„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 8 septembrie 2008

Controlul nasterilor - noua religie?


Eugenia despre care vreau sa va zic este ceea ce Sir Francis Galton din Anglia definea: studiul factorilor sub control social care imbunatatesc si slabesc calitatile rasiale ale viitoarelor generatii fie ca sunt fizice sau mentale. Pare frumos, dar de fapt este piatra de temelie a rasismului si nu numai. Nu ma credeti? Stati si vedeti:

Charles Darwin, sustinut de T H Huxley, a creat TEORIA evolutionista (nedovedita stiintific niciodata, ci luata ca atare) sustinuta fara nici un fel de probe doar de crezarea in adaptarea celui mai puternic.
Francis Galton, varul lui Darwin, numit si parintele eugeniei, s-a folosit de teoria evolutionista pentru crearea Darwnismului Social. Mai apoi, in 1870, Francis Galton a creat BIOMETRIA, “stiinta” care urma sa se ocupe cu urmarirea rasiala, istoria genetica si metodele necesare pentru a vedea cine are DREPT DE PROCEARE!!!

Nebunia paraseste Anglia si ajunge in America. Astfel in 1904 apar primele legi care hotarau dreptul la procreere. Conform acestor legi intrutotul nedemocratice cei ce aveau deformari sau scoruri scazute la testele lor urmau sa fie arestati si sterilizati fortat. De acest lucru s-a ocupat mai intai o comisie medicala statala.
In 1910 se infinteaza Oficiul de Inregistrari Eugenice din SUA. In cadrul acestui oficiu faceau parte niste “lucratori sociali” care hotarau: cui i se vor lua copii, cine va fi sterilizat si cine va fi omorat subit…

In 1911 Eugenia ajunge si in Germania!

In 1923 unele voci militau ca liderii populatiei de culoare sa fie sterilizati in bloc!

In 1924 Hitler, in cartea scrisa de el si intitulat Lupta mea, ii recunoaste pe eugenistii englezi si americani ca mentori ai sai!

In 1927, in SUA, 27 de state adoptasera legi eugeniste (de sterilizare fortata). Intre timp, pentru convingerea populatiei ca eugenia trebuie acceptata ca un lucru bun, propaganda pro eugenista se regasea in scoli si chiar in biserici!

In 1933, cand Hitler ajunge la putere, acesta copiaza intrutotul legile eugenice dupa cele din SUA. Bineinteles ca implementarea lor se va face intr-un mod mult mai brutal decat in SUA…

In 1934 propaganda eugenista ajunge si in filmele americane.

Dupa al doilea razboi mondial, pentru ca adeptii eugenisti sa isi salveze “creatia” au trecut la cosmetizari. Astfel,

  • Eugenia a devenit Biologia Sociala
  • Liga Centrului Nasterii Americane devine Paternitatea Planificata
  • Igiena Rasiala si Darwnismul Social devin: Transumanism, controlul Populatiei, Durabilitate, Conservare si Ecologie.

In 1972 se sterilizeaza fortat 40% din femeile amerindiene.

Marea tampenie parea ca se va opri in 1980, cand legile eugeniste au fost date la o parte. Insa povestea… nu se termina aici.

EUGENIA AZI:

  • In Europa si in America incepe sa se speculeze necesitatea initierii unui program “Un copil” la fel ca in China. Unii adepti sustin chiar ca mai putin copii ar duce la scadere poluarii, de parca aerul respirat de un copil este mai daunator decat SUV-urile bagatasilor;
  • In SUA fetusii sunt prefiltrati in functie de istoria criminala a familiei. De ce nu se faca la fel cu politicienii corupti, la urma urmei un copil invatat sa fie corupt va fi corupt. De ce politicienii corupti nu sunt sterilizati? De ce copii lor nu sunt prefiltrati?
  • In Anglia, Protectia Copilului inroleaza copii in baza de date criminale la nastere, fortandu-i sa perticile la audieri de proba de la doi ani (la fel ca un criminal eliberat conditionat).
  • majoritatii copiilor institutionalizati din America li se administreaza antidepresive pentru ca provid dintr-un mediu defavorabil cu o “zestre genetica proasta”. Iata de ce mai nou fiecare boala se explica genetic…
  • amprentarea nomazilor din Europa (Italia), pentru o mai usoara urmarire a acestora.
  • aplicarea Catrastofei Malthusiana (infometarea) in lumea a treia prin luarea de masuri impotriva agricultorilor din tarile respective, lucru care a dus la vanzarea terenurilor (pe doi bani) catre unele corporatii care produc astazi plante pentru biocombustibili, tarile respective trebuind sa importe, deci sa aiba o mancare mai scumpa (lucru catrastofal pentru niste tari care nu au industrie). Acest lucru s-ar putea intampla si in Romania: agricultorii sunt din ce in ce mai dezamagiti de nivelul subventiilor si multi dintre ei sunt la un pas de a vinde primului venit si implicit pe un pret de nimic.

Pericolul este mai real decat pare. Dr. Eric Pianka, biolog la Universitatea de stat din Texas a declarat ca pandemia SIDA a fost “nu prea buna, este prea inceata” si a laudat virtutile Ebolei deoarece poate ucide 90% din populatia globului foarte repede. Cand declaratia sa a erupt intr-o controversa nationala, studentii sai i-au luat apararea declarand ca toti oamenii ar trebui sa dispara de pe Pamant (daca e asa ei ce mai cauta aici? de ce nu se sinucid?). Mai rau este ca 95% din cei ce au asistat la declaratia lui Pianka l-au ovationat.


http://marelelupalb.wordpress.com/2008/09/07/controlul-nasterilor-noua-religie/

8 comentarii:

  1. am vazut filmuletul cu vaccinul pentru cancer de col..si sincer mam ingrijorat eu lam facut in clasa a 9a adica acum un an..intrebarea e ce consecinte poate avea..si de ce e obligatoriu daca situatia sta in felul asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaccinul impotriva cancerului la colul uterin este un castig al medicinii. Daca virusul HPV este transmis prin contact sexual si tineretul isi incepe experienta de la 13-14 ani, pericolul este destul de ridicat, iar victimele sunt femei tinere, incepand de obicei cu a treia decada a vietii.
    Trebuie sa ne constientizam faptul ca este un vaccin impotriva cancerului!

    RăspundețiȘtergere
  3. in romania, eugenia consta dintr-un sandwich de biscuiti cu crema de ciocolata la mijloc, foarte delicioasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sursa originala a articolului: Filmul "Endgame" al lui Alex Jones! Este pe video.google.com si merita urmarit!

    RăspundețiȘtergere
  5. @alexa
    stai linistita, tot ce ti se poate intampla este sa fii protejata de tulpinile alea de hpv pt care ai fost vaccinata. poti sa dovedesti din nou deschiderea de minte pe care ai avut-o cand ai facut vaccinul si sa nu mai crezi ce scrie pe blogul asta spalat pe creier.

    RăspundețiȘtergere
  6. @TheFinalCut

    M-am documentat intre timp, mi se pare ok ceea ce scrie pe acest blog, nu e doar o stire pusa de dragul senzationalului.
    Aceste lucruri trebuie facute cunoscute si altora, pentru ca,spre mirarea mea multi nu stiu.Desi au internetul la indemana nu se documenteaza despre toate pericolele.Ar fi bine sa se faca o campanie sau o strangere de semnaturi anti-hpv, as participa cu mare drag.
    Felicitari autorului pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
  7. iertare, nu a mers sa scriu sub acelasi nume(alexa).

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul