„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

sâmbătă, 11 mai 2013

Vaccinul antipolio (oral si injectabil): reactii adverse periculoase !

Vaccinul antipolio (oral si injectabil): reactii adverse periculoase ! Imprimare Email



Astăzi se cunosc două feluri de vaccin: vaccinul oral (Sabin) care nu mai este folosit în ţările din Occident şi vaccinul injectabil (Salk).

1.) Vaccinul oral (Sabin) conţine virusurile poliomielitice viu atenuate (tip I, II si III)  care au fost cultivate pe rinichi de maimuţă sau pe linie celulară continuă Vero (celule care provin de la mamifere, în cazul de faţă din rinichi de maimuţe africane verzi). La aceste celule se adaugă albumină lactică, antibiotice, săruri de amoniu şi alţi adjuvanţi. Dar acest vaccin nu mai este folosit în ţările occidentale, nici în Germania, deoarece chiar vaccinul este cel care poate declanşa o poliomielită în unele cazuri (poliomielita postvaccinală). Celulele “vero” sunt cele care pot fi infectate de către anumiţi viruşi precum: v.Influenza (gripale), v.poliomielitic, v.rujeolic, etc.

2.) Vaccinul injectabil (Salk):
conţine viruşi morţi în suspensie injectabilă care nu pot provoca o poliomielită. Ca şi adjuvanţi vaccinul conţine aldehidă formică sau fenoxietanol. Lipseşte în schimb imunitatea la nivelul intestinului (anticorpi IgA secretori) care se formează doar în cazul vaccinului oral, având în vedere că virusul pătrunde în organism prin mucoasa intestinală! Deci titrul anticorpilor va fi mult mai mic.

Adjuvanţi:
1.)    Aldehida formică: în 2004 a fost considerată de către WHO (World Health Organization) ca fiind o substanţă cancerigenă, din grupul substanţelor CMR (carcinogene, mutagene şi toxice pentru reproducere).

2.)    Fenoxietanol: este o substanţă chimică şi este folosită  în compoziţia vaccinurilor ca şi adjuvant dar şi în produse dermatologice ca şi conservant. Are şi un efect bactericid pentru bacteriile gram-negative.  
 În trecut virusul poliomielitic era cultivat pe celule din rinichi de maimuţă şi nu putea fi evitată o posibilă infectare a acestor celule cu alte virusuri periculoase. Rezulta astfel un vaccin infectat. Este cunoscută infectarea vaccinului antipolio cu virusul Simian 40. După datele furnizate de către Shah Nathanson s-au infectat peste 30 milioane de americani şi peste 100 milioane de oameni din întreaga lume cu virusul Simian. (Shah K, Nathanson N.:Human exposure to SV40: review and comment.Am J Epidemiol. 1976 Jan;103(1):1-12). Acestei infectări se datorează şi numeroase tumori cerebrale şi tumori canceroase.

Imunitate
Imunitatea, adică protecţia faţă de virusul poliomielitic este considerată a fi peste 90% în cazul vaccinului Salk şi peste 95% în cazul vaccinului Sabin (Impfreaktionen, Quast, Thilo, Fescharek, HippokratesVerlag 1993, S.111). Această imunitate se bazează pe titrul (concentraţia) anticorpilor care vor fi sintetizaţi de către organism după vaccinare. Dar fiindcă anticorpii nu reprezintă singura modaliatate de apărare a organismului (importantă este şi imunitatea celulară), cifrele prezentate mai sus sunt privite cu un oarecare scepticism.

1.) Problema care se ridică în cazul vaccinului injectabil Salk este faptul că virusul omorât nu va putea declanşa o imunitate suficient de mare la nivelul intestinului (pe unde pătrunde virusul în organism) (Herremans TM, Reimerink JH, Buisman AM, Kimman TG, Koopmans MP.Induction of mucosal immunity by inactivated poliovirus vaccine is dependent on previous mucosal contact with live virus.J Immunol. 1999 Apr 15;162(8):5011-8.).

2.) Problema care se ridică în cazul vaccinului Sabin (oral) este aceea că virusul din acest vaccin este eliminat în apele din mediu unde virusul suferă mutaţii şi circulă în continuare (können Yoshida H, Horie H, Matsuura K, Miyamura T.:Characterisation of vaccine-derived polioviruses isolated from sewage and river
water in Japan.Lancet. 2000 Oct 28;356(9240):1461-3.).  Virusul poliomielitic poate suferi mutaţii înapoi spre forma lui originală, sălbatică, chiar şi în intestinul celui vaccinat! (Impfen, Routine oder Individualisation, Arbeitsgruppe für differenzierte Impfungen2 Aufl. März 2000, S. 26)

Reacţii adverse şi complicaţii

- simptome asemănătoare cu gripa, diaree şi pareze;
- rar: poliomielită postvaccinală după vaccinul oral (Sabin);
- oamenii vaccinaţi sunt contagioşi (!) pentru ceilaţi o perioadă cuprinsă între 1 săptămână şi 2 luni de la vaccinare; în anii’90 existau în Europa şi în SUA mai multe cazuri de poliomielită postvaccinală (adică la cei vaccinaţi şi la cei care veneau în contact cu cei vaccinaţi recent!) decât cazuri de adevârată poliomielită, cu virusul sălbatic; (Martin Hirte: Impfen : Pro und Contra, S. 123);
- în revista “Arzneitelegramm” (23.11.1999), au fost relatate câteva cazuri cu vasculită, purpură, paralizii de nervi faciali, parestezii si encefalite;
- deorece în poliomielită este afectat sistemul nervos, este de asteptat ca să apară şi efecte secundare neurologice; Dr. Ehrengut relatează despre sindromul Guillan – Barre, paralizii şi convulsii, atât după vaccinul oral (Sabin) cât şi după cel injectabil (Salk).
(
Erfahrungen eines Gutachters über Impfschäden in der BRD von 1955-2004, Wolfgang Ehrengut, S.37-42, 61-72) Langzeitstudien liegen hierüber aber nicht vor.
-  în perioada 1956-1966 au apărut mai multe cazuri de Panencefalită sclerozantă (PESS) în nordul Noii Zeelanda. Este vorba de o afecţiune care, în timp, distruge sistenul nervos. S-au pus aceste cazuri de boală pe seama vaccinării în masă cu vaccinul injectabil Salk în anul 1956. Se spunea că “Vaccinarea în masă cu vaccinul antipolio injectabil Salk în Noua Zeelanda este în strânsă legătură cu apariţia cazurilor PESS.” (Baguley DM, et al, 1973, Lancet, 6.Oktober, 763-765)

Traducere: Dr. Christa Todea-Gross: 25.11.09., Cluj-Napoca

12 comentarii:

  1. va recomand sa publicati si inregistrarea emisiunii romania te iubesc, care a abordat tema vaccinarii - http://videomasterro.blogspot.ro/2013/06/romania-te-iubesc-9-iunie-2013.html .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Pe 12 iunie 2013 am nascut un baietel perfect sanatos si la nastere am refuzat vaccinul ce-i drept cu inima indoita pentru ca nu apucasem sa ma documentez foarte bine doar ce aflasem de la cativa ucenici ai Parintelui duhovnic al meu si al sotului ca nu este de acord cu vaccinarea la copii. In spital au fost draguti nu s-au uitat urat sau sa incerce sa ma convinga doar ce m-au intrebat de ce refuz vaccinul si ca o sa intampin cateva greutati la inscrierea la scoala si gradinita. Primul refuz a fost din partea medicului de familie care il am la cei 2 copii care a refuzat sa il inscrie pe motiv ca are deja multi pacienti dar eu sunt sigua ca nu acesta a fost motivul si faptul ca nu este vaccinat pentru ca i-a spus sotului ca o sa ne fie greu sa il inscriem fara vaccin. Noi speram ca parinti sa il inscriem si sa fi luat decizia buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, aceste probleme nu cred ca sunt de competenta duhovnicului.

      Ștergere
  3. Foarte bine ati facut, doamna. Ati evitat calvarul prin care trec multe familii cu copii mici. Aici cateva linkuri:http://www.qbebe.ro/intrebari-si-raspunsuri/bebelusul/vaccinuri-si-tratamente/adenopatie-axilara-in-urma-vaccinului-bcg
    http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/efectele-adverse-ale-vaccinului-impotriva-tuberculozei-la-bebelusi-zeci-de-bebelusi-la-spital.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce parere aveti de acele boli din Africa, total necunoscute in Europa?...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. am nacut fetita acum 10 ani cu 2.50kg l a 8 luni frumusica era printesa salonului l a trei luni sa vaccinat am observat dupa o luna de zile copila numai plinge l a ora egzacta pt mincare si medicul de familie a zis ca nu i nimic eu sa i dau nare nimic l a 6 luni nu putea sta in fund plingea a zis lasa ca va sta nu are nimic si tot asa gingurea dar dupa vaccin amutea treceau luni de zile pina cand scotea un sunet macar aaa la un an de zile misca picioarele in mergator gingurea era normala se vedea pe ea dar nu avea putere sa stea singura in picioare si atunci a vaccinato medicul de familie macar ca eam zis ca amuteste repede fuga l a lsm asa a zis acolo daca te la si te fac leguma am cautat un medic privat m a ajutat si a revenit dar nu poate sa si invirte limba spune doar simplu mama tata etc in fine l a un an sa vazut pe eeg ca are ca si o iritatie pe creier paralizie cerebrala laterala si atunci am zis sa nu o vaccineze ca am auzit ca se scoate vaccinul l a copii cu probleme neuro dar au vaccinat copila acum de l a 5 ani nu i ma i las gata cu vaccinurile nu pot acuza sau dovedi nimic dar vaccinurile confectioneaza copii cu probleme neuro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu am stat cu el o luna internati amandoi, febra 39, era spitalul plin de copii cu probleme post vaccin iar medicii spun ca nu-i adevarat. Celalalt copil a facut abces subaxial (la subrat) cu inflamarea ganglionilor. Cum sa nu stii daca e de la vaccin cand tu nu-l scapi din ochi 24 dim 24 ore?

      Ștergere
  7. Buy Herbal Product for Delayed Ejaculation It also provides the ability in men to improve their ejaculation. Herbs Solutions by Nature offer an exact cure for Delayed Ejaculation to lessen prolactin levels will allow a man to climax easier.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buy Herbal Product for Peripheral Neuropathy available for complete recovery of the disease. The Peripheral Neuropathy treatment options rest mostly on the primary cause and severity of symptoms. The nature and duration of treatments differ significantly, depending on the symptoms they are facing or the condition they are in. Despite your doctor could help you treat neuropathic pain with the most modern available therapies, there are numerous natural remedies for peripheral neuropathy you could do at home to take care of pain.

    RăspundețiȘtergere
  9. On the happier side though, Natural Treatment for Lipoma has no side effects. In fact, you end up success more health aids and decreasing the risks of getting other health problems. Buy Herbal Product for Lipoma Cure by Exercise Links to an external site. will aid in reducing the risks of circulatory disorders while eating a sufficient amount of vitamins will lessen the risks of getting further common infections like flu.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul