficiente la nivelul informarii populatiei sau la calitatea retelei de laboratoare", a adaugat dr. Adriana Sorete Arbore. In unele orase, precum Harlau sau Pascani sau in multe comune iesene, statisticile arata mai bine. Dar aceasta nu din motiv ca nu mai apar cazuri de tuberculoza, ci pentru ca unii bolnavi au plecat in strainatate. Acest aspect ridica usor statisticile pentru tarile comunitare.
In alta ordine de idei, fluxul migrationist dinspre sate spre oras, reprezentat de navetisti, este un alt factor ce conduce spre raspandirea TBC. De exemplu, la Rediu sunt consemnate pentru anul 2007 nu mai putin de 439 cazuri de TBC la suta de mii de locuitori, Halaucesti - 238, Popricani - aproape 229, Costuleni - 226, Mogosesti - 224, Stolniceni Prajescu - 162 de cazuri, raportate la suta de mii de locuitori. Toate acestea indica o bomba cu efect intarziat, o bomba a saraciei crunte in care traiesc unii. Dupa cum arata prof. dr. Traian Mihaescu, de la Spitalului de Pneumologie Iasi, tuberculoza poate deveni un flagel atunci cand cei care sunt bolnavi nu au in vedere respectul fata de ceilalti. Astfel, profesorul a dat exemplul unui taximetrist iesean care, desi sub tratament, continua sa-si exercite functia. Maladia provocata de bacilul Koch, tuberculoza, mai arata medicul Mihaescu, nu apare neaparat imediat dupa ce individul cu pricina a fost afectat de bacil. Boala poate avea o perioada de incubatie de ani de zile, dupa care distruge bariera de aparare a plamanilor si conduce spre tuberculoza.

Marius SIDORIUC

Citeste si: La Constanţa numărul copiilor diagnosticaţi cu tuberculoză este în creştere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul