„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

joi, 11 februarie 2010

Ministerul sănătății ascunde cazurile de deces rezultate ca urmare a îmbolnăvirii cu gripă porcină.

>Sursa: DEZVĂLUIRI

Din data de 26 noiembrie 2009, în buletinele Ministerului Sănătăţii despre evoluţia pandemiei de gripă porcină au început să apară informaţii despre persoane decedate în România. Din acel moment au trecut două luni, timp în care mass-media ne-a informat despre zecile, apoi sutele de români ucişi de gripa AH1N1. În realitate, însă, în cuprinsul informărilor MS nu scrie nicăieri că persoanele în cauză au decedat din cauza gripei porcine.

Un articol de Răzvan PETRE


De altfel, aşa cum se poate înţelege din informaţiile care ne-au fost furnizate la cerere, nici măcar Ministerul Sănătăţii nu ştie cu precizie dacă decesele despre care ne informează au fost, sau nu au fost cauzate de gripa porcină! În situaţia în care specialişti din mai multe ţări şi organizaţii mondiale au declarat că este dificil, sau chiar imposibil, să decizi dacă un deces este cauzat strict de gripă, am încercat să aflăm direct de la specialiştii români cum stă treaba cu decesele din România. După 15 zile de gândire, Ministerul Sănătăţii ne-a oferit un răspuns şocant: Ei au refuzat să ne spună cum se ajunge la numărul morţilor pe care îi raportează, pe motiv că această informaţie nu e de interes public!
Confruntată cu această situaţie, Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice (OIJ), editorul ziarului DEZVĂLUIRI, a adresat o solicitare Preşedintelui şi Primului Ministru al României, referitoare la desecretizarea informaţiilor privind metodologiile şi statisticile prin care se stabileşte cifra deceselor provocate de gripa AH1N1. Totodată, OIJ a adresat un apel public către multiple instituţii şi organizaţii media, prin care se atrage atenţia asupra faptului că buletinele informative ale Ministerului Sănătăţii pot fi de natură a dezinforma populaţia privind efectele gripei porcine.

Ministerul Sănătăţii – mai secretos ca SRI-ul !?!

Preocupată de verificarea informaţiilor lansate public de Ministerul Sănătăţii (MS), Organizaţia de Investigaţii Jurnalistice a adresat acestuia o solicitare conţinând un set de nouă întrebări. Printre aceste întrebări se aflau unele referitoare la metodele folosite de oficialii MS, pentru stabilirea numărului deceselor asociate gripei porcine, în România, respectiv în SUA şi Marea Britanie. În ceea ce priveşte morţii din alte state, oficialii Ministerului au arătat o deschidere maximă. Ni s-a explicat pe îndelete care sunt sursele din care sunt preluate informaţiile, cum funcţionează aceste surse şi care este perioada de timp în care au avut loc decesele la care se face referire în buletinele informative. Când a venit vorba de modul în care se stabilesc decesele asociate gripei porcine în România, tonul răspunsurilor s-a schimbat radical. Concret, la întrebarea: „Care este metodologia prin care se ajunge la numărul total al deceselor în cazul persoanelor diagnosticate cu A(H1N1), în România?” Ministerul Sănătăţii ne-a răspuns sec că această metodologie „nu face parte din informaţiile de interes public”. Cu alte cuvinte, deşi sunt foarte deschişi când vine vorba de metodele folosite de ei pentru stabilirea deceselor din SUA, Anglia, sau alt stat, oficialii Ministerului Sănătăţii nu pot declara nimic despre metodologia privind stabilirea deceselor din România. Morţii altora sunt „la liber”, morţii noştri, însă, au fost trecuţi „la secret”!

Ministerul Sănătăţii nu ştie câţi români au murit de gripă porcină

Adevărul despre AH1N1 este că, deşi ne informează zilnic despre numărul deceselor, Ministerul Sănătăţii din România habar nu are dacă acestea au fost sau nu au fost cauzate de gripa porcină. Cel puţin aşa reiese din răspunsul pe care ni l-a oferit MS la întrebarea „În câte din cele 100 de decese înregistrate până la 14.01.2010, autopsia a confirmat gripa porcină ca fiind cauza?”. În replică, specialiştii ministerului ne-au informat că nu pot să ne spună acest lucru, întrucât aceasta ar însemna ca ei să facă public dosarul pacientului. Dacă această afirmaţie este valabilă, ea înseamnă că nici măcar oficialii în cauză nu au dreptul să acceseze dosarele pacienţilor care nu se află direct în grija lor, deci că nu pot spune ce a cauzat moartea celor 100 de români despre care vorbeam mai sus.
O altă dovadă a faptului că Ministerul Sănătăţii nu ştie câţi români au decedat din cauza gripei AH1N1 este faptul că la toate cele patru întrebări pe această temă, din solicitarea pe care le-am adresat-o, specialiştii ministerului au evitat un răspuns direct, sau au refuzat să răspundă. Întrebaţi câte din cele 100 de decese înregistrate până în 14 ianuarie au fost cauzate de gripa porcină, specialiştii ministerului ne-au spus că toţi aceştia sufereau de gripa AH1N1, dar nu au scris un cuvinţel despre cauza morţii.
Reticenţa Ministerului Sănătăţii de a confirma gripa porcină ca principală cauză a deceselor anunţate este de înţeles, dacă analizăm îndeaproape fenomenul. Practic, este foarte greu să decizi că leziunile cauzate de gripă au dus la moartea unui pacient. În plus, aşa cum se ştie, majoritatea deceselor s-au înregistrat în cazul pacienţilor care aveau şi alte probleme de sănătate, în special diabet şi afecţiuni cardiace severe. Au murit de inimă, sau de gripă? Iată o întrebare fără un răspuns, chiar şi pentru Ministerul Sănătăţii.

Ministerul are specialişti în trasul de timp

Solicitarea de informaţii publice la care am făcut referire în acest articol a fost trimisă Ministerului Sănătăţii în 14 ianuarie. Ea conţinea întrebări simple, oficialilor ministerului solicitându-li-se să precizeze cum stabilesc numărul deceselor din România şi din străinătate, precum şi să confirme cauza deceselor din România. Cu toate că şi replica la această solicitare a fost una simplă (ca dovadă, la jumătate din întrebări nu ni s-a răspuns), specialiştilor din MS le-a luat 15 zile să o elaboreze şi să ne-o trimită! Pentru a nu depăşi termenul legal în care trebuiau să redacteze răspunsul la solicitarea noastră, oficialii Ministerului au apelat la tot felul de trucuri, de la neconfirmarea primirii solicitării, şi până la modificarea datei de înregistrare. În tot acest proces, ei au făcut, însă, o mică greşeală: Solicitarea noastră are, peste tot în textul răspunsului, acelaşi număr; dar ea apare cu două date de înregistrare diferite...

Buletinele Ministerului Sănătăţii – informare, sau dezinformare?

Exprimarea folosită de specialiştii Ministerului Sănătăţii, în cadrul buletinelor informative, este „Numarul total de cazuri confirmate este de X, dintre care Y decese”. Citind aceste cuvinte, la început am presupus că Y este numărul total al deceselor cauzate de gripa porcină. La fel au presupus sute de alţi ziarişti, motiv pentru care presa românească a început să geamă de titluri de genul: „AH1N1 a omorât 100 de români”, „Încă cinci oameni ucişi de gripa porcină, în judeţul Botoşani” etc. La o privire mai atentă, am observat, însă, că textul comunicatelor emise de Ministerul Sănătăţii nu face referire la motivele deceselor. Cele două informaţii – decesul şi îmbolnăvirea cu AH1N1 sunt alăturate – ceea ce face ca, la o primă privire, să pară că sunt legate. Dar informaţiile privind cauza decesului lipsesc din comunicate. Practic, deşi ni se vorbeşte zilnic despre „virusul ucigaş”, nimeni din Ministerul Sănătăţii nu a afirmat niciodată că decesele în cauză au fost cauzate de gripa porcină.
Dacă un om se internează cu gripă porcină, după care alunecă pe treptele spitalului şi moare, el poate fi menţionat de Ministerul Sănătăţii ca fiind „îmbolnăvit cu gripă porcină, decedat”! Pentru acest om, rămân valabile atât afirmaţia din buletinele informative („Numărul total de cazuri este X, din care Y decese.”), cât şi declaraţia oficialilor MS din răspunsul la solicitarea noastră, respectiv că „în toate cazurile de deces a fost confirmată îmbolnăvirea cu AH1N1”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul