„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 29 aprilie 2009

O noua teorie a conspiratiei: Gripa porcina, "inventie" a companiilor farmaceutice occidentale?

"Criza porcina" aduce din ce in ce mai mult cu situatia recenta a "gripei atipice", unele indoieli in legatura cu provenienta "naturala" a virusului H1N1 fiind exprimate inca din prima zi cand s-au anuntat primele contaminari umane in Mexic, informeaza Agerpres. Printre specialisti predomina teoria conspiratiei in legatura cu sursa epidemiei, despre care Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca s-ar putea transforma in pandemie, relateaza miercuri portalul israelian de limba rusa Mignews.
Ministrul sanatatii din Indonezia, Siti Fadillah Supari, a acuzat de crearea acestui virus marile laboratoare de inginerie genetica din lume, care ar fi avut in intentie sporirea profiturilor companiilor farmaceutice, drastic diminuate de criza mondiala.
"Virusul H1N1 al gripei porcine a fost creat artificial in laboratoarele de inginerie genetica din tarile occidentale, in scopul cresterii profiturilor companiilor farmaceutice", a afirmat ministrul indonezian al sanatatii, in opinia caruia statele occidentale si in primul rand SUA inventeaza special noi virusuri, pe care apoi le raspandesc in tarile in curs de dezvoltare, intre care si in Indonezia.
Mai mult, responsabila de la Jakarta considera ca aceasta combinare a proprietatilor virusului suscita suspiciunea ca ar fi vorba de o forma de arma bacteriologica, potrivit Mignews.
Expertii economisti afirmau anterior ca raspandirea gripei porcine pe glob a condus la cresterea brusca a valorii actiunilor marilor companii farmaceutice de pe mapamond. In afara de aceasta, escaladarea panicii legate de gripa porcina, in conditiile in care anual in lume mor mii de persoane din cauza gripei obisnuite, ar fi in interesul marilor puteri, cum ar fi SUA, unde atentia opiniei publice a fost deviata de la criza economica la riscul extinderii epidemiei gripei porcine pe teritoriul american, unde miercuri s-a anuntat moartea unei persoane contaminate cu H1N1.
In pofida declaratiilor realiste ale unor specialisti, panica legata de transformarea epidemiei de gripa porcina in pandemie sporeste. Aparitia unor presupuse focare de gripa porcina au fost semnalate in mai multe tari, printre care Australia, Noua Zeelanda, Coreea de Sud, Austria, Liban, Israel si SUA.
Dupa cum relateaza Mignews, a fost identificat si epicentrul epidemiei. Este vorba despre satul La Gloria, unde se afla una din cele mai importante crescatorii de porci din Mexic. Tocmai aici, sustin autoritatile mexicane, a fost depistat primul caz de contaminare cu virusul H1N1, simptomele aparand in cazul unui baietel de 4 ani. In ciuda faptului ca acesta este in viata si s-a refacut complet, se crede ca el ar putea fi cel care a raspandit virusul.
Z.O.

Sursa: ZIUA

4 comentarii:

  1. Buna.Am si eu ceva cunostinte despre industria farmaceutica,despre medici si cum functioneaza conspiratiile acestea.Nu numai ca citesc foarte mult,bineinteles,nu ce se "baga pe gat" opiniei publice sau ceea ce ne prezinta noua PtoTv-ul.Bineinteles ca si acest virus,ca si HIV sau altele,sunt concepute de om,ajutat de mijloace inginerice si foarte multi bani.Cei care vor muri si au murit pana acum,sunt doar niste pagube colaterale(la fel ca si multe acte sinucigase ale americanilor) ,iar pt ca opinia sa nu vocifereze,companiile farmaceutice,medicii,minsterele si organele de stat se vor mobiliza sa ne vaccinam de acum inainte,de ce nu si copii la nastere chiar,sa devina un fel de BCG acest antigripal porcin.Pacat ca oamenii se sperie si cred ce li-i se pune pe tava,accepta toate mizeriile celor care vor sa ne conduca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg o treaba: ce este rau in faptul ca se duc mai multi bani catre companiile farmaceutice? (care intre noi fie vorba fac si cercetare medicala nu doar topesc niste frunze si din ele fac pastile).
    Avem cumva alta prioritate?! Cateodata trebuie sa ne reamintim ca sunt o gramada de boli fara leac si ca sa gasim leacul la ele trebuie investiti o gramada de bani. Deci faptul ca banii se duc la companii farmaceutice e deosebit de pozitiv fiindca avem astfel speranta ca vom gasi leac si la alte povesti mai grele.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Parmalat
    Un fel de raspuns:
    La sfarsitul anului 2004, intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Statele Unite - Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetatori condusa de Gerhard Scheuch arata ca inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminueaza raspandirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoza, cu 72,1 ± 8,19%. Pentru ratiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck si altor conducatori de firme farmaceutice, aceasta informatie potential salvatoare de vieti nu a fost larg raspandita prin intermediul mass-mediei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parmalat, cauta, citeste si afla mai multe decat ti se spune la tv! Ai sa fii surprins sa aflii ca bunastarea ta sau a familiei tale nu se afla printre scopurile "lor"..nici pe departe..

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul