„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Vaccinul romanesc, mai sigur?


"M-am hotarat! Fac vaccinul."
______________________________________________________________


Cateva informatii despre continutul vaccinului antigripa procina produs in Romania:
http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf
PROSPECTUL VACCINULUI AH1N1 ROMANESC CANTGRIP FABRICAT DE INSTITUTUL CANTACUZINO.RO – nu se gaseste la institut dar noroc de medicii din Arad care l-au postat:

http://www.pmfa.ro/cantgrip.pdf

6. INFORMATII SUPLIMENTARE

Ce contine Cantgrip

Anexa 2.2:
O doza 0,5 ml suspensie injectabila contine:

- Substanta activa:
Antigen de virus gripal*, inactivat, echivalent urmatoarei tulpini:
Tulpina similara cu A/California/7/2009 (H1N1) (X-179A) 15mcg HA**
Per doza de 0,5ml

*cultivat pe oua de gaina, provenite din colectivitati de gaini sanatoase
**hemaglutinina

Celelalte componente sunt:
tiomersal si solutie tampon salina care contine:
clorura de sodiu,
fosfat monoacid de sodiu dihidrat,
fosfat monopotasic,
aldehida formica,
apa pentru preparate injectabile.

4.3 Contraindicatii
Antecedente de reactii anafilactice cu potential letal la oricare dintre componentele sau urmele reziudale ale acestui vaccin – proteine de ou si pui, ovalbumina, neomicina si zahar.

Anexa 3.3:
Poate contine: ovalbumina si zahar.

Acest vaccin corespunde cu recomandarile OMS si deciziei UE pentru pandemia de gripa.

Cum arata Cantgrip si continutul ambalajului
Cantgrip este o suspensie injectabila care se prezinta sub forma unui lichid usor opalescent.
Cantgrip este disponibil in:
- Cutii cu o fiola monodoza din sticla incolora a 0,5 ml suspensie injectabila
- Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora cate 0,5 ml suspensie injectabila

Detinatorul autorizatiei de punere pe piata si producatorul
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie “Cantacuzino”
Splaiul Independentei 103, Bucuresti, Romania

Acest prospect a fost aprobat in Noiembrie 2009.

Dupa administrarea cantgrip care contine MERCUR si FORMALDEHID au fost observate urmatoarele reactii adverse conform otravirii trupului cu MERCUR si FORMALDEHID. Toate aceste reactii adverse sint catalogate ca Frecvente in prospectul cantgrip.

Cefalee-Tulburari ale sistemului nervos
Vertij(ameteli)
Artralgii-Tulburari musculo-scheletice si ale tesutului conjunctiv
Mialgie
Durere la nivelul locului de administrare
Simptome asemanatoare gripei
Coriza
Stare subfebrila
Astenie
Frison
——————-

Ati inteles? Contine TIOMERSAL (cunoscut in SUA sub denumirea THIMEROSAL care contine elementul otravitor metal lichid MERCUR – Hg – formula chimica C9H9HgNaO2S).
MERCUR cauzeaza AUTISM, ADHD, COPII DEFECTI, HANDICAPURI PERMANENTE SI DISTRUGE ORGANELE INTERNE.
Vaccinul este in fiole cu 50 de doze deci cind scoate cu siringa din doza poate scoate mai mult mercur pentru o persoana decit pentru alta, pina la 50 ori mai mult!
PROSPECTUL NU SPECIFICA CANTITATEA DE MERCUR DIN VACCIN!
Contine si ACID FOSFORIC care dizolva oasele, si FORMALDEHID care este otravitor, fara sa spuna cantitatea din aceste ingrediente!
Mai mult unele ingrediente reziduale sint listate in alte locuri in prospect nu la ingrediente, precum neomicina!
In afara de ingredientul principal, cantitatea nu este specificata la nici un ingredient! Asta e spre deosebire de prospectele afisate pe situl FDA in SUA.

Cu multumiri lui AA, pentru semnalare - acum pricepem ? In vreme ce mercurul (Hg) este eliminat din vaccinurile administrate in occident ca urmare a scandalurilor declansate de catre parintii copiilor deveniti autisti, pentru copiii nostri, Hg e numai bun! Dar formaldehida, ati prins-o ? Da, e carcinogena.
Am vazut azi dimineata stirea, cica dr. Streinu-Cercel s-ar fi vaccinat. Nu a lasat pe cineva impartial, sau de ce nu, un activist anti-vaccin, sa ii aleaga doza la intamplare. Cat ma priveste, si-a injectat cel mai probabil solutie salina absolut inofensiva.

Mai multe amanunte pe site-ul "Salvarea Romaniei"

3 comentarii:

 1. vezi salvarearomaniei.blogspot.com sau salvarearomaniei.wordpress.com unde sint informatiile esentiale despre ambele vaccinuri HPV-CANCER-COL-UTERIN cu legaturi la prospectele oficiale si ingredientele direct de la FDA din SUA, plus cele 4 vaccinuri AH1N1 aprobate in SUA, si desigur, vaccinul CANTGRIP romanesc. Poti copia informatia si posta si pe blogul tau daca vrei sau pune o legatura ca nu cred ca e mult trafic pe blogul ala dar e important de stiut informatiile astea cu prospectele oficiale, mai ales ca vaccinurile HPV contin ingrediente sterilizatoare!

  RăspundețiȘtergere
 2. "- Cutii cu 50 fiole monodoza din sticla incolora cate 0,5 ml suspensie injectabila"

  adica in cutie sunt 50 de fiole monodoza, nu 50 de doze intr-o fiola!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Din fericire eu inca mai sunt in viata dupa imprudenta de care am dat dovada ascultandu-i sfaturile profesorului criminal Streinu Cercel. Dupa ce la 8 zile de la adminstrarea vaccinului CantGrip am avut Poliadenopatii Generalizate,repetate petntru care am facut o groaza de analize(nu vroiau sa recunoasca ca este rteactie post vaccinala).Toti markarii virusologici care provoaca poliadenopatii au fost negativi. Analizele hematologice nu indica ca as avea cancer ganglionar si Doamna Director Medical BACRUBAN de la spitalul Matei Bals are tupeul de a ma privi in ochi si de a-mi spune ca vaccinul nu are nicio legatura cu tot cea mi s-a intamplat,cu toate ca inainte de vaccin niciodata nu am avut astfel de probleme.Acum trei saptamani am fost la malaxa pentru a se vedea daca sunt alergica la ceva(am astm bronsic).La 5 minute post testare am facut soc anafilactic.Mi s-au facut doua adrenaline de 0,3 si am crezut ca o sa mor.De fapt chiar era sa mor.Cel putin 5 cadre medicale din acel spital si din spitalul matei Bals mi-au spus ca totul a fost exacerbat de vaccin. M-am dus din nou la doamna doctor RODICA BACRUBAN,director medical si epidemiolog la Bals,care din nou a avut nesimtirea de a-mi spune ca tot ceea ce mi se intampla nu are legatura cu vaccinul. Mai avea putin si ma dadea afara din biroul de vaccinari de la subsol.Deh,nu au nevoie de atmosfera neplacuta prin acel apital-institut care seamana moarte. Pe data de 24 februarie m-am prezentat din nou la camera de garda de la Bals prezentand simtome specifice de H1N1.Am omis sa va spun toate astea mi se intampla mie care totusi am oarece contact cu sistemul,sotul meu este medic si daca pana acum a trebuit sa-mi tin gura a fost numai din cauza lui pentru ca nu vreau sa-i fac rau. La camera de garda mi s-a recoltat sange,mi s-a facut radiografie pulmonara si doctorita de garda(ADINA ILIE),mi-a prescris o reteta si mi-a dat si TAMIFLU de la spital.14 tablete.Nu mi s-a spus pentru ce era Tamiflu.Mi s-as spus ca am doar o viroza respiratorie. Nu mi s-a spus ca medicamentele (Tamiflu)erau expirate din luna noiembrie a anului trecut. SUNT NISTE NEMERNICI!!!STREINU CERCEL IN OPINIA SI VIZIUNEA MEA,ASA CUM TI-AM MAI SPUS IN FATA ESTI UN CRIMINAL.Eu am o familie si un copil de crescut.O sa mi-l cresti tu daca o sa se intample ceva cu mine? Macar spuneti-mi dracului la ce sa ma mai astept!!!

  RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul