„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

marți, 12 ianuarie 2010

Un medic curajos despre “pandemia gripei porcine”, panica si vaccinare: “SUNTEM MINTITI PE FATA! ESTE O VANATOARE DE MORTI ACUM”.

Sursa: Război întru cuvânt


Dr. MIRCEA PUSCASU (Suceava) - SA MA VACCINEZ SAU NU ANTI-GRIPA PORCINA? (interviu pt. Radio SOS - 11 ianuarie 2010)
Asculta mai multe audio Evenimente


Postat de admin pe 12 Jan 2010 la 02:13 am | Categorii: Gripa porcina / Vaccinuri, Marturisirea Bisericii, Portile Iadului Print

Swine-Flu-Pandemic-Vaccination-H1N1


Dr. MIRCEA PUSCASU (Suceava) – “SA MA VACCINEZ SAU NU ANTI-GRIPA PORCINA?” (interviu pt. Radio SOS – 11 ianuarie 2010) - wav.

(descarcati de la linkul, dand click dreapta pe titlu si apoi: Save Target As … sau Save Link As…)

Dr. Puscasu de la Fundatia Sfintii Brancoveni (Suceava) ne vorbeste despre vicierea fundamentala a consimtamantului informat al pacientului, despre lovitura de tun a testelor (FALSE!) de gripa noua, carora li se face o reclama complet mincinoasa si iresponsabila, despre metodologia” frauduloasa de contabilizare a imbolnavirilor “porcine”, despre manipularea sinistra a mortii lui Toni Tecuceanu si despre multe alte lucruri la fel de grave despre care presa de sistem pastreaza o rusinoasa, dar disperata “lege a tacerii”. Ascultati una din rarisimele voci care mai spun inca raspicat adevarurile deranjante, dar salvatoare despre un subiect pe care cu foarte mici exceptii, mass-media romaneasca l-a transformat intr-o campanie orchestrata, demna, fara nicio exagerare, de comparatia cu cele mai odioase forme de propaganda totalitara, punandu-se – din frica pierderii “painii” (oarecum de inteles in contextul dramatic de astazi), dar si din slugarnicie sau prostie – complet la dispozitia intereselor puternicilor acestei lumi.

Ceea ce vedem si auzim peste tot in aceste zile ne arata ca lumea lui Orwell este din nou foarte aproape; deja putem spune ca se lucreaza la “ministerul adevarului”, care ne anunta continuu, obsedant, pana la totala indobitocire – pe mai multe canale, dar pe o singura voce – ca negrul este alb si ca otrava este panaceu! Cu cat mai pretioasa este atunci o voce curajoasa si independenta de orice interese, altele decat cele ale respectarii adevarului si ale salvarii de vieti omenesti. Un glas singular, pierdut in pustia minciunii si a ticalosiei generalizate.

Daca nu vrem sa traim prea curand un nou cosmar totalitar, sa pretuim astfel de voci si sa le raspandim mesajul. SA NU TACEM!

adrian-streinu-cercel-vaccin-octav-ganea

Există şi o mare problemă: oamenii nu ştiu posibilele efecte adverse ale vaccinului şi nici ce să facă dacă li se întâmplă ceva (…). Isteria gripei porcine a cuprins România după moartea unui om de televiziune. A fost momentul în care românii au trecut de la indiferenţă la disperare. Cu mic, cu mare, oamenii stau ore în şir la coadă pentru o doză de vaccin.

Mulţi nici nu ştiu ce conţine vaccinul. O doză de vaccin are 0,5 mililitri şi conţine antigen de virus gripal, cultivat pe ouă de găină, tiomersal şi o soluţo-fiola-de-cantgrip-a-disparut-fara-urma-434x326ie tampon salină. Problema este Tiomersalul, o substanţă bazată pe mercur. Substanţa are diverse efecte adverse, având o acţiune toxică la nivelul ţesutului nervos. Prezenţa Tiomersalului în organism poate genera abcese, granuloame şi inflamaţii. Un reputat neurochirurg francez spune chiar că vaccinul poate provoca boli grave, ca scleroza în plăci, artrita reumatoidă şi lupusul. Totuşi, potrivit majorităţii medicilor, cantitatea din vaccinul antigripal este prea mică pentru a fi periculoasă. Oamenii trebuie să mai ştie că vaccinarea este contraindicată persoanelor cu diverse alergii, celor care iau medicamente anticoagulante, celor cu stări febrile şi gravidelor aflate în primele luni de sarcină. Lumea se vaccinează însă cu ochii închişi, în toată ţara.

Pliant Vaccin gripa porcina actualizat pentru Cantgrip!

b) Substanţe toxice prezente în vaccinul Cantgrip:

- tiomersal, un conservant letal, mai toxic decât mercurul însuşi. Această substanţă poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj.
- Vaccinul împotriva gripei porcine conţine de aprox. 25000 ori mai mult mercur faţă de cantitatea considerată nedăunătoare!!!
- În vaccinul produs de Institutul Cantacuzino găsim şi aldehida formică.

Dna doctor Christa Todea:

medium_86350bc8111730c87733a9c3b860806bConcluziile mai importante din prospectul vaccinului Cantgrip

Date din prospect:

- exista experienta clinica limitata cu privire la utilizarea Cantgrip la dulti si varstnici;

- nu exista date disponibile cu privire la utilizare la copii, adolescenti si gravide ;

- nu exista date in ceea ce priveste administrarea concomitenta cu alte vaccinuri. De mentionat ca in acest caz reactiile adverse pot fi mai intense;

- unele din reactiile adverse pot influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje;

- reactii adverse: sunt frecvente, atat la adulti cat si la varstnici (frecvent= reactie adversa la unul sau mai multi indivizi din 100): tulburari ale sistemului nervos, tulburari oculare (edem) tulburari musculoscheletice, dureri musculare, dureri articulare, simptome asemanatoare gripei.

- tiomersalul poate provoca reactii de hipersensibilizare;

- la fel la cei alergici la ou.

- se mai enumera reactiile mai rare dar grave: sdr. Guillain-Barre, soc anafilactic.

Constatari:

- se vaccineaza si adolescentii (desi nu avem studii clinice);

- se incurajeaza vaccinarea cu Cantgrip concomitent sau la scurt timp cu vaccinul contra gripei sezoniere, deci vor fi mai intense reactiile alergice;

- nu se fac testari in acest sens (alergie la ou sau la Tiomersal sau la alti componenti);

- nu sunt atentionati astmaticii.

Ultimul prospect

Toate cele 3 prospecte le gasiti la adresa http://www.dspcluj.ro/

Au sosit si in Cluj vaccinurile, dar majoritatea le-au respins, inclusiv cadrele medicale. Din pacate ne-a mintit pe fata I. Cantacuzino si a facut ceea ce nu si-au permis alte Institutii din strainatate sa faca, adica sa spuna ca “nu are adjuvanti si este foarte bun” si sa le spuna “excipienti”, cand de fapt se stie ca exista o mare diferenta intre cei doi termeni, ca este vorba de activitati total diferite al celor 2 grupe de substante si ca Tiomersalul este un adjuvant care stimuleaza sistemul imun de a produce anticorpi.

4 comentarii:

  1. felicitari pentru blog! v-as ruga sa vizionati pe youtube filmul cu titlul" NFL CHEERLEADER SERIOUSLY INJURED BY VACCIN" si eventual sa il postati pe blog. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant filmul intr-adevar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare :)
    CAT tiomersal este in vaccinul Cantagrip? Cum sa administrezi ceva fara sa dai compozitia exacta? S-a schimbat legea in Romania??

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru nostrabrucanus
    Firmele producatoare de medicamente (deci si vaccinuri) NU SUNT OBLIGATE SA DEA RETETA COMPLECTA a produselor. Trebuieste intotdeauna mentionata substanta activa de baza (sau virusul cu care se vaccineaza), si o serie de alte componente, dar reteta COMPLECTA nu o stiu decat cei care au produs medicamentul (vaccinul) respectiv.
    Aceasta este o lege international acceptata, care are ca scop "protejarea producatorului, pentru a nu i se copia produsele de catre firmele concurente."
    Medicii NU STIU nici ei reteta complecta a produselor (medicamentelor) pe care le prescriu, si se bazeaza doar pe informatiile (reclama deci) furnizate de concernul farma respectiv.
    Este grotesc, dar asa este. Noi, ca si pacienti (beneficiari) suntem ULTIMII OAMENI care stim ce anume inghitim in realitate (sau cu ce anume exact ne vaccinam). O serie de componete sunt prezentate in "Compozitia" produsului, dar inca o data, ACEASTA NU ESTE RETETA COMPLECTA!

    Qui bono

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul