„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 29 noiembrie 2009

Toate epidemiile secolului 20 au fost declanşate în fapt de campaniile anterioare de vaccinări. (Citeşte şi dă mai departe!)



Medicul francez Jean-Jacques Crèvecoeur, care practică în Canada, a scris la sfârşitul lunii Septembrie un comentariu la adresa actualei gripe porcine H1N1, care circulă în Internet sub forma unei scrisori deschise. Am primit aceasta scrisoare de la o prietenă din Germania, şi am tradus-o pentru Dvs, întrucât consider că o serie de elemente foarte interesante şi mai puţin cunoscute sunt cuprinse în aceste rânduri.

Iată mai întâi conţinutul respectivei scrisori deschise:

„Cunosc foarte bine politica din domeniul sănătăţii, atât pentru Europa cât şi pentru America de Nord, şi sunt sigur că şi europenii vor găsi, cu puţină străduinţă, informaţiile de care au nevoie pentru a şti care trebuie să fie reacţia lor faţă de gripa porcină. În esenţă, de la o ţară la alta, de la un continent la altul, diferite sunt doar denumirile legilor sau numele miniştrilor resortului de sănătate, dar politica în sine este aceeaşi. Pentru că ea este cea a concernelor farma şi a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, braţul operativ al acestora. Politicienii sunt doar marionete şi „oameni de paie“ ai mafiei industriei farmaceutice.

Dacă mai suntem încă atât de naivi să credem că nu va exista niciodată o vaccinare obligatorie (citeşte „forţată“), vă invit să încercaţi să daţi răspuns la aceleaşi întrebări pe care mi le-am pus şi eu mie, de când mă ocup cu „Dosarul gripei porcine“. Şi aş dori să vă prezint câteva dintre aceste întrebări, mistere şi coincidenţe legate de gripa porcină H1N1, la care vă rog să încercaţi Dvs. să găsiţi răspunsurile şi să trageţi concluziile:

  • care este explicaţia pentru care ministra franceză a sănătăţii, Doamna Roselyne Bachelot, deja la începutul lui Februarie 2009 (deci înaite cu trei luni de a se şti ceva despre gripa porcină) a cerut unui grup de experţi jurişti să-şi exprime părerea asupra întrebării: „Ar fi o vaccinare obligatorie pentru întreaga populaţie o încălcare a Constituţiei şi deci o acţiune ilegală?“ Experţiilor li se cerea astfel să-şi exprime părerea de specialişti juridici asupra situaţiei în care, ca urmare a unei stări excepţionale, se pot suprima drepturile libertăţii individuale!
  • Care a fost motivul (şi scopul), şi în baza căror argumente ştiinţifice, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a modificat, la data de 27 Aprilie 2009, definiţia Pandemiei? Înainte de această dată, criteriile pentru declararea unei „Pandemii“ erau mult mai stricte. Astăzi, conform noii definiţii, este de ajuns ca o boală să apară simultan în două ţări învecinate, deci în aceeaşi zonă OMS (Mexic şi USA spre exemplu), pentru a se declara starea de Pandemie. Prin această modificare este foarte posibil ca în viitor OMS să declare „alarmă de gradul 6 = Pandemie“, pentru fiecare gripă sezonieră, ceea ce înseamnă că vom trăi în permanenţă în „Pandemie“. Aceasta poate permite statelor respective să adopte măsuri de îngrădire a libertăţilor cetăţeneşti!

    Astfel vom avea vara pandemie în emisfera sudică, iar iarna pandemie în emisfera nordică! O situaţie de Pandemie poate duce la declararea stării de urgenţă, ceea ce permite adoptarea de măsuri care devin obligatorii pentru fiecare cetăţean! (Nota quibono: Şi nu oare exact aceste argumente au fost folosite de fostul ministru român al sănătăţii în momentul în care a cerut introducerea obligatorie a vaccinării: catastrofă naţională?!)

  • Cum se face că patentul pentru vaccinul contra gripei porcine (A/H1N1) a fost înregistrat la Oficiul Mondial de Patente deja în anul 2007, deci cu 2 ani înainte ca virusul respectiv (A/H1N1) să devină din nou activ, virus care dispăruse complet de la „gripa spaniolă“ din 1918-1919? (Nota quibono: Au existat mai multe relatări asupra cercetărilor făcute pe cadavrul îngheţat al unei persoane decedate în 1919 ca urmare a „gripei spaniole“, afirmându-se că virusul respectiv a putut fi izolat în ţesuturile persoanei decedate!)
  • care a fost motivaţia şi argumentaţia preşedintelui Nicolas Sarkozy în momentul în care, la 9 Mai 2009 a aprobat o investiţie de 100 milioane de Euro pentru construirea unei fabrici pentru producere a vaccinurilor, care urma să fie construită în... Mexic?
  • de ce în mass-media din aproape toată lumea nu se citează părerile specialiştilor, şi mai ales nu se prezintă statisticile oficiale ale OMS, din care reiese foarte clar că în fiecare an, ca urmare a gripei sezoniere (normale) decedează circa 250.000 până la 500.000 de persoane, ceea ce înseamnă aproximativ 1000 de persoane pe zi?
  • pentru ce aceeaşi mass-medie (aservită cui?) anunţă cu titluri uriaşe ca virusul H1N1 a făcut o „grămadă de victime“, în timp ce faptele ne arată că avem de a face chiar cu o situaţie mai blândă decît alte gripe sezonale din anii trecuţi? Conform ultimelor date statistice (şi astea modificate de mai multe ori) până în prezent se poate vorbi de circa 2000 de persoane decedate ca urmare a gripei porcine, în timp ce în mod normal în fiecare an decedează circa 200.000 de persoane în întreaga lume, ca urmare a gripei sezoniere!
  • care este motivaţia pentru care, deşi aceste date se cunosc (doar circa 2000 de morţi până în prezent), nenumărate guverne din foarte multe ţări au cumpărat sute de milioane de doze de vaccin, şi asta deja începând din Iunie 2009, când nu existau încă date clare asupra gripei porcine?
  • sau altfel formulată întrebarea: de ce se adoptă tocmai în acest an măsuri supradimensionate, an în care, conform datelor din ultimele decenii asupra gripei sezoniere, gripa are o evoluţie foarte blândă?
  • de ce s-au adoptat în foarte multe ţări legi pentru aşa-zisele „situaţii de urgenţă“, fără să se fi făcut cunoscut textul (conţinutul) exact al acestor legi?
  • care a fost motivul pentru care ministrul francez de interne, Brice Hortefeux, a pre-mobilizat încă din februarie 2009 rezerviştii din armată şi jandarmerie deoarece: „... există temeri că anumite nelinişti sociale se vor produce în vara anului 2009“?
  • care este motivul pentru care armata USA a fost nu de mult timp dispersată (şi staţionată) pe întreg teritorul USA?
  • care este motivul pentru care în ultimii ani au fost construite în USA peste 800 de lagăre de concentrare (stau oare în prezent goale)? Care este motivul pentru care aceste lagăre sunt administrate de către FEMA (Federal Emergency Management Agency), organizaţie care s-a ocupat şi de catastrofele provocate de uraganul Katrina?
  • în vederea cărei „catastrofe“ au fost comandate sute de mii de sicrie în toate statele americane iar în fiecare district au fost pregătite gropi comune?
  • care este motivul pentru care 600 de neurologi britanici au primit pe data de 29 Iulie 2009 o scrisoare confidenţială de la Health Protection Agency (HPA), prin care li se cere să fie atenţi la o eventuală creştere în viitor a cazurilor de sindrom Guillain Barré, afecţiune care este declanşată prin vaccinuri şi care provoacă o gravă degenerare a nervilor? Şi de ce a omis respectiva agenţie să avertizeze şi populaţia asupra unui astfel de pericol?
  • cum se face oare că la data de 5 Mai 2009 firma Baxter a infestat 72 de kilograme de material pentru vaccin, prin care virusurile H5N1 (gripa aviară) şi H3N2 (gripa obişnuită, sezonieră) au fost amestecate împreună, înainte ca acest material să fie trimis în alte şase ţări, din moment ce măsurile de securitate obligatorii (treapta de siguranţă S4), dacă ar fi fost respectate, fac practic imposibilă o astfel de eroare? Aşa ceva ar fi practic imposibil, in afara cazului în care acest lucru se urmăreşte intenţionat!
  • de ce nu ni se spune că vaccinul contra gripei, care există de circa 40 de ani, nu a avut niciodată un efect pozitiv, ba dimpotrivă? Studiile internaţionale au certificat faptul că vaccinaţii se înbolnăvesc mai des de gripă decât nevaccinaţii!
  • de ce se ţine ascuns faptul că în 1918-1919, DOAR persoanele vaccinate au murit de gripa spaniolă, în timp ce persoanele nevaccinate nu au fost afectaţe de aceasta? Şi de asemenea că în cazul gripei porcine din 1976 a murit doar o singură persoană nevaccinată, în timp ce TOATE celelalte persoane decedate au fost vaccinate anterior? Ar putea aceasta însemna că de fapt au murit din cauza vaccinului şi nicidecum a gripei?
  • de ce, dacă vaccinurile au, se spune, atât de puţine efecte nedorite, aşa cum nu obosesc autorităţile de sănătate să ne asigure, numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de hepatită B şi de scleroză multiplă în urma campaniilor de vaccinare din Franţa a crescut de la 25.000 la 85.000 de persoane?
  • care este motivul pentru care ni se ascunde faptul că, fără excepţie, toate epidemiile secolului 20 au fost declanşate în fapt de campaniile anterioare de vaccinări?
  • de ce este introdus în vaccinul contra gripei porcine substanţa Squalen, într-o cantitate (proporţie) de peste un milion de ori mai mare decât în vaccinurile anterioare (am verificat raportul substanţelor şi am refăcut calcului de mai multe ori, căci nici mie însumi nu-mi venea a crede!), în timp ce camera reprezentaţilor USA a făcut în mod special acestă substanţă răspunzătoare pentru afecţiune sindromul „războiului Golfului“, o afecţiune care a provocat 180.000 de bolnavi, deci 25% din soldaţii vaccinaţi iniţial contra antraxului? De asemenea această substanţă a fost interzisă spre a fi folosită ca urmare a unei decizii judecătoreşti a unui judecător federal american!
  • care poate fi, pentru Dumnezeu, motivul pentru care, tocmai cu un astfel de vaccin periculos, sunt în primul rând vaccinate femeile însărcinate şi copiii, când în mod normal ar trebui să fie întâi vaccinate persoanele în vârstă precum şi cele cu afecţiuni cronice! (Nota quibono: Păi, aceştia deja sunt bolnavi, deci clienţi plătitori la concernele farma, pe cand copiii în marea lor majoritate sunt sănătoşi, deci nu au nevoie – încă – de binefacerile industriei farmaceutice. În viitor vor avea însă nevoie. Se deschid noi pieţe, se câştigă noi clienţi!). Motivaţia, total caraghioasă, a fost dată (probabil de către un handicapat mental) cum că persoanele în vârstă sunt deja imunizate prin vaccinul contra gripei spaniole din 1918/1919!!! (E vorba aici oare despre Bulă?)
  • de ce administrarea vaccinului în cadrul unei campanii obligatorii nu este făcută de către medici, ci de către studenţi şi soldaţi voluntari? (Nota quibono: Nu am informaţii exacte dar se pare că aşa ceva se preconiza pentru Franţa.)
  • de ce nu se dau vaccinurile spre administrare spitalelor şi medicilor? Se teme cineva de o falsificare a documentelor de efectuare a vaccinurilor, astfel încât ele trebuiesc administrate de către armată?
  • care este motivul pentru care 50% dintre medicii englezi refuză să se lase vaccinaţi cu noul vaccin? Lipsa de încredere în prepararea lui? (Nota quibono: în Germania lururile stau şi mai „frumos“, doar aproape 20% dintre medici fiind dispuşi să-şi facă aşa ceva lor înşişi!)
  • de ce se spune despre Tamiflu că este eficace antiviral, când în toate campaniile în care a fost folosit, acest preparat s-a dovedit a fi catastrofal de ineficace? Pe lângă aceasta Tamiflu mai provoacă o serie întreagă de dereglări psihilogice şi neuronale, existând chiar şi cazuri în care a declanşat dorinţa de sinucidere, cu câteva cazuri în care persoanele respective chiar s-au sinucis!
  • care este motivul pentru care autorităţile responsabile cu sănătatea şi protejarea populaţiei au aprobat folosirea unui vaccin direct pe „cobai“ umani (câteva sute de milioane, adică noi înşine), fără a exista studii serioase care să certifice atât eficacitatea cât şi să controleze eventualitatea unor efecte nedorite?

Un singur lucru pot să vă garantez: toate întrebările de mai sus se bazează pe lectura publicaţiilor şi documentelor oficiale. Nici una dintre intrebările de mai sus nu are la bază vreo „supoziţie“. Şi nu sunt nici prezumţii ale vreunor adepţi ai „teorie conspiraţiei“.

În continuarea scrisorii sale deschise, Crèvecoeur prezintă propria sa interpretare a celor mai sus prezentate:

„Întrebarea principală însă este: cum poate un astfel de virus aproape „benign“ să ucidă milioane de persoane? Reţeta este simplă:

  1. Se raportează că undeva, să zicem în Mexic, a apărut un focar epidemic de gripă, iar că situaţia este foarte serioasă, pentru că este vorba de un virus care în mod normal afectează animalele (porcul spre exemplu), dar care s-a „mutat“ la om!
  2. În a doua fază se raportează circa 350 de morţi într-o săptămână, după care se corectează „nenumăratele decese“ la doar 8 cazuri. Doar că memoria noastră „emoţională“ a înregistrat doar prima cifră, cea mare, la care şi rămânem. Astfel că cutia Pandorei a fost deschdă!
  3. Întră în faza a treia mass-media în acţiune, care aruncă pe piaţă tot felul de titluri sforăitoare despre dispaiţia umanităţii în doar câteva saptămâni. Legătura de interese între mass-media şi concernele farma nu cred că mai este necesar a fi demonstrată! Acest virus se va răspândi extrem de rapid pe tot globul. (Nota quibono: doar în laboratoarele specializate nu a putut fi până astăzi găsit, acolo aflându-se cel mult virusuri normale de gripă; pe deasupra această gripă porcină nu are conform standardelor medicale nişte simptome specifice, simptomatica bolii fiind identică cu orice gripă sezonieră moderată, cunoscută până acum; doar că astfel se amestecă merele cu perele, şi orice gripă normală poate fi considerată, respectiv „numărată“ statistic în cadrul gripei porcine!)
  4. Având însă în vedere că respectivul virus este chiar mai puţin periculos decât cel de gripă sezonieră, ni se mai dă o „pastilă de frică“ spunânduni-se că acest virus se va „muta“ precis în curând şi „va căpăta o formă forte agresivă“. Nu ni se spune şi anume când în viitor. Deşi se ştie absolut exact gând: atunci când se va trece la vaccinarea în masă. Ce coincidenţă, nu?
  5. În tot acest timp în laboratoare se lucrează febril la producerea unui vaccin-cocktail, care conţine 2 tulpini de virus de gripă porcină, 2 de gripă aviară şi 1 de gripă umană. Pe deasupra se mai adaugă în reţetă un pic (mai mult) de adjuvant (întăritor-aluminiu) şi un pic (şi mai mult) de conservant (mercur, Squalen), substanţe care sunt cunoscute pentru efectele lor nocive asupra sistemului nervos. În fond, coktail-ul aceste nu este un vaccin, ci o armă biologică!
  6. Puţin înainte de termenul de livrare pe piaţă a respectivului „cocktail“, mass-media mai pune de o alarmă generală, înmulţindu-se brusc ştirile asupra unei evidente creşteri a numărului de cazuri de gripă porcină. Că în sezonul de toamnă, în mod normal se înmulţesc gripele, pe cine interesează asta? Desigur că nimeni nu-şi mai dă silinţa să verifice dacă este vorba despre acelaşi virus din Mexic, din primăvară, sau dacă este vorba de un alt virus, normal, de gripă umană, sau dacă poate a şi apărut teribilul „mutant“ care ne va pune jos pe toţi. Impresia cu care însă rămâne cetăţeanul obişuit este aceea că virusul a devenit mai agresiv, deci că s-a „mutat“.
  7. De asemenea, printr-o veche strategie de marketing, se anunţă că vaccinul probabil nu va ajunge pentru toţi, deci ar fi bine ca lumea să se grăbească. Se fac liste pentru programare! În esenţă însă se speculează instinctele ancestrale ale omului, unul dintre acela fiind „bucuria de a fi ales, de a se număra printre favoriţi“! Astfel că „s-ar purtea ca unele persoane să fie nevoite să aştepte până la 4 luni pentru a primi un vaccin“, adică, vezi Doamne, ce mare cerere şi căutare au vaccinurile noastre, nu? Aşa că se măreşte panica şi isteria.
  8. Imediat ce va începe vaccinarea populaţia va da năvală la centrele de vaccinare, protejate de soldaţi, pentru a se vaccina voluntar. Aici la noi în Canada, lumea se înscrie pe liste de aşteptare în vederea vaccinării. (Nota quibono: Până la acest punct medicul nostru francez a calculat corect paşii. Din acest moment însă, cel puţin aici în Germania, lucrurile nu mai stau de loc aşa. Nu prea se înghesuie lumea să se vaccineze, ba chiar dinpotrivă, există foarte mulţi care nu se vor vaccina, vaccinarea nefiind obligatorie în Germania).
  9. La scut timp după vaccinare, adjuvanţii şi conservanţii din vaccinuri vor provoca deficienţe în sistemul imunitar, ceea ce va duce întradevăr la un pericol major pentru sănătatea vaccinaţilor. Tocmai în acest moment mai poate exista un alt pericol major, şi anume acela ca în organismul astfel slăbit să aibe loc întradevăr mutaţii între virusurile libere din natură şi cele di cocktail-ul vaccinului!
  10. Dacă se vor întâmpla astfel de lucruri desigur ni se va spune că iată, ceea ce am prevăzut s-a şi întâmplat, virusul s-a „mutat“, sau poate şi mai rău, ni se va spune că cei vinovaţi de „mutaţia“ virală sunt tocmai cei care nu s-au vaccinat, şi din cauza lor se petrec toate relele. Desigur că panica va creşte la nivelul de isterie naţională.
  11. Drept urmare, se va declara „stare excepţională“, se vor aboli drepturile cetăţeneşti, armata şi poliţia vor prelua controlul iar fiecare cetăţean va fi vaccinat (cu sau fără voia lui) pe „bandă rulantă“, ca la Auschwitz.
  12. Cei care vor refuza să se vaccineze, vor trebui ori să se ascundă, eventual în străinătate, într-o ţară exotică, ori se vor trezi internaţi printr-un lagăr de concentrare pregătit din timp şi administrat de FEMA.

Ştiu că mulţi vor căsca ochii mari şi vor considera că fac acelaşi lucru ca şi concernele farma, adică induc frică în oameni, sau poate că sunt vreun nebun adept al „teoriilor conspiraţioniste“. Totuşi dacă vă veţi lua un pic de timp şi veţi căuta cu ajutorul maşinilor de căutare din Internet date despre cele ce v-am relatat eu mai sus, veţi constata că toate acestea sunt fapte concrete şi adevărate.

Poate că cel mai bun lucru este să vă informaţi cât mai atent şi să vă pregătiţi pentru a nu fi luaţi prin surprindere atunci când se va porni „hecatomba“. Discutaţi cu prietenii Dvs. şi organizaţi-vă în aşa fel încât genocidul care se pregăteşte să nu poată deveni realitate“.

Acesta a fost textul scrisorii deschise a mediucului francez Jean-Jacques Crèvecoeur.

Acuma, nu ştiu dacă chiar toate ipotezele prezentate de medicul francez sunt pertinente, şi aici mă refer concret mai ales la ultimele două puncte (11 şi 12), deoarece aici în Germania, cel puţin, nu se întrevede absolut deloc un astfel de scenariu.

În orice caz, întrebările puse în prima parte a scrisorii sunt pertinente şi corecte, iar primele 9 sau 10 puncte din „planul de acţiune al concernelor farma“ s-au petrecut întradevăr, s-au confirmat în realitatea din trecutul apropiat.

Ceea ce, din păcate nici medicul francez se pare că ori nu cunoaşte, ori pierde din vedere, este faptul că în realitate toată povestea cu virusurile este un enorm bluf, în conformitate cu ceea ce se cunoaşte de circa 15 ani îm priviţa simbiozei celulare şi a celulelor ajutătoare T, respectiv Th1-Th2.

Vaccinurile sunt extrem de dăunătoare, absolut toate, căci scopul unui vaccin este de a declanşa o producere sporită de anticorpi (nici un vaccin nu poate fi aprobat fără să certifice o creştere semnificativă a titer-ului de anticorpi), lucru care nu poate duce decât la o rupere a echilibrului Th1-Th2 cu inhibarea celulelor Th1 şi a linie de apărare imunitară prin monoxidul de azot. Ori tocmai acest lucru ne face vulnerabili contra virusurilor (şi nu numai contra acestora), căci acestea acţionează în marea lor majoritate intracelular, ori anticorpii au doar acţiune extracelulară. Doar celulele imunitare Th1 (care stimulează producţia în celule a monoxidului de azot - NO) pot, cu ajutorul acestui gaz otrăvitor, să elimine agenţii patogeni intracelulari.

Se pare, cel puţin după părerea mea, că într-adevăr scopul urmărit este sabotarea premeditată a sistemului imunitar a cât mai multor oameni, astfel încât pe cât posibil mai multe infecţii oportunistice să poată apare şi astfel să crească simţitor încasările concernelor faraceutice.

Oricum, găsesc scrisoarea medicului francez interesantă, utilă şi în general corectă, şi în consecinţă cred că ar fi bine să urmaţi îndemnul din titlu: Citeşte şi dă mai departe!

Traducere şi comentariu: Qui bono

Scrisoarea poate fi citită şi în www.quibono.net

2 comentarii:

  1. SOCANT! TULBURATOR! Instructiuni:

    mergi la aceasta pagina

    http://www.immigrationwatchcanada.org/

    dai clic pe assumptions in bara din stinga si ajungi aici:

    http://www.immigrationwatchcanada.org/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=13&MMN_position=117:117

    vroiati sa stiti de ce oamenii trebuie vaccinati, avortati, si omoriti in orice fel?
    Noroc de canadieni care ne explica pe fata!
    Fiindca in vest se traieste in dezacord cu natura!
    In acest document scrie clar de ce!

    Fiindca noi CANADIENII consumam intre 30 si 50 ori mai multe resurse si energie pe caciula decit un om in lumea 3-a (lumea 3-a fiind toata planeta in afara de Canada, SUA si europa de vest care de fapt e lumea-2a).

    SOLUTIA PROPUSA este sa scadem imigrarea in Canada prin a merge in lumea 3-a si a promova la aia vaccinuri, avorturi, anticonceptionale cauzatoare de cancer, sinucideri asistate, eutanasie, si orice ii omoara p-aia fiindca populatia umana a ajuns ca o CIUMA (cauta PLAGUE in document)!

    EI NU SE GINDESC NICI O CLIPA CA PROBLEMA E CA EI TRAIESC IN DEZACORD CU NATURA CA EI CONSUMA PREA MULT CONSTRUIESC LOCUINTE CARE CONSUMA ENERGIE SI NU SINT ECOLOGICE SI FAC PRODUSE DE UNICA FOLOSINTA CARE TREBUIE INLOCUITE IN CONTINUU CA SA FUNCTIONEZE CONSUMUL SI SOCIETATEA DE CONSUM PRODUCATOARE DE MUNTI DE GUNOAIE CARE OTRAVESC PINZA FREATICA SI NU SE GINDESC O CLIPA CA EI FURA RESURSELE ALORA DIN LUMEA 3-A CU ASASINII LOR ECONOMICI. DACA AR RESURSELE GLOBULUI NU AR FI DETINUTE DE CITEVA MII DE PERSOANE CI AR FI IMPARTITE EGAL LA TOTI AR PUTEA TRAI LINISTITI SI ECOLOGIC 100 MILIARDE OAMENI PE PLANETA NOASTRA IN BUNASTARE SI PACE!

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul