„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 22 aprilie 2015

NOI NU VACCINĂM!

V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

Mai mult la:
http://www.lionmentor.ro/blog/132-noi-nu-vaccinam

25 de comentarii:

  1. Buna ziua. Doresc sa mentionez ca intreg acest blog este plin de ineptii, un produs al unor minti cu un grad de dezvoltare cu mult sub spectrul unor urme de rationament uman atat din punctul de vedere al ideii in sine pe care o promoveaza precum si al nivelului de dezinformare si al modului in care sunt pervertite si eronat utilizate informatii pe care le-as numi cu multa indulgenta cvasistiintifice. Da, de mult se resimte in Romania, si in intreaga lume de altfel, lipsa unor valuri de epidemii de difterie, rubeola, rujeola, hepatita si alte minunatii, precum cele care au facut ravagii in prima jumatate al secolului 20 si care au determinat in esenta luarea unor masuri de preventie printr-un efort la nivel global prin introducerea vaccinarii impotriva respectivilor agenti patologici.Dar desigur ca logica acelor indivizi care prin masurile luate au eradicat multe din bucuriile mentionate devine irelevanta in fata edificiului de prostie pe care il emanati prin militarea impotrica a ceva ce, surprinzator, chiar este benefic pentru umanitate. Cu tot felul de tertipuri si tehnicalitati atat gresit intelese de voi, autorii acestor cretinitati monumentale, cat si prezentate in mod deliberat eronat in conexiune cu realitatea practica si stiintifica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai părerologii lipsite de argumente. În fiecare cutiuța care conține produse farmaceutice se află o hârtiuță care prezintă conținutul cu tot cu indicații, contraindicații şi efecte adverse. Se numeşte PROSPECT. Ați citit aşa ceva vreodată în viață?

      Ștergere
  2. Oare cum a supravietuit omenirea timp de milioane de ani, fără vaccinuri și medicamente? Cu cât sistemul de sănătate este mai dezvoltat și cu cât oamenii au un nivel de trai mai ridicat, cu atât sunt mai bolnavi. Numărul de cazuri de cancer în SUA, raportat la numarul de locuitori este cu mult mai mare decât intr-o țară din lumea a 3-a..... oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deoarece intr-o tara de lumea a treia speranta medie de viata este de 40 de ani. Oamenii mor din alte cauze inainte de a ajunge la oovarsta suficient de inaintata incat sa poata dezvolta cancer.

      Ștergere
    2. Si copiii de 3 ani au cancer din cauza vaccinurilor!!!!cum puteti fi asa de rāutācios si de rāu-intentionat. Vā va bate DUMNEZEU!

      Ștergere
  3. Cat sa fii de orb sa nu pricepi???Otravurile astea nu au scop de imunizare,totul este o minciuna gogonata,o spalare de creier.
    Copilasii mei au facut toate bolile copilariei si au fost tratati cu dragoste si multa liniste.Sunt perfect sanatosi!Cum sa crezi ca un vaccin care nu face altceva decat sa-ti intarzie aparitia bolii,poate fi benefic???
    Complicatiile nu apar pentru ca nu a-ti vaccinat,sunt alti factori ce influenteaza acest lucru.INTERESANT ESTE CA MEDICINA NU A JUSTIFICAT PANA ACUM NICIODATA NICI UN CAZ DE MOARTE SAU HANDICAP DIN CAUZA VACCINURILOR,dar cazurile sunt cu sutele de mii pe tot globul!!!

    Va rog dragii mei,toti cei care sustineti cu impertinenta si inconstienta campaniile pro/vaccin sa stati de vorba cu sutele de mii de parinti cu copii morti sau mutilati pe viata in urma acestor otravuri!!

    RăspundețiȘtergere
  4. este adevărat că există un focar rujeola cu tine? cu noi în Polonia sperie care mor cu voi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca virusul rujeolei nu exista conform Stefan Ianca care a si castigat procesul pe tema asta. Atunci noi de ce vaccinam copiu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Hidroxidul de aluminiu n-a fost verificat pe termen lung la om.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, ceva update? Am inteles totul despre vaccinare. Apar noi legi care ne limiteaza. Declaratia ce a fost pulbicata in 2012 se poate folosi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cum pot lua legătura cu persoanele care susțin NU VACCINARII, SUNTEM o familie de tineri care am refuzat vaccinurile suntem la primul copil si deja socotită de familie a început să vorbească urat cu noi fiindcă am refuzat vaccinurile.

    Acum avem o problema... fetiță noastră are 6 saptamani si are greutatea 3.900 grame si a început să Zi ca ca nu r normal si asa mai departe, ce parere aveti? Avem nevoie de sfaturile dumneavoastră...

    Dacă se poate am dori sa vorbim si pe email. AndreeaCristinaTurcu@gmail.com

    Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va sustin. Contactati-ma pe facebook messenger sa vorbim mai multe. Mihaela Amariei. Bucuresti.

      Ștergere
  9. Atat stiu: primul meu copil a facut hipotonie severa dupa doza a doua a vaccinului hexavalent de la 4 luni. Era ca o papusa de carpa. Inainte era extrem de vioi si alert. A facut kinetoterapie 1 an si jumatate de 3 ori pe saptamana. Azi e ok. Dar daca nu aveam bani da fac kineto???...ca la stat gratis nu exista acest serviciu. Copilul al 2-lea: dupa prima doza de prevenar 13 a vomat dupa fiecare masa timp de 5 zile. In ziua 6 a facut prima raceala cumplita. L-a tinut 3 saptamani si pe mine la fel pt ca am luat si eu desigur. Toate aceste reactii adverse sunt trecute in prospect la categoria rar pt hipotonie si frecvent pt varsaturi la prevenar. Concluzie: nu ii mai vaccinez pe nici unul cu nimic. Imi pare rau ca am facut vaccinuri la al 2-lea copil (2 doze Infanrix hexa si una de prevenar 13). Mai scrie in prospecte asa: nu este recomandata vaccinarea copiilor cu alergii la componentele vaccinului. Efectele adverse sunt mult mai frecvente si mai grave la copiii cu diverse alergii. Ce aberatie!!! Asta ar insemna ca toti bebelusii sa fie intai testati pt alergii. Neonatologul a spus ca la bebelusi si copii mici testele alergologice nu sunt concludente. Deci iti asumi un mare risc. Acum trebuie sa le fac tratamente de intarire a imunitatii periodic. Realitate: cel mare are 5 ani. Cel mic 8 luni. Pana la vaccinarea celui mic la 5 luni nu a facut nici o raceala oricat de mica...iar cel mare era cu muci verzi de la gradi mereu si botic in botic amandoi. Dupa Prevenar 13...adio...raceli periodice. Si el si eu...si din alea infioratoare cu dureri musculare horor. Nu am avut niciodata astfel de raceli. Erau de alt tip. Oare ce ne-a bagat in corp acest vaccin?? NU VACCINURILOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate! NU vaccinurilor de orice fel! DOAMNE AJUTĀ!

      Ștergere
    2. Nepoata mea a rămas surda din cauza a unui vaccin Și eu tot din cauza vacinului am rămas cu tulburări de vedere Spun nu vaccinurilor

      Ștergere
  10. O să fie foarte greu copiilor care nu au vaccine, mai ales că nu vor să primească copii la școală fără vaccine, eu cred că dacă ai de de bolit de vreo boală vei boli, vaccinele din ziua de azi conţin substanţe ce fac chiar să te înbolnăvești de aceea boală,trebuie să ai o imunitată foarte mare ca corpul să se lupte cu această substanţă.Sunt copii cu probleme cronice cărora chiar nu li se poate de pus vaccine dar ei și acestora nu le dau pace și îi inpun să facă vaccine. În ziua de azi medicilor nu le pasă de sănătatea nimănui cu toate că sunt conștienţi de toate aceste urmări a vaccinelor. Eu una mă tem de toate aceste urmări

    RăspundețiȘtergere
  11. Dacă acest vaccin, datorită enzimei luciferaza, are rol de marker identitar, deja echivalează cu o pecete! Cum va conviețui Botezul ortodox cu enzima luciferază în corpul nostru? Vom putea sluji la doi domni? Iată cum ne este verificată fățărnicia, pe care Dumnezeu o urăște atat de mult! Dacă are „niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar”, înseamnă că putem fi conduși de la distanță, că devenim sclavi ai unui proprietar! Dacă, fără acest vaccin, nu vom mai putea vinde sau cumpăra înseamnă că acesta corespunde descrierii din Apocalipsă, capitolul 13, în care este proorocită și existența unei inteligențe artificiale:

    „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Apocalipsa 13, 15-18).
    (https://www.marturisireaortodoxa.ro/carnavalul-leprosilor/)

    RăspundețiȘtergere
  12. Foi durante a minha pesquisa sobre o VIH/Herpes que tropecei na informação sobre o VIH/Herpes; informação que é bastante fácil de encontrar ao fazer uma pesquisa de DST no google. Na altura, pensava que o "HIV/Herpes Cured" era uma conspiração, mas não sabia que a medicina herbácea me interessava muito. Fiz perguntas sobre a cura à base de ervas nos sites oficiais do HIV/Herpes e fui banido por o fazer por moderadores que me disseram que eu estava a papaguear propaganda do Hiv/Herpes. Isto reforçou a minha crença de que existe uma cura para o Hiv/Herpes. Depois encontrei uma senhora da Alemanha chamada Achima Abelard Dr. Itua Cure o seu Hiv, por isso enviei-lhe um correio sobre a minha situação e depois falei mais sobre ela e enviei-me o seu medicamento à base de ervas que bebi durante duas semanas. E hoje não estou curado de Hiv/Herpes na minha vida, procurei grupos de Hiv/Herpes para tentar estabelecer contacto com pessoas a fim de saber mais sobre o Hiv/Herpes Herbal Cure's acreditava, neste momento, que esta informação lhe era útil com a mesma doença e queria fazer o melhor que podia para divulgar esta informação na esperança de ajudar outras pessoas. Que a Dra. Itua Herbal Medicine me faz acreditar que existe uma esperança para as pessoas que sofrem de,Parkinson,doença de Alzheimer,doença de Bechet,doença de Crohn,doença de Cushing,insuficiência cardíaca,Esclerose múltipla,Hipertensão,Cancro Colo_Rectal, Doença de Lyme,Cancro do Sangue,Cancro do Cérebro,Cancro da Mama,Cancro do Pulmão,Cancro do Rim,Feitiço do Amor,Psoríase,Feitiço da Lotaria,Doença,Esquizofrenia,Cancro,Escoliose,Fibromialgia,Síndrome de Toxicidade Fluoroquinolona Fibrodisplasia Ossificans Progressiva. Infertilidade,Doença de Taquicardia,Epilepsia,Diabetes,Doença Celíaca,Artrite,Esclerose Lateral Amiotrófica,Autismo,Doença de Alzheimer,Carcinoma Adrenocortical. Asma, (sarampo, tétano, tosse convulsa, tuberculose, poliomielite e difteria)Doenças alérgicas,Doença de Parkinson,Esquizofrenia,Cancro do pulmão,Cancro da mama,Cancro colo-rectal,Cancro do sangue,Cancro da próstata,siva. Insónia Familiar Fatal Factor V Mutação Leiden, Doença de Epilepsia Dupuytren,Tumor Desmoplásico de Pequenas Células Diabetes,Doença celíaca,Doença de Creutzfeldt-Jakob,Angiopatia Amilóide Cerebral, Ataxia,Artrite,Amiotrófica,Coliose lateral,Fibromialgia,Toxicidade FluoroquinolonaSíndrome Fibrodisplasia Ossificante ProgressãoSclerose,Convulsões,Doença de Alzheimer,Carcinoma adrenocortical. Asma,Doenças alérgicas,Hiv_Aids,Herpes,Copd,Glaucoma.., Cataratas,Degeneração macular,Doenças cardiovasculares,Doença pulmonar,Próstata alargada,Osteoporose.
    Demência,Cancro do pulmão,Leucemia,Cancro do linfoma,Mesotelioma do pulmão,Amianto,
    Cancro do Útero Cervical do Ovário,
    Cancro da Pele, Tumor Cerebral, ,Hiv_ Aids,Herpes,Doença inflamatória intestinal,Copd,Diabetes,Hepatite,Lúpus,li sobre ele online como ele cura Tasha e Tara,Conley,Mckinney e muitos mais que sofrem de todo o tipo de doenças por isso contactei-o. Ele é um médico herbal com um coração de Deus único, Contacte Emal. ... drituaherbalcenter@gmail.com Telefone ou whatsapp...+2348149277967.

    RăspundețiȘtergere
  13. Natural Remedies for Burning Mouth Syndrome aims to reduce symptoms. There are many home remedies that you can use to treat dry mouth, so don't look anywhere just look around your house and you will find some to get rid of dry mouth Do. The following are some of the natural remedies for burn mouth syndrome.

    RăspundețiȘtergere
  14. Treatment for Lichen Planus using Natural Remedies for Lichen Planus is largely an inflammatory disorder; It created conventional medicine to treat it. Turmeric ointment may help with Lichreton, lichen planus, by regulating inflammation and relieving pain by altering the discomfort. Home Remedies for Lichen Planus On Skin may also aid rashes.

    RăspundețiȘtergere
  15. The best Herbal Treatment for Peripheral Neuropathy is the “PHORNICAL” herbal product it is available at Herbal Care Products. It reduces the stress from the body and generates the energy in the muscles. It also helps the nerves network to become normal again. The Home Remedies for Peripheral Neuropathy cures the disease from the roots that is why it takes time to give the amazing expected results.

    RăspundețiȘtergere
  16. Peppermint is an Herbal Supplement for Benign Essential Tremor that has been proven effective in treating symptoms of benign essential tremor. So, use peppermint oil on your hands daily, and keep them away from sensitive surfaces! For example, if you’re like me and have two children diagnosed with benign essential tremor.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul