„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 1 iunie 2008

Alerta: Albright ne aduce moarte si sterilitate







Mediafax / BUCUREŞTI / 11:33, 22.05.2008
România ar putea iniţia în toamna acestui an, odată cu începerea noului an şcolar, un program de vaccinare a tinerelor împotriva cancerului uterin, au anunţat, joi, premierul Tăriceanu şi fostul secretar de stat american Madeleine Albright, preşedinte al companiei de consultanţă Albright Group.

Un mesaj postat pe Forumul unui Portal educational informeaza asupra unui potential pericol major:
La Bucuresti, Madeleine Albright, fost Secretar de Stat al SUA, a facut zilele trecute lobby pe langa presedintele Traian Basescu si primul ministru Calin Popescu Tariceanu pentru ca Romania sa adopte vaccinul Gardasil, pentru "prevenirea cancerului de col uterin" (HPV). O asemenea deplasare nu este chiar de "binefacere umanitara", ci se intreprinde pe bani foarte multi: chiar si sute de mii de dolari, in cazul ei. Compania de medicamente Merck & Co se asteapta la vanzari de cel putin 4 miliarde de dolari anual doar in SUA, militand pentru ca vaccinul HPV sa fie administrat in scoli obligatoriu. Costul dozele vaccinului "obligatoriu" leviteaza in jurul a 300 de euro pentru o persoana. In Romania sunt circa 125.000 de tinere eleve care ar urma să fie vaccinate "obligatoriu". Faceti singuri calculul.
Adevarul despre afacerea Gardasil si efectele vaccinului - aspecte ignorate de presa romana parca iresponsabila - este insa mult mai tenebros: atat in Canada cat si in SUA, unde s-a incercat deja administrarea "obligatorie" a vaccinului Gardasil de catre politicieni influentati financiar de cartelul farmaceutic, initiativa a fost respinsa in mai toate statele in care a fost propusa. (Vezi articolul Texas governor defeated on controversial vaccine mandate mai jos):

Cetatenii canadieni si americani si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen lung si cu efecte secundare necunoscute inca pe deplin, sau stiute si deliberat ascunse, nu este sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de la 9 la 15 ani (Vezi Hundreds get sick from Gardasil cancer vaccine mai jos).
Efectele secundare observate imediat au fost: greaţa, voma, temperatura ridicata, mancarimi ale pielii, dureri musculare, spasme bronsitice, astm, sau chiar paralizie, apendicită si dezvoltarea artritei la noua femei din cele circa 11.000 care au participat intr-un studiu clinic de scurta durata, ceea ce ridica probabilitatile la sute in cazul injectarii obligatorii a femeilor din Romania. Si pentru o femeie activa sexual vaccinul reprezinta un risc imens pe termen lung, chiar si posibila sterilitate, conform unor alerte disponibile pe internet. Au existat inclusiv cazuri de decese descoperite de Grupul Judicial Watch (vezi articolul Judicial Watch Uncovers New FDA Records Detailing Deaths in 1,824 Adverse Reaction Reports Related to HPV Vaccine mai jos).
Infectia cu HPV este poate fi prevenita prin alte mijloace ca si monogamia, protejarea sexuala, testarea regulata, etc.
Daca o femeie a contractat totusi HPV, acesta este detectabil cu un simplu test Pap, iar abnormalitatile cervicale pot fi prevenite inainte de-a se transforma in tumori maligne.
In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat complet din organism, la nastere.
Cand cineva ca Madeleine Albright - care a facut afirmatia ca pretul platit prin moartea a jumatate de milion de copii Irakieni "a meritat" si a dispus si bombardarea civililor din capitala Serbiei -, incearca sa influenteze prin lobby direct responsabilii Romaniei, in scopul "obligativitatii" acestui vaccin, este normal sa ne punem si cateva intrebari (Vezi "We Think the Price Is Worth It" la http://www.fair.org/index.php?page=1084 si TIME: Albright grimly repeated America's commitment to bomb Belgrade In Cache).
Cuvantul "obligatoriu" nu este in ghilimele degeaba: NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii Dvs. impotriva propriei vointe.

Surse: Provita Media
Forumul educational SEI
EVZ: Interviu tip PROMO cu Albright la Bucuresti: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...ra-cancerului-/
Daily Telegraph: Hundreds get sick from Gardasil cancer vaccine
http://www.news.com.au/story/0,23599,22860011-421,00.html
Alliance for Human Research Protection: NVIC Calls Merck & FDA "Not Completely Honest http://www.ahrp.org/cms/content/view/263/28/
Demascarea Manipularii Colective: HPV, virus de laborator?
http://schimbarea.blogspot.com/2007/11/hpv...-laborator.html
Medical News Today: Judicial Watch Releases Analysis Of FDA Data Claiming Gardasil Vaccination Can Lead To Serious Health Problems, Death
http://www.medicalnewstoday.com/articles/84804.php
Guvernul Romaniei: Intalnire Traiceanu-Albright
http://www.gov.ro/presa/afis-doc.php?idpre...mp;pag=&dr=
Mai multe informatii atat despre Gardasil, cat si despre alte vaccinuri, gasiti aici: http://www.909shot.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul