„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 14 martie 2009

Mai mult de 1.300 de eleve britanice au avut reacţii adverse la vaccinul împotriva cancerului de col

Mai mult de 1.300 de eleve britanice cu vârste cuprinse între 12 şi 13 ani au avut reacţii adverse la vaccinul împotriva cancerului de col, printre care şi manifestări mai severe precum convulsii, paralizii sau probleme de vedere, potrivit NewsIn.
Publicitate

Experţii guvernamentali susţin însă că aceste efecte adverse erau de aşteptat, iar numărul fetelor nu este mare, dat fiind faptul că vaccinul a fost administrat din septembrie anul trecut la mai mult de 700.000 de eleve.

Aceştia au mai adăugat că multe dintre efectele adverse sunt mai degrabă reacţii la injecţia în sine decât la substanţa injectată şi că nu există nicio dovadă a faptului că acesta ar cauza o afecţiune gravă precum paralizia.

Dintre cele peste 1.300 de eleve care au prezentat efecte secundare, patru au avut convulsii, una atacuri de epilepsie, câteva cazuri de paralizie (a feţei, hemipareză, hipoestezie sau sindrom Guillain-Barré), câteva zeci de cazuri de probleme de vedere, iar restul efecte minore precum greţuri, slăbiciune musculară, febră, ameţeală sau amorţeală.

Vaccinul Cervarix este administrat elevelor din Marea Britanie în cadrul unui program guvernamental pentru prevenirea cancerului de col uterin.

http://www.adevarul.ro/articole/mai-mult-de-1-300-de-eleve-britanice-au-avut-reactii-adverse-la-vaccinul-impotriva-cancerului-de-col.html

Un comentariu:

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul