„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Gripa porcina,din punct de vedere statistic

de Cristian Dogaru - 14.01.2010

Aveti 0,035% sanse sa capatati virusul AH1N1 si 0,0004% sanse sa decedati in urma lui, dupa modul in care a evoluat pana acum boala. In momentul in care va vaccinati, sunt 100% sanse sa va dati sistemul imunitar peste cap daca vaccinul are efecte secundare. Din postura de sofer, sansele sa muriti intr-un accident sunt de 0,01%. V-ati vaccinat impotriva derapajelor la curbe?



Pentru rotunjimea cifrelor, sa presupunem ca avem deja 7000 de imbolnaviri cu viruslui AH1N1 si 100 de decese (Doamne fereste!). Ce inseamna asta la o populatie de peste 20 de milioane? Cam 0,035% sanse sa va afecteze virusul si 0,0004% sanse sa muriti in urma acestuia, daca organismul va este slabit. Sunt sanse mult mai mari sa muriti in urma unui accident auto,dar banuiesc ca nimeni nu isi risca soliditatea sistemului imunitar pentru a evita asta, poate pentru ca cel mai mare vanator de muste cu tunul din Romania, doctorul Streinu Cercel, nu s-a ocupat inca de problema.

Pentru a nu rata "momentum-ul" si a specula isteria in derulare, doctorilor si asistenelor medicale li s-a aratat pisica dupa modelul ucrainian si...american (nu te vaccinezi nu mai profesezi) iar viitorii pacienti au fost atacati la buzunar (nu te vaccinezi suporti costul spitalizarii). Si uite asa sistemul interzice dreptul la munca abuziv, si sterge cu buretele cotizatiile oneste ale asiguratilor,doar pentru ca nu se vaccineaza la comanda. Sa speram ca daca persistam in refuz Streinu Cercel n-o sa ne fugareasca cu seringa precum alerga puii de Gostat in precedenta pandemie esuata,cea a gripei aviare. Ma rog,onor ministerului sanatatii, poate ca mercurul din vaccinuri e la fel de inofensiv ca fluorul din pasta de dinti si indulcitorii artificiali din sucuri, fapt ce ma determina sa le propun oficialilor din MS sa se vaccineze multiplu, pentru a demonstra populatiei ca excesul de zel e benefic pentru sanatate. Felicit in acelasi timp Parlamentul Romaniei pentru mostra de civism de care a dat dovada permitand vaccinarea demonstrativa a aproape 100 de parlamentari, sa intelega si tanti Floarea ca e groasa rau daca si domnii din Parlament isi pot sacrifica o ora de motait ca sa mearga cu scoala la vaccin. Aici chiar nu sunt ingrijorat, banuiesc ca obrazul gros vine la pachet cu un sistem imunitar solid. Ce ma ingrijoreaza este ca se fac pasi mari in directia vaccinarii copiilor,or aici chiar nu mai este de gluma. La 7 ani organismele sunt chiar fragile,ma refer la sistemul imunitar . In plus, sunt voci care subliniaza ca nu mai este necesar consimtamantul in scris al parintilor si va puteti trezi intr-o zi ca vine acasa deja vaccinat. Greu de luat o decizie in acest sens dar daca ar fi dupa mine mi-as tine acasa copii o perioada mai lunga daca aud ca apar astfel de cazuri de vaccinare prin surprindere. In definitiv, nu pierd mare lucru, principalul merit al scolii romanesti ramane socializarea si nu...educarea,nu?

Un link interesant: http://medicalconsumers.org/2009/09/24/why-the-h1n1-virus-is-not-a-major-threat/

Sursa: Banii noștri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul