„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 12 octombrie 2013

Conferința "Ce nu știați despre vaccinuri" susținută la Curtea Brâncovenească în data de 3 octombrie 2013 ora 18. Invitați dl. Mircea Puscașu - medic, dna.Daniela Ștefan - inginer chimist și dl. Ioan Vladucă - matematician.

Conferința "Ce nu știați despre vaccinuri" 
susținută la Curtea Brâncovenească în data de 3 octombrie 2013 ora 18. 
Invitați  Mircea Puscașu - medic, dna.Daniela Ștefan - inginer chimist și dl. Ioan Vladucă - matematician.

22 de comentarii:

  1. Prietene, ești un prost dus cu capu'. Tu și toți cretinii asemenea ție care vă puneți baza într-o divinitate, în locul medicinii de ultimă oră. Sunt atâția oameni din țările sărace care mor de poliomelită și multe altele pentru că nu au acces la vaccin. Iar troglodiți ca tine propovăduiți o minciună ordinară și sfătuiți mamele să nu-și mai vaccineze copiii. Voi chiar vreți epidemii ? Vaccinurile trebuie să fie obligatorii într-o lume modernă, și nu au legătură nici cu microcipuri sub piele sau războaie psihotronice despre care proști bisericoși ca tine mai vorbesc. Dacă ar exista o ocultă mondială, ar fi știut de mult totul despre tine prin simpulul fapt că ai cont de Google. Știu că nu o să îmi publici comentariul dar mai știu că sigur îl vei citi. Și ca să îți arăt că nu mi-e frică de retardați ca tine, nu postez ca anonim, postez cu contul meu de Blogger unde am 215 mii de accesări. BONUS îți dau și un link cu blogul meu unde am articolul despre idioți ca tine care se opun vaccinurilor. Te pup imbecilule ! http://mdurbanconstanta.blogspot.ro/2015/02/ma-vaccineazanu-ma-vaccineaza.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai grija de sanatate flacaias, mocirloasa ta postare imi arata un autor cu nervii prajiti. Nu ma mir, se intampla des la cei care pun botu' la "bunatatile" big pharma. Trist e ca multi pacaliti din astia ca tine au trecut brusc in lumea de dincolo, tineri si foarte tineri. Tu inca nu esti un caz grav, foloseste-ti dar bruma de creier care mai e in functiune si invata ca sanatatea vine de la o dieta bazata pe produse vegetale si in niciun caz din seringa plina cu chimicale si fluide extrase din excremente animale si umane.

      Ștergere
    2. Bravo Novaccin,
      Adevarat graiesti!
      Ce facem cu idiotii care vor sa dea legea obligativitatii acestor vaccinuri?!?!

      Ștergere
    3. Deocamdata proiectul legii e in stare de promisiune. Sa vad textul legii si apoi am sa stiu ce trebuie ca sa fac.

      Ștergere
    4. inainte de aparitia vaccinului in Romania poliomielita facea zeci de mii de victime. am un coleg care a ramas infirm din cauza ca nu a fost vaccinat. recent in Ucraina s-au anuntat cazuri de polio, boala disparuta in Europa. ce ar trebui intreprins poate niste festanii, descantece!?. invocati efectele secundare, dar acestea apar la orice medicament inclusiv cele naturiste. este evident ca aproape nu exista medicament care sa nu aiba si efecte secundare, este evident ca marile corporatii lanseaza noi medicamente adesea fara un control riguros. ar trebui sa renuntam la medicatie? PS d.le [dr?] Novaccin limbajul la carerecurgeti adesea va descalifica.

      Ștergere
    5. Deleanu matei tu esti unul dintre aceia care sunt dusi cu "pluta".tu parca traiesti pe alta lume tu esti ca boul ala care trage la jug si vede doar in fata.degeaba ai 215 mii de accesari ca tot NAIV esti.tu ai auzit ca Bill Gates recunoaşte că vaccinurile sunt folosite pentru reducerea populaţiei la nivel mondial? Si a declarat-o si public.
      Degeaba ai google daca nu cauti asa pentru cultura ta generala, sa vezi ce se ascunde dincolo de ce ni se arunca in fața de cei care ne vor "binele" asa cum crezi tu....esti tare naiv ...

      Ștergere
    6. Teoria conspiratiei si bazarea pe teoriile tuturor imebiclilor ce au acces la internet si isi pot posta opiniile neavizate.
      Inteleg de ce parintii ar putea fii ingrijorati in privinta vaccinului. Pentru binele copilului lor acestia ar face orice, insa este o discutie mult prea unilaterala in favoarea vaccinarii copiilor.
      Doamna "Novaccin", Mihai Daniel Dumitrica, pe ce va bazati argumentele? Studii concrete?Ani de experienta?Profesionistii exista cu un motiv. In coaefeza aveti incredere?Dar in pompieri?
      Aceeasi teorie se aplica si doctorilor. De ce ati pune la indoiala cunostiintele acestora?
      Ei sunt experti dedicati ce nu urmaresc periclitarea sanatatii unui copil. De aceea exista juramantul lui Hipocrate.
      Ceea ce comiteti dumneavostra este cel mai puternic tip de ignoranta. Doctorul ce a efectuat studiul despre corelatia dintre autism si-a pierdut licenta in medicina! De ce? Studiul sau se baza pe 12 cazuri. Credeti dumneavoastra ca se poate face un studiu inductiv valid pe 12 cazuri?(cautati Andrew Wakefield pe google)
      Acum:comparatie intre sansele la efecte secundare si cazurile de rubeole si poliomielita.
      500 000 de copii mor numai din cauza celor doua boli sus-mentionate pe an. Adaugati si cele 250000 de fatalitati ale malariei si aveti o cifra frumoasa de apropae un milion. Nu traim in Africa, dar vaccinul scapa 19 750 000 de oameni anual de moarte prin malarie. Nu demonstreaza statisticile ca vaccinurile sunt bune?
      Comunitatea antivaccin pe internet este mult prea dedicata unei fraude evidente. Parintii trebuie sa aiba grija de copii lor. Haideti totusi sa nu devenim irationali. Oferitimi argumente bazate pe exemple. Daca nu aveti nu va obositi. Discutia este incheiata in acel caz.

      Ștergere

    7. Buna ziua!

      1) Dumneavoastra ati citit raportul secret al glaxoSmithkline despre efcetele vaccinului hexavalent?

      2( Ati vazut decizia unui judecator din italia, cu privire la corelatia dintre vaccinul hexavalent si autism?

      3) Chiar prospectul vaccinului, spune ca sunt contraindicatii si reactii adverse!..

      Ștergere
  2. Ni se dau exemple din Africa unde oamenii nu se vaccineaza. Corect. Care este speranta de viata medie in Africa? Mergeti pe CIA.org, book of facts si luati orice tara africana si vedeti raspunsul la intrebarea pusa.
    Si totusi mai am o intrebare: ce poate sti o doamna inginer chimist despre microbiologie? Mai nimic. Si un matematician? tot atata cat si doamna chimist. Medicul ar trebui sa stie dar este ..... handicapat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Medicamentele sunt formule chimice nu sunt altceva, deci chimistul a fost ok, matematicianul nu stiu ce cauta acolo (probabil a fost singurul de acord sa participe), medicul trebuia sa fie acolo. Trebuia musai sa participe doua mamici, una , a unui copil vaccinat cealalta a unui copil nevaccinat, prezentate statistici si cazuistica, am inteles ca nu prea se tine evidenta cazurilor de imbolnavire de la vaccinuri (am convingerea ca exista cu sutele). Si daca nu exista virusi, ce se gaseste in seringa? De ce ne vaccinam copii. Un cercetator, a spus ca daca populatia Africii ar avea conditii de trai decente , imunitate ok, rats imbolnavirilor ar fi aproape zero. Aia sunt infometati degeaba sunt vaccinati. Li s-a luat hrana de la gura ,n-au voie sa vaneze, li s-au luat terenurile si au ajuns in rezervatii unde sunt hraniti in asa fel incat vaccinurile sa fie viabile. Pe noi ne mint? Noi stim adevarul, iar adevarul este cel expus. Industria farmaceutica sa fie sponsorizata pentru ca in lume sunt cercetayori exceptionali dar nu primesc fonduri pentru experimente si atunci le lanseaza direct pe piata, cine moare, asta e. Nu contest rolul medicamentelor dar mai multa grije pentru cercetare.

      Ștergere
  3. Pentru Domnu DELEIANU.

    Imi pare rau ca aveti im vocabularil dvs astfel de cuvinte.

    Vreau sa va informez ca in tarile moderne si dezvoltate vaccinul este doar RECOMANDAT si nu OBLIGATORIU, exemplu in europa avem Germania. Iar peste ocean avem America, care precum cred ca stiti e prima economie in lume, deci avem ca exemplu America si Germania, tari foarte dezvoltate care au inteles din istorie ca solutia la boli nu e vaccinu, ci igiena personala, alimentatia corecta.

    Daca ati cerceta un pic, nu mult ca sa nu va obositi, marile epidemii , ati afla cauza care au determinat-o si care au fost solutiile adoptate.

    Azi avem epidemii in tarile unde nu este apa potabila si nu exista canalizari pt adunarea deseurilor organice.

    Nu sunt rele vaccinurile, problema e ca sunt pline de impuritati care au efecte colaterale dezastroase.

    Daca mai aveti dorinta sa studiati despre vaccinuri, veti gasi in Europa un studiu despre 27 de vaccinuri pt oameni si 1 pentru pisici!

    Mirarea e ca in toate cele 27 de vaccinuri pt copiii gripa si alte boli, s-au gasit impuriati care declanseaza bolile care ne sunt relatate, vaccinul pt pisici era pur.

    Deci inainte sa mai jigniti pe cineva cu lucruri despre care nu stiti NIMIC, va RECOMAND sa studiati realitatea nu ceea ce se spune la gura tirgului sau de minciunile spuse in mass media.

    Mult succes la documentat.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 26 Ianuarie 2017, in 34 de judete peste 2500 de cazuri de rubeola. Cauza: "Societatea actuala (cel putin in Bucuresti si alte orasi mari din Romania) se afla sub limita de siguranta sociala a vaccinarii(80%)
      Vaccinul este un miracol al stiintei medicale. Intradevar in componenta unui vaccin intra si metale grele precum mercurul, insa cantitatile sunt extrem de mici. Corpul uman produce mai mult mercur intr-un an decat toate vaccinurile adunat.
      Statistici puteti gasi si in comentariul aflat la raspunsul pentru Domnul Deleanu. Imi pare rau ca cei ce sustin vaccinul sunt atat de provocatori. Inteleg de ce dumnealui este scandalizat, dar in acelasi timp acesta nu este credibil din moment ce apeleaza la un limbaj neprietenos. Va rog sa imi iertati gramatica anticipat.

      Ștergere
  4. "Născut in 1977, ortodox, medic, căsătorit, patru copii"
    "medic"? ce fel de medic? chirurg? veterinar? cu diploma? fara? ar fi bine de stiut cine este cel care sustine cu atata vehementa campania impotriva vaccinarii.

    Este foarte bine ca blogul dvs exista. Toata lumea are dreptul sa fie informata. Totusi, fiecare are dreptul sa aleaga pro/contra vaccinarii.
    Totodata, fiecare are dreptul sa se apere: dvs sa va aparati de chimicale si alte elemente nocive care sunt introduse in vaccinuri, restul, cei care sunt pro vaccinare si cara vad partile benefice ar trebui sa se poata proteja impotriva celor posibil contagiosi cum sunt cei care nu se vaccineaza.
    Este bine ca cititi prospectele si ca subliniati cu galben posibile reactii adverse. Ar fi totusi indicat sa cautati si rata de aparitie a acestor reactii si sa o comparati cu rata mortalitatii pentru cei neprotejati de vaccinuri.
    Practic, eu inteleg ca am de ales intre
    1. a risca sa mor de o boala infectioasa de care ma puteam proteja cu un vaccin si
    2. sa fiu afectat de un posibil efect advers, efect care probabil se declanseaza ep fondul unei sensibilitati a organismului, sensibilitate care ar putea fi declansata de probabil muuuulti alti factori..

    Va urez suuces in actiunea contra vaccinurilor ! eu personal aleg sa "botu' la "bunatatile" big pharma"... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine poate demonstra ca exista contagiozitatea ? Am avut toate bolile copilariei (gripe oreion pojar varsat de vant etc) fratele meu,nu! Unul din copii mei a avut lafel ca mine, toate bolile copilariei, celalalt copil, nu! Copilul care nu s-a imbolnavit, a mancat din aceeasi farfurie cu celalalt, au dormit impreuna, au muscat din aceleasi mere, pere, cateva zile s-au spalat pe dinti cu aceeasi periuta (uitam sa cumpar). N-a fost contagioasa nici o boala? In perioada cand cel mic a fost bolnav ba i-am sebat ziua, ba au venit sarbatorile si a facut pojar desi era vaccinat, am avut invitati adulti si copii si nu s-a imbolnavit nimeni. Cu siguranta imbolnavirile se produc pe alte considerente. Cel mic nu prwa mananca, cel care nu s-a imbolnavit, mananca absolut orice i se ofera.

      Ștergere
  5. https://www.youtube.com/watch?v=QqUHm_eMJow

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.youtube.com/watch?v=YWEkKcL0f3g&spfreload=5

    RăspundețiȘtergere
  7. faceti singuri concluzii !!!! mai uitativa documentare adevarate daca nu va place sa studiati ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Care-i riscul daca the vaccinezi? Care-i riscul daca nu the vaccinezi? Cunoaste cine statistici, adica cifre cu baza stiintifica?
    Cati dintre cei care scriu/citesc aici sunt nevaccinati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista,sau daca exista, pe cele adevarate nu ni le arata nimeni. Am intrebato pe doctora cppiilor si habar n-are.

      Ștergere
  9. Atat stiu: primul meu copil a facut hipotonie severa dupa vaccinul hexavalent de la 4 luni. Era ca o papusa de carpa. Inainte era extrem de vioi si alert. A facut kinetoterapie 1 an si jumatate de 3 ori pe saptamana. Azi e ok. Dar daca nu aveam bani da fac kineto???...ca la stat gratis nu exista acest serviciu. Copilul al 2-lea: dupa prima doza de prevenar 13 a vomat dupa fiecare masa timp de 5 zile. In ziua 6 a facut prima raceala cumplita. L-a tinut 3 saptamani si pe mine la fel pt ca am luat si eu desigur. Toate aceste reactii adverse sunt trecute in prospect la categoria rar pt hipotonie si frecvent pt varsaturi la prevenar. Concluzie: nu ii mai vaccinez pe nici unul cu nimic. Imi pare rau ca am facut vaccinuri la al 2-lea copil (2 doze Infanrix hexa si una de prevenar 13). Mai scrie in prospecte asa: nu este recomandata vaccinarea copiilor cu alergii la componentele vaccinului. Efectele adverse sunt mult mai frecvente si mai grave la copiii cu diverse alergii. Ce aberatie!!! Asta ar insemna ca toti bebelusii sa fie intai testati pt alergii. Neonatologul a spus ca la bebelusi si copii mici testele alergologice nu sunt concludente. Deci iti asumi un mare risc. Acum trebuie sa le fac tratamente de intarire a imunitatii periodic. Realitate: cel mare are 5 ani. Cel mic 8 luni. Pana la vaccinarea celui mic la 5 luni nu a facut nici o raceala oricat de mica...iar cel mare era cu muci verzi de la gradi mereu si botic in botic amandoi. Dupa Prevenar 13...adio...raceli periodice. Si el si eu...si din alea infioratoare cu dureri musculare horor. Nu am avut niciodata astfel de raceli. Erau de alt tip. Oare ce ne-a bagat in corp acest vaccin?? NU VACCINURILOR!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Azi am aflat de doi copii autisti in aceeasi familie. Copii se imbolnavesc de la cei vaccinati.Daca copilul nevaccinat intra in contact cu un copil vaccinat se imbolnaveste. Asa se raspandeste: rujeola. Noi nu mai avem cazuri de poliomielita, de ce se vaccineaza? Suntem pe locul unu la boli pulmonare la copii? De ce? Copii sunt vaccinati. Ceva pute.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foi durante a minha pesquisa sobre o VIH/Herpes que tropecei na informação sobre o VIH/Herpes; informação que é bastante fácil de encontrar ao fazer uma pesquisa de DST no google. Na altura, pensava que o "HIV/Herpes Cured" era uma conspiração, mas não sabia que a medicina herbácea me interessava muito. Fiz perguntas sobre a cura à base de ervas nos sites oficiais do HIV/Herpes e fui banido por o fazer por moderadores que me disseram que eu estava a papaguear propaganda do Hiv/Herpes. Isto reforçou a minha crença de que existe uma cura para o Hiv/Herpes. Depois encontrei uma senhora da Alemanha chamada Achima Abelard Dr. Itua Cure o seu Hiv, por isso enviei-lhe um correio sobre a minha situação e depois falei mais sobre ela e enviei-me o seu medicamento à base de ervas que bebi durante duas semanas. E hoje não estou curado de Hiv/Herpes na minha vida, procurei grupos de Hiv/Herpes para tentar estabelecer contacto com pessoas a fim de saber mais sobre o Hiv/Herpes Herbal Cure's acreditava, neste momento, que esta informação lhe era útil com a mesma doença e queria fazer o melhor que podia para divulgar esta informação na esperança de ajudar outras pessoas. Que a Dra. Itua Herbal Medicine me faz acreditar que existe uma esperança para as pessoas que sofrem de,Parkinson,doença de Alzheimer,doença de Bechet,doença de Crohn,doença de Cushing,insuficiência cardíaca,Esclerose múltipla,Hipertensão,Cancro Colo_Rectal, Doença de Lyme,Cancro do Sangue,Cancro do Cérebro,Cancro da Mama,Cancro do Pulmão,Cancro do Rim,Feitiço do Amor,Psoríase,Feitiço da Lotaria,Doença,Esquizofrenia,Cancro,Escoliose,Fibromialgia,Síndrome de Toxicidade Fluoroquinolona Fibrodisplasia Ossificans Progressiva. Infertilidade,Doença de Taquicardia,Epilepsia,Diabetes,Doença Celíaca,Artrite,Esclerose Lateral Amiotrófica,Autismo,Doença de Alzheimer,Carcinoma Adrenocortical. Asma, (sarampo, tétano, tosse convulsa, tuberculose, poliomielite e difteria)Doenças alérgicas,Doença de Parkinson,Esquizofrenia,Cancro do pulmão,Cancro da mama,Cancro colo-rectal,Cancro do sangue,Cancro da próstata,siva. Insónia Familiar Fatal Factor V Mutação Leiden, Doença de Epilepsia Dupuytren,Tumor Desmoplásico de Pequenas Células Diabetes,Doença celíaca,Doença de Creutzfeldt-Jakob,Angiopatia Amilóide Cerebral, Ataxia,Artrite,Amiotrófica,Coliose lateral,Fibromialgia,Toxicidade FluoroquinolonaSíndrome Fibrodisplasia Ossificante ProgressãoSclerose,Convulsões,Doença de Alzheimer,Carcinoma adrenocortical. Asma,Doenças alérgicas,Hiv_Aids,Herpes,Copd,Glaucoma.., Cataratas,Degeneração macular,Doenças cardiovasculares,Doença pulmonar,Próstata alargada,Osteoporose.
    Demência,Cancro do pulmão,Leucemia,Cancro do linfoma,Mesotelioma do pulmão,Amianto,
    Cancro do Útero Cervical do Ovário,
    Cancro da Pele, Tumor Cerebral, ,Hiv_ Aids,Herpes,Doença inflamatória intestinal,Copd,Diabetes,Hepatite,Lúpus,li sobre ele online como ele cura Tasha e Tara,Conley,Mckinney e muitos mais que sofrem de todo o tipo de doenças por isso contactei-o. Ele é um médico herbal com um coração de Deus único, Contacte Emal. ... drituaherbalcenter@gmail.com Telefone ou whatsapp...+2348149277967.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul