„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

miercuri, 22 aprilie 2015

NOI NU VACCINĂM!

V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

Mai mult la:
http://www.lionmentor.ro/blog/132-noi-nu-vaccinam

5 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Da, nu vaccinati. Oricum populatia Terrei e prea mare.

   Ștergere
 2. Buna ziua. Doresc sa mentionez ca intreg acest blog este plin de ineptii, un produs al unor minti cu un grad de dezvoltare cu mult sub spectrul unor urme de rationament uman atat din punctul de vedere al ideii in sine pe care o promoveaza precum si al nivelului de dezinformare si al modului in care sunt pervertite si eronat utilizate informatii pe care le-as numi cu multa indulgenta cvasistiintifice. Da, de mult se resimte in Romania, si in intreaga lume de altfel, lipsa unor valuri de epidemii de difterie, rubeola, rujeola, hepatita si alte minunatii, precum cele care au facut ravagii in prima jumatate al secolului 20 si care au determinat in esenta luarea unor masuri de preventie printr-un efort la nivel global prin introducerea vaccinarii impotriva respectivilor agenti patologici.Dar desigur ca logica acelor indivizi care prin masurile luate au eradicat multe din bucuriile mentionate devine irelevanta in fata edificiului de prostie pe care il emanati prin militarea impotrica a ceva ce, surprinzator, chiar este benefic pentru umanitate. Cu tot felul de tertipuri si tehnicalitati atat gresit intelese de voi, autorii acestor cretinitati monumentale, cat si prezentate in mod deliberat eronat in conexiune cu realitatea practica si stiintifica.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Numai părerologii lipsite de argumente. În fiecare cutiuța care conține produse farmaceutice se află o hârtiuță care prezintă conținutul cu tot cu indicații, contraindicații şi efecte adverse. Se numeşte PROSPECT. Ați citit aşa ceva vreodată în viață?

   Ștergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul