„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 25 ianuarie 2010

Vreti sa paralizati? Va vaccinati!

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, pacienta s-a vaccinat cu Cantgrip în urmă cu două săptămâni, iar primele semne ale reacţiilor adverse au apărut la câteva zile, însă aceasta a primit tratament la domiciliu.

"A făcut o reacţie adversă neobişnuită la vaccin, în opinia mea, în sensul că persistă mialgiile de aproape două săptămâni, cu stări febrile, stare generală alterată. Tratamentul iniţial a implicat şi o simptomatologie convulsivă", a declarat dr. Dana Negru, director epidemiologic în cadrul DSP Arad.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde este internată femeia, spun că aceasta primeşte îngrijiri în Secţia de Neurologie şi că evoluţia este pozitivă.

"Pacienta acuză în special dureri musculare la membrele inferioare. Este examinată şi ţinută sub observaţie, având o evoluţie favorabilă", a declarat dr. Mirandolina Prişcă.

Femeia a declarat că îi amorţesc picioarele, pe care nu le simte uneori. E ca şi o paralizie, am furnicături şi uneori nu îmi simt deloc picioarele", a spus femeia, care a mai acuzat febră şi probleme digestive.

Responsabilii DSP spun că, în judeţ, au fost vaccinate cu Cantgrip peste 13.000 de persoane şi că şase dintre acestea au avut reacţii adverse, dintre care trei au fost internate, două cu reabilitare completă, acest din urmă caz fiind şi cel mai grav.

sursa Realitatea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul