„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 30 noiembrie 2009

Ce sunt adjuvantii folositi pentru vaccinuri?


Sursa: Proiectul "Pentru Viata"

Cuvântul "adjuvant" provine din limba latină şi înseamnă "a sprijini". Adjuvantul este o substanţă care se adaugă la vaccine şi are rolul de a creşte titrul (concentraţia) anticorpilor din sânge.

Pentru ca un vaccin să fie validat este nevoie de o creştere eficientă a titrului de anticorpi după vaccinare. Deoarece la majoritatea vaccinurilor nu este suficientă cantitatea de antigen (în cazul vaccinurilor cu virus atenuat sau cu fragmente de virus) iar titrul de anticorpi nu creşte suficient, este nevoie de un adaus de adjuvanţi.

Adjuvanţii tipici sunt săruri de aluminiu precum hidroxidul de aluminiu. Adjuvanţi noi, care sunt utilizaţi pentru vaccinuri în caz de pandemie sunt AS04 (GSK) sau MF59 (Novartis). Este vorba de emulsii de ulei în apă care conţin Sqalena, Polisorbat 80 şi vitamina sintetică E.

Avantajul acestori adjuvanţi noi este acela că, spre deosebire de sărurile de aluminiu, ele induc o creştere cu mult mai mare şi mai îndelungată a titrului de anticorpi. Adevăratul motiv pentru care au fost introduşi adjuvanţi noi este acela că nu stimulează doar formarea de anticorpi (stimularea TH2) ci şi imunitatea celulară (stimularea TH1).

Prin aceasta stimulare a imunităţii celulare se vrea o "facere de bine" pentru sistemul imun. Dar riscurile constau, pe lângă cele ale substanţelor în sine (sqalena şi polisorbat 80) în faptul că la femeile gravide, prin stimularea imunităţii celulare va fi respins embrionul sau fătul.

Deşi formarea de anticorpi este stimulată doar prin intermediul acestor substanţe toxice, experţii sunt de părere că anticorpii rezultaţi nu sunt orientaţi în mod specific împotriva adjuvanţilor ci împotriva particolelor de virus (antigen). Pentru această ipoteză, care este veche de zeci de ani, nu există însă suficiente dovezi ştiinţifice.

De aceea rămâne deschisă întrebarea cât de specifici sunt anticorpii împotriva unor anumite boli şi deci a unor agenţi patogeni (virusuri, bacterii, etc.). Probabil este suficient ca să fie injectate doar aceşti adjuvanţi (hidroxid de aluminiu sau sqalena) şi care să producă anticorpi în ce concentraţie dorim.

http://www.impfkritik.de/adjuvans/


Traducere: Dr. Christa Todea-Gross, 19.11.09

4 comentarii:

  1. Din cite am citit, polysorbate 80 este un sinonim pentru tween 80, care este o substanta care provoaca infertilitate. De asemenea, squalene provoaca infertilitate si sindromul razboiului din golf care sint multe afectiuni diferite pe restul vietii, inclusiv simptome de gripa, craparea pielii, singerari interne si artrita reumatoida, dar si multe altele, cautind GULF WAR SYNDROME gasiti multe informatii de la victime.

    AS04 inseamna ADJUVANT SYSTEM 04 si este o amestecatura de adjuanti proprietara a GSK. Pe wikipedia scrie ca ar contine aluminum hydroxide si monophosphoryl lipid A (MPL) si ca e succesorul AS03 care contine squalene, dar nu precizieaza daca si AS04 contine squalene, oricum, contine aluminiu cauzator de alzheimer. Aluminiu si Mercur nu au ce cauta in trupul uman in nici un caz.

    RăspundețiȘtergere
  2. de asemenea sistemul imun uman contine zeci de tipuri diferite de celule si e foarte complex, cautati pe wikipedia MACROPHAGE sa vedeti una din celule si cum functioneaza si jos la sfirsitul paginii vedeti o schema cu celelalte tipuri de celule ale sistemului imun. E o mare greseala sa interferezi cu acesta prin aceste "sisteme de adjuvanti" sa cauzezi reactii in sistemul imun. Mai mult, se poate provoca un CYTOKINE STORM cautati asta pe wikipedia sa vedeti ca asta inseamna ca poate fi activat integral sistemul imun cu toata forta si atunci ataca propriul trup si rezulta in moarte in doar citeva ore.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul