„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 11 august 2013

Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc.

Au inceput sa recunoasca:

Vaccinurile provoaca autism, SIDS (Sudden infant death syndrome= Sindromul morţii subite a sugarului), convulsii grand mal (epilepsie), boli autoimune, encefalopatii.

In imagine este un fragment din prospectul vaccinului DTP  Tripedia produs de Sanofi-Pasteur:

dtp - autism sids - 2a

Sublinierile cu galben ne apartin, prospectul intreg se poate consulta aici, fragmentul ilustrat aflandu-se la pagina 11 din 13, la sectiunea Reactii adverse.

 

Cititi si alte articole pe aceste teme:

4 comentarii:

  1. subliniati cu galben/rosu/mov/... si :
    Because these events are reported voluntarily from a population of uncertain size, it is not always possible to reliably estimate their frequencies or to establish a causal relationship to components of Tripedia vaccine.

    Adica astea sunt efecte adverse raportate de utilizatori, efecte adverse a caror aparitie nu poate fi verificata si asociata cu vaccinul. Face omu vaccin si a 2-a zi moare... anunta ca a murit probabil de la vaccin da nu se poate demonstra in nici un fel ca asta e cauza.. cum nu se poate demonstra nici ca nu e de la vaccin.
    Mai pe intelesul dvs: cand castigam la Loto zicem: ce noroc am avut! cand e vorba de boala: Doamne fereste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cosmin n-ai copii, habar n-ai ce zici. Lasa fa cativa copii si pe urma ai sa vezi ca stii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu esti!Inainte nu erau atatea vaccinuri,erau vaccinuri romanesti si interesul nu era reducerea populatiei,brusc au aparut foarte multe cazuri de autism,leucemie,cancer,alergii etc

    RăspundețiȘtergere
  4. With the basic ideas out of the way, the next thing that we would certainly like to discuss around is how one can use the Natural Remedies for Burning Mouth Syndrome. If you want to relieve Buy Herbal Product for Burning Mouth Syndrome , eating yogurt is considered one of the best ones in the lot. Read for Valuable Information Herbs Solutions by Nature

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul