„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

joi, 30 iulie 2009

Istoria virusului H1N1 si viitorul nu prea roz



Raportul Wayne Madsen – 21 mai 2009

Istoria extragerii de material genetic, din corpurile victimelor virusului gripal spaniol din 1918, care au fost ingropate in permafrost-ul Arctic este o parte demna de “X-Files” si o parte de “Jurassic Park”.

Dupa o misiune nereusita in 1951, care a implicat specialisti in razboiul biologic ai SUA , pentru a extrage materialul genetic al gripei spaniole din 1918, dintr-un cimitir din satul eschimos Inupiat al Brevig Mission-Alaska, oamenii de stiinta au facut o alta incercare, cea din 1997 fiind una de succes.

Dr. Johan Hultin, de la Universitatea de Stat din Iowa, a extras cu succes material genetic, de la un cadavru obez de 30 si ceva de ani, de sex feminin, care a murit de gripa spaniola in 1918, impreună cu 85% dintre satenii din Brevig Mission (numita Teller Mission in 1918), intr-o singura saptamana. Aceasta pandemie a ucis cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume.

Odata ce materialul genetic cu gripa a fost obtinut de la plamanii, splina, ficatul si inima cadavrului femeii inuite, oamenii de stiinta, intr-o operatiune care aminteste de o scena din filmul de fictiune “Jurassic Park”, in care, materialul genetic al dinozaurilor pe cale de disparitie este folosit pentru a aduce creaturile din nou la viata, au recreat gripa spaniola moarta in 1918, intr-un laborator finantat de Guvernul SUA. Organele femeii au fost taiate in cuburi de un centimetru si transportate de catre fortele armate americane la Institutul de Patologie din Rockville-Maryland, unde materialul genetic ARN al virusului a fost identificat si astfel, virusul gripei spaniole din 1918, a fost readus cu succes la viata. Articol intreg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul