„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 9 noiembrie 2009

Pandemiile inventate ca strategii de "Disease Mongering"? Noi vaccinuri pandemice pentru "noi bolnavi". Iata medicarea societatii.



Marcello Pamio - 2 octombrie 2009

Pandemrix (porcina), Prepandrix (aviara) si Focetria (porcina):acestea sunt numele vaccinurilor pandemice, aprobate in Europa.
Britanica GlaxoSmithKline si elvetiana Novartis, multumesc bineinteles Agentiei Europene a Medicamentului, (EMEA- "European Medicines Agency") - Instrumentul principal in mainile lobbies farmaceutice - pentru a fi dat via libera acestor noi "otravuri".
Decizia importanta a fost luata de catre "Comitetul pentru produse medicinale pentru uz uman" (C.H.M.P. "Commitee for Medicinal Products for Human Use”).
Chiar daca stirea este recenta ( 25 septembrie 2009) si priveste sanatatea a sute de milioane de persoane, nicio mass-media nu a dat o binemeritata importanta.

Atentie, pentru ca nu vorbim despre ridicola gripa porcina si/sau sezoniera, sau despre noua-vechia cunostiinta aviara (citeste articolul"Teoria originii virale a bolilor").
Problema serioasa de fapt nu sunt pandemiile inventate (Antrax, Sars, Aviara, Porcina, etc.) de catre establishment medico-stiintific, ci "remediile" lor: medicamentele-vaccinuri-otravuri.
Nu intamplator epoca noastra este una marcata de "Disease Morgering", ("tranformarea bolii in marfa", "crearea bolii") adica de acea criminala operatiune de Marketing nemilos, menita sa creeze tocmai adevarata boala (a se vedea hipercolesterolemia, osteoporoza, epidemii, pandemii, etc.) si sa medicalizeze aspectele normale ale vietii (graviditatea, nasterea, menopauza, batranetea, etc.) cu dublul obiectiv de a vinde medicamente pe de-o parte si de a avea controlul oamenilor pe de-alta.
O persoana bolnava (chiar si daca obiectiv este sanatoasa) NU este o persoana libera.
O persoana care nu este libera este usor manipulabila...

Cum are loc aceasta "Medicalizare a societatii"?
In 25 iunie 2005 acelasi B.J.M. "British Medical Journal" (jurnalul castei halatelor albe britanice) lanseaza alarma <>.
Ce semnifica aceasta alarma?
Inseamna ca grupurile de interese ale magnatilor farmaceutici cu sprijinul institutiilor sanitare internationale continua sa coboare valorile de "normalitate" (presiune arteriala, colesterol, trigliceride, glicemie, densitatea oaselor, etc.) pe de-o parte si sa ridice "Screening"-ul de masa pe de alta parte, facand sa treaca drept "bolnavi" milioane de oameni, in realitate sanatosi! Aceste persoane sanatoase, cu complacerea/ ignoranta medicilor, vor fi "tratate" cu medicamente si/sau otravuri, intoxicandu-le si facand sa devina cu adevarat bolnave.

Tehnic acest lucru se petrece in 3 faze:

1) "PLANUL CANTITATIV": COBORAREA PRAGURILOR
Iata cateva exemple:

Trigliceride:
- Valoare "normala" in iunie 2003: 200mg/dl (2,3 mmol/l)
- Noua valoare "normala" (iulie 2003): 150mg/dl (1,7 mmol/l)
Inseamna ca la sfarsitul lui iunie 2003 cei care aveau trigliceridele de la 150 mg/dl la 200mg/dl erau sanatosi iar de la intai iulie erau de fapt bolnavi!
Colesterol:
- Tratament daca LDL <115> Acest conservant se hidrolizeaza in mod spontan printr-o enzima: Etilmercur-ul, care are o comportare toxica asemanatoare celui al Metilmercurului, pentru care sunt cunoscuti de mult timp si sunt la dispozitia a numeroase date privitoare la efectele neurotoxice. [6]

-Squalen--> Sistemul nostru Imunitar recunoaste Squalenul ca pe o molecula de ulei apartinatoare corpului (de fapt se gaseste in tot sistemul nervos si in creier si se poate consuma cu ulei de masline). Cand insa este injectat si ne-digerat, calea de intrare in corp este anormala si incita Sistemul Imunitar sa atace tot Squalenul din corp, nu numai pe cel continut in adjuvant. Sistemul nostru Imunitar, deci, va tenta sa distruga molecula oriunde o gaseste, inclusiv locurile unde este vitala pentru sanatatea sistemului nervos [7]. Veteranii razboiului din Golf care au contractat sindromul care poarta acest nume, au primit vaccinuri
cu antrax care contineau Squalen [8].
MF59 (l'adjuvantul pe baza de Squalen de la Novartis, folosit acum impotriva pestei porcine) a fost un ingredient NEaprobat in vaccinurile experimentale cu antrax si de atunci a fost relationat cu bolile devastante si autoimune de care sufera multi veterani din Golf[9].

Polisorbat 80 --> Acest ingredient (inserit chiar si in vaccinul impotriva cancerului de col uterin "Gardasi") este renumit pentru ca provoaca serioase reactii adverse ca: infertilitatea, convulsii epileptice, avorturi spontane si socuri anafilactice chiar mortale.

Ati inteles ca adevarata problema nu sunt pandemiile, create artistic de catre establishment si propagandate de medici si de mass-media, ci medicamentele si vaccinurile insesi.
Asemenea otravuri sunt extrem de periculoase pentru sanatatea umana pentru ca sporesc Toxemia organismului, si asa deja prea plin de toxine, si declanseaza reactii alergice foarte puternice care duc la slabirea deja fragilului sistem imunitar, pe langa risipirea importantei energii vitale.

Asadar aceste otraviri sistematice - pentru cei care nu le-au inteles inca - servesc pentru a ne intoxica mai rapid, predispunandu-ne la boli viitoare.
Boli care limiteaza capacitatea noastra de gandire (aceea de a gandi pana la capat) si deci ne impiedica sa fim si sa devenim "oameni liberi", responsabili de Viata noastra.
Totul spre bucuria Controlorilor...

___________________________________________________________________________


[1] EMEA, Press Release, London 25 settembre 2009 http://www.emea.europa.eu/pdfs/human/press/pr/60627409en.pdf
[2] La Cochrane Collaboration este o initiativa internationala non -profit nascuta cu scopul de a aduna, evaluain mod critic si raspandi informatiile referitoare la eficacitatea interventiilor sanitare. La ora actuala, peste 14.925 de operatori sanitari, cercetatori si reprezentanti ai asociatiilor de pacienti sunt angajati in peste 97 de tari din lume in aceasta activitate.
http://www.cochrane.it/it/collaboration.html
[3] “ Reasumarea caracteristicilor produsului, Par. 4“- Posibile reactii adverse” http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832it.pdf
[4] “Reasumarea caracteristicilor produsului Prepandrix” http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/prepandrix/emea-combined-h822it.pdf
[5] “Reasumarea caracteristicilor produsului, Par. 4" - Posibile efecte secundare http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832it.pdf
[6] “ Folosirea vaccinurilor pentru copii, care contin Tiomersal" http://www.levaccinazioni.it/Professionisti/FilesUploaded/2001~4~18~12~18~9~1940/96.asp#struttura
[7] Vaccination Liberation, Adjuvant Index Page http://www.vaclib.org/basic/adjuvants.htm
[8] Autoimmune Technologies, News Release: SQUALENE FOUND IN ANTHRAX VACCINE, http://www.autoimmune.com/SqualeneInVaccine.html
[9] http://www.autoimmune.com/GWSGen.html

Articol preluat de pe http://www.disinformazione.it
si tradus in Limba Romana pentru http://nuvaccinurilor.blogspot.com de Terra Mater

Un comentariu:

  1. ne intereseaza mult articolele dumneavoastra.
    am fi bucurosi daca am putea colabora:
    presa.ortodoxa@gmail.com. Asteptam un semn.

    RăspundețiȘtergere

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul