„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

vineri, 27 noiembrie 2009

Se poate si asa

Ministrul sanatatii din Polonia, ea insasi medic, explicand decizia de a respinge vaccinul H1N1 al companiei americane Glaxo-Smith-Kline. Politicienii pot fi si asa. Ei pot pune interesul neamului lor inaintea intereselor financiare proprii, sau a altor interese meschine, cum pare sa fie cazul Secretarului de stat Dr. Streinu-Cercel. Nu il indemn pe dansul sa ia aminte la exemplul D-nei Ministru, caci n-are rost - omul e evident in slujba altora.

Il indemn insa pe Presedintele Basescu sa il indeparteze permanent din orisice pozitie din care Dl. Streinu-Cercel are puterea sa aduca pe capul copiilor romani, abominatiile acestea otravitoare.
In locul dansului, as face asta azi, apoi as astepta sa castig alegerile in mod lejer. In ciuda unor sondaje de opinie masluite, romanii se opun vaccinurilor H1N1 si mai ales celui HPV si acela impins tare de la spate de catre dl. Streinu, cat si de d-na Geoana. Asadar D-le Presedinte, vreti sa mai castigati un nou mandat? Iata ce aveti de facut:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul