„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

joi, 26 noiembrie 2009

Tot patitu'-i priceput.....

Sursa: SACCSIV

Iata un comentariu al cititorului rufin liban postat la articolul Canada interzice administrarea vaccinului impotriva gripei porcine:

Pentru că m-am pomenit cu unul din copii vaccinat anti polio fără consimţămîntul meu, am redactat următoarele documente înregistrate la dispensarul medical şi la şcoală, folositoare poate şi altora:

AVIZ

Prin prezentul aviz, subsemnatul_______________________________________, domiciliat în ________________________________, vă aduc la cunoştinţă că orice tratament sau procedură medicală efectuate de către cadrele medicale asupra elevilor, în incinta şcolilor, neanunţate în prealabil şi fără a avea acordul părinţilor, sunt profund ilegale, încălcîndu-se astfel următoarele legi:
I. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI:
-Art. 34, alin.(1),
II. CODUL FAMILIEI:
-Art.1,alin.(5);
-Art.97,alin.(1);
-Art.101,
-Art.114,
-Art.123,
III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE şi JURIDICE:
- Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECŢIA ŞI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
- Art. 8 pana la 46
-Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., şi 32, din acest important act normativ,
V. LEGEA Nr. 46/2003, care reglementează DREPTURILE PACIENTULUI:
- ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
Vă mai informez că a refuza un tratament propus de medic este un drept fundamental al omului şi un drept fundamental al pacientului, conform Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi completată de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborată de Ministerul Sănătăţii.
“Pacientul are dreptul sa refuze sau sa oprească o interventie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.” (Legea nr. 46/2003).
În ceea ce priveste minorul, căruia îi lipseşte capacitatea de a consimţi, trebuie ţinut seama de faptul că o intervenţie medicală nu se poate efectua decît spre beneficiul său direct şi numai cu autorizaţia reprezentantului legal (părintelui), sau a unei alte autorităţi, persoane ori instanţe desemnate prin lege.
Orice tratament sau intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor se va efectua doar prin anunţarea în prealabil a conducerii şcolii, profesorii urmînd a-i anunţa în timp util pe părinţi, astfel încît aceştia să-şi poată da sau nu acordul asupra acestor intervenţii medicale efectuate pe minori.
Aşadar, ţinînd cont de precedentele ilegalităţi, în cazul nerespectării procedurilor legale de intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor, adică efectuarea de tratamente medicale asupra minorilor în mod neanunţat şi fără consinţămîntul părinţilor, ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă atît personalul medical care săvîrşeşte ilegalităţile enumerate mai sus cît şi Şcoala care se face vinovată de complicitate la acestea, mergînd pînă la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului şi cerînd totodată importante despăgubiri financiare.

Data, Semnătura,


AVIZ

Prin prezentul aviz, subsemnaţii________________________________________________, domiciliaţi la adresa ________________________________________________________________, părinţi ai copiilor____________________________________________________________ elevi ai Şcolii/Liceului _____________________, în clasa ______________________________, vă informăm că refuzăm categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1,etc) să fie injectat în copiii nostri, _______________________________________________________________________
Nici o lege sau ordonanţă nu poate încălca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau un tratament nedorit, drept cuprins în următoarele legi:
I. CONSTITUTIA ROMANIEI:
-Art. 34, alin.(1);
II. CODUL FAMILIEI:
-Art.1,alin.(5);
-Art.97,alin.(1);
-Art.101,
-Art.114,
- Art.123,
III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE si JURIDICE:
- Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
- Art. 8 pana la 46
-Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., si 32, din acest important act normativ,
V. LEGEA Nr. 46/2003,care reglementeaza DREPTURILE PACIENTULUI:
- ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
Vă informăm că în cazul nerespectării dorinţelor noastre, încălcându-se astfel legile enumerate mai sus, vom lua măsurile legale cuvenite împotriva tuturor celor responsabili, mergând până la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzînd şi aspre despăgubiri financiare.

Semnătura personalului medical autorizat Semnătura ambilor părinţi

Data

Un comentariu:

  1. Canada nu renunta la vaccinare...dimpotriva !
    Au retras de pe piata lotul incriminat de la Glaxo, si continua cu celelalte loturi, tot de la Glaxo ! Au declarat in media ca vaccinul e safe si incurajeaza oamenii sa se vaccineze !
    Stau canadienii la coada la vaccinuri, cum stateau pe vremuri, romanii la coada la carne. Au facut o chestie ca la fast-food, unde stai la coada in masina, intinzi doar mana pe geam si te vaccineaza instant. Coada se intinde continuu, pe kilometri intregi , in fiecare zi ...

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul