„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei ).

luni, 22 iunie 2009

Marea conspiratie a GRIPEI

Guvernul francez va cheltui aproape un miliard de euro pentru un program de vaccinare obligatorie in aceasta toamna. Potrivit lui Marie-Christine Tabet (Le Journal du Dimanche): “Franta pregateste un plan de lupta fara precedent pentru aceasta toamna, inclusiv o campanie de vaccinare obligatorie pentru toti francezii de la varsta de 3 luni in sus. Conform informatiilor noastre, statul va plasa o comanda de 100 milioane de unitati de vaccin anti gripal la trei laboratoare (GlaxoSmithKline, Sanofi and Novartis).”

Lucrurile se leaga, tinand cont ca pe 15 mai Bloomberg a raportat ca Franta, Marea Britanie, Belgia si Finlanda au convenit sa cumpere aproximativ 158 de milioane de unitati de la Baxter International Inc. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, o productie de pana la 4,9 miliarde de doze de vaccin impotriva “gripei procine” este perfect realizabila. Un program pilot de vaccinare este deja in curs de dezvoltare sub supraveghere UE.

Anne Laude, co-director la Institute of Health de la Université Paris Descartes a declarat ca: “nimeni nu ar avea dreptul, cu exceptia cazurilor clare de contra-indicatie medicala, sa refuze vaccinarea”.

Sa ne amintim ca luna trecuta administratia Obama a anuntat ca a fost analizata posibilitatea de a se declansa productia de masa a unui asemenea vaccin pentru care a cerut alocarea urgenta a unei sume de 1,5 miliarde dolari. Acest program va oferi americanilor trei tipuri de vaccinuri, unul pentru cea sezoniera anuala si doua pentru AH1N1. Ar fi pentru prima data cand un efort de o asemenea anvergura s-ar pune in practica.

Cei care lucreza actualmente in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO – World Health Organization) pentru gasirea unui vaccin specific actualului tip de gripa porcina sunt tocmai cei de la Baxter International, companie implicata in cateva mega scandaluri, ultimul legat de contaminarea unor vaccinuri (zic ei accidental) distribuite in 18 tari cu celebrul virus aviar H5N1. Proportiile dezastrului ar fi fost dramatice daca cehii n-ar fi testat in prealabil primul lot pe dihori. Ca urmare a faptului ca toate bietele animale au murit, s-a cercetat si s-a descoperit ticalosia, insa dupa cum se vede, fara rezultate. Aceiasi nemernici se ocupa de … sanatatea noastra.

Tot ei sunt implicati in colaborari cu diferite guverne pentru gasirea de vaccinuri necesare in eventualitatea unor atacuri “bio-teroriste”.

In 2006 guvernul britanic anunta un plan de vaccinare al intregii populatii cu vaccinuri Baxter in caz de pandemie de gripa.

Cum este posibil ca WHO sa aiba incredere intr-o companie ce a dovedit o neglijenta cel putin penala? De ce nu urla ziarele? De ce nu se discuta? Consecintele “accidentului” lor ar fi ras populatii intregi de pe suprafata pamantului odata cu inceperea unei campanii de vaccinari. Sau poate chiar asta se doreste? Continuarea aici.
Cititi click aici despre:
Un virus pentru criza economica
Scapat accidental dintr-un laborator
O campanie de vaccinare intrerupta
Harta genomului mexican
O "aviara" in scop pecuniar
SARS pentru taiwanezi
Chinezii ii acuzau pe americani
Sinuciderea bizara a "Doctorului Anthrax"
Unde a disparut lt. col. Phillip Zack?
Cimitirul cu biochimisti
FBI la vanatoare de "savanti la domiciliu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

„Cel mai bun vaccin impotriva bolilor infectioase comune este o dieta adecvata.” (Organizatia Mondiala a Sanatatii)

„Scleroza multipla, o boala ce in final isi lasa victimele complet paralizate, este una dintre afectiunile de care sufera mii de oameni din lumea vestica. Si totusi, aceasta boala este complet necunoscuta africanilor, asiaticilor si sud americanilor care nu au „beneficiat” de excelenta medicina vestica. Scleroza laterala amiotrofica, o boala teribila a sistemului neuromuscular este, de asemenea, necunoscuta de toti cei din zonele mentionate. Aceeasi situatie este si cu miopatia si distrofia musculara intalnita numai la vestici. Epilepsia care este in crestere in tarile dezvoltate este foarte rar intalnita in celelalte tari. Nevrozele anxioase, nevroza compulsiva si, in general, bolile mintale severe de care sufera milioane de pacienti din lumea vestica sunt aproape necunoscute in aceste grupe ce nu au „beneficiat” de medicina moderna si vaccinare.” ( din discursul profesorului Georges Vithoulkas, 1994 , Parlamentul Suediei )

HARTĂ ARTICOLE

Vaccination Could kill or destroy your children PROOF!

TVR -exterminarea romanilor-STERILIZAREA FETELOR SI FEMEILOR

Merk si vaccinurile cancerigene

Mercurul