„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 31 august 2009

Vaccinul e mai periculos decit virusul. Vaccinarea in masa: reteta pentru dezastru

de Dr. Mae-Wan Ho si Prof. Joe Cummins




Traducere dupa: http://www.i-sis.org.uk/fastTrackSwineFluVaccineUnderFire.php

“Acest raport a fost trimis catre Sir Liam Donaldson (Chief Medical Officer, UK) si Administratiei SUA pentru Hrana si Medicamente.

Va rugam asigurati transmiterea pe scara larga a acestui material. Gripa porcina a aparut in Mexico si SUA in aprilie 2009 si s-a raspindit pe tot globul prin transmisie de la om la om. Noul tip de virus gripa A H1N1 nu se aseamana cu nici un alt virus precedent izolat (1,2), dupa cum arata primele date eliberate in mai. Este o combinatie ciudata de secvente (de material genetic, n.tr.) provenite de la virusurile de gripa aviara, umana si porcina din America de Nord si Eurasia.

Un virologist din Canberra, Australia a declarat presei ca exista posibilitatea ca virusul sa fi fost creat in laborator si pus in libertate din greseala (3). Unii au sugerat ca ar putea fi fost creat pe post de arma biologica (4), in timp ce altii dau vina pe industria zootehnica intensiva si pe traficul extins al animalelor de companie, care creeaza oportunitatea aparitiei unor virusuri recombinate (5).

Dar ceea ce ingrijoreaza mai ales publicul sunt programele guvernamentale de vaccinare in masa menite sa combata epidemia si care ar putea fi mai rele decit epidemia insasi. Articol intreg....

Mihaela Geoană ameninţă ziarişti
Curentul - marţi, 01 septembrie 2009

4 comentarii:

  1. Help!
    Am o problema. Ma poti ajuta cu un sfat?
    Mi-am inscris copilul de 1.5 ani la cresa de stat si, cand au descoprit ca nu are vaccinele de la 1 an incoace, m-au dat pe usa afara si mi-au zis ca o primesc numai dupa ce o vaccinez. Le-am zis ca exista legi care permit refuzul vaccinurilor “obligatorii”, am fost si la dir. de sanatate publica (careea i se subordoneaza cresele), dar fara nici un rezultat. Nici n-au vrut sa auda, mi-au zis ca ei au legile lor, legile “colectivitatilor”. Cand mi-au zis sa-mi spuna care e, mi-au zis s-o caut singura.
    Nu stiu ce sa fac. Sunt presata de timp si se pare ca voi fi nevoita sa o vaccinez, totusi, dar as vrea sa reduc riscurile, macar vaccinand-o cu ceva homeopat, dar astea nu sunt recunoscute legal.
    Imi poti da vreun sfat cum as putea proceda?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Legea nr. 46/2003, legea drepturilor pacientului

    Capitolul 3 - Consimtamantul pacientului privind interventia medicala
    Art. 13
    Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.

    Doamna, in mod clar se incalca legea. Sfatul meu e sa nu cedati. Mie personal nu mi s-a intamplat asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si legea 46/2003, si nota din ordinul 1612/2008, dar asta nu i-a convins..

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul asta cel mai bine este sa consultati un avocat. Si eu am avut fata cea mare la cresa de cand a implinit doi ani, si nu mi s-a intamplat ce vi s-a intamplat dv.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul