„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

duminică, 24 iunie 2012

Vaccinarea și sănătatea copiilor - un studiu foarte actual, care aduce la lumină rezultate neașteptate

În cele din urmă, avem acum și dovada oficială: vaccinarea  este dăunătoare pentru sănătatea copiilor!!!
  
Articol preluat de pe blogul Mihaelei Walter
 
 
 În perioada mai 2003 - mai 2006, s-a desfășurat la Institutul Robert Koch din Germania (cea mai ”înalta” instituție germană din domeniul sănătății!!!) un studiu numit “KiGGS”, care a avut drept scop stabilirea nivelului de sănătate fizică și psihică a copiilor și a  tinerilor din Germania. La acest studiu au luat parte aproape 18.000 de copii și tineri, având vârstele cuprinse între 0 și 17 ani. Părinții, tinerii și copiii au completat mai întâi un formular foarte cuprinzător, după care a avut loc un interviu condus de un medic și s-au analizat și probele de sânge și de urină ale fiecărui participant. La sfârșitul studiului s-au adunat pentru fiecare dintre cei 17.641 de participanți aproximativ 1500 de date!! 
 Deși au apărut deja mai multe articole de specialitate cuprinzând interpretări din diferite puncte de vedere  ale rezultatelor acestui studiu, și deși  în acest studiu au fost consemnate și datele referitoare la vaccinări, în mod “ciudat”, nu a apărut în presa oficială nici măcar UN articol referitor la legătura dintre vaccinări și sănătatea copiilor. Aspect deosebit de interesant, având în vedere cum nu se pierde altfel nicio ocazie, pentru a se sublinia cât de necesare sunt vaccinurile pentru sănătatea copiilor. Deci de ce nu s-a spus până acum nimic? Răspunsul este foarte simplu: rezultatele neașteptate (și nedorite) ale studiului, demonstrează negru pe alb că vaccinurile sunt dăunătoare, ducând în realitate la deteriorarea stării de sănătate a copiilor!
 Doamna Angelika Kögel-Schauz de la “Asociația Părinților pentru Clarificarea Vaccinarilor” (Interessengemeinschaft Eltern für Impfklärung) și-a procurat, contra sumei de 90 €, direct de la Institutul Robert Koch, rezultatele brute ale studiului și le-a interpretat din unghiul vaccinărilor, prezentând concret datele într-un articol  apărut în revista germană  “Natürlich leben” (Nr.5/2010).
Un mare punct minus al studiului, pe care doamna Kögel-Schauz îl scoate în evidență direct de la început, îl reprezintă faptul că nu s-a făcut nicio diferență între copiii nevaccinați, ori din motive de sănătate (copiii bolnavi, care nu au voie să fie vaccinați), ori din lipsa de interes a părinților pe de o parte, și copiii nevaccinați în mod conștient de către părinții lor, ca urmare a unei informări prealabile temeinice, pe de cealaltǎ parte. Această diferențiere ar fi fost de aceea atât de importantă, deoarece copiii bolnavi și de aceea nevaccinați, influențează involuntar negativ rezultatele satistice ale copiilor nevaccinați de către părinții lor în mod conștient, copii care de cele mai multe ori au o stare de sănătate foarte bună! Dar, așa cum se  întâmplă în general în cazul multor studii științifice, s-a încercat probabil și în acest caz manipulara din start a rezultatelor studiului, din păcate fără niciun succes, rezultatele studiului sunt pur și simplu impresionante și vorbesc de fapt de la sine!
Numǎrul copiilor vaccinaţi care suferǎ de neurodermitǎ este dublu faţa de cel al copiilor nevaccinaţi suferinzi de aceeaşi afecţiune. Şi în cazul guturaiului de fân, numǎrul copiilor vaccinaţi afectaţi de aceastǎ boalǎ este aproape dublu faţǎ de numǎrul copiilor nevaccinaţi! Numǎrul copiilor vaccinaţi care au o alergie la Nichel este de 6 ori mai mare ca cel al copiilor nevaccinaţi!
Copiii nevaccinaţi au mai rar ADHD, poartǎ în mai puţine cazuri ochelari şi au mai rar nevoie de o terapie logopedicǎ. Dacǎ ar fi fost filtraţi de la început numǎrul copiilor bolnavi şi care din aceastǎ cauzǎ nu au fost vaccinaţi, diferenţele ar fi fost şi mai mari!
Dintre cei 17.641 de participanţi la studiu, 217 nu erau vaccinaţi împotriva tetanosului. Daca s-ar extrapola aceste date pentru toți copiii intre 0 şi 17 ani din Germania, ar însemna cǎ peste 100.000 de copiii din aceastǎ  țarǎ nu au vaccinul anti-tetanos! Şi totusi, în Germania nu mai existǎ de zeci de ani cazuri mortale din cauza tetanosului în aceasta categorie de vârstǎ (ceea ce puţini ştiu: tetanosul apare mult mai des şi este mai periculos în categoria persoanelor de vârsta a treia şi nu în rândurile copiilor!)!! În medie, existǎ anual 0 pânǎ la 4 cazuri de copii cu tetanos, cazuri care sunt tratate  de fiecare datǎ cu succes în spital. Putem fi însǎ siguri, cǎ dacǎ un copil nevaccinat, ar ajunge sa fie tratat în spital de tetanos, ar ajunge în cel mai scurt timp ştirea zilei, ar apǎrea pe prima paginǎ a tuturor ziarelor şi la “breaking news” pe toate posturile de televiziune! Deci cei pânǎ la 4 copiii care fac în fiecare an tetanos, sunt copii care au fost vaccinaţi impotriva acestei afecţiuni, deci cum aratǎ de fapt situaţia realǎ privind imunitatea pe care o aduc vaccinurile????
Copiii nevaccinaţi suferǎ în mai micǎ mǎsurǎ de boli cronice: 6,06% dintre copiii nevaccinaţi între 13-17 ani sunt bolnavi cronic şi mai mult decat dublu, mai exact 14,79%, este procentul copiilor vaccinaţi care suferǎ de o boalǎ cronicǎ.
Şi în cazul bolilor infecţioase grave, precum pneumonia şi otita, copiii nevaccinaţi sunt mai puţin afectaţi de aceste boli: 9% dintre copiii nevaccinaţi au avut deja o pneumonie, faţa de 11% în randurile copiilor vaccinaţi. 37% dintre copiii nevaccinaţi au suferit deja de o otitǎ, faţǎ de 50% dintre copiii vaccinaţi.
Ca de obicei, eu nu vǎ recomand aici nimic, nici sǎ nu vaccinaţi copiii, nici sǎ-i vaccinaţi. Vǎ las sǎ trageţi singuri concuziile, alǎturându-ma apelului fǎcut de Cristela Georgescu AICI: înainte de a vǎ vaccina copilul, este necesar sǎ citiţi numai prospectul vaccinului! Sunt foarte sigurǎ, cǎ veţi şti dupǎ aceastǎ lecturǎ, ce trebuie sǎ faceţi! Și nu încetați nicio clipă să vă informați mereu mai departe!!
Vǎ doresc tuturor multǎ sǎnǎtate!
Sursa: Public Use File KiGGS, Kinder- und Jugendgesundheitssurvey 2003-2006, Robert Koch Institut, Berlin 2008.
Angelika Kögel-Schauz - www.efi-online.de



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul